Как интересно получается

Днем депутатам рассказывали одно
" В детских садах родителей поставили перед выбором, платить 100 процентную оплату за питание, а это 38 грн. в день, и не платить взносы, либо, как было раньше, частично платить за питание, но будет фиксированная сумма взносов. Что вы думаете по этому поводу?
Я вважаю, що це якійсь хаотичні рухи, і вони ні до чого не призведуть. Я в це не вірю, тому що якщо в місті є ресурс і відповідні доходи , є депозит з минулого скликання 180 млн., то навіщо вводити додаткове навантаження на батьків. Якщо обласний центр може все сплачувати і це передбачено в бюджеті. Зараз в бюджеті передбачені видатки на харчування, навіщо їх знімати? Щоб лампочки купити додатково?
Я впевнений, що депутатський корпус таке рішення не підтримає. Якщо бюджет має доходну частину, якщо має збалансовані доходи і видатки, навіщо знімати видатки на харчування? Людям і так, як ви кажете, не виплачують індексацію, вони мають невеликі зарплати і сплачують чималі рахунки за тарифи, то навіщо збільшувати навантаження на людей?"
http://www.gorod.cn.ua/news/gorod-i-region/70619-vasilii-bilogura-poobeshal-chto-ezhemesjachnye-vznosy-v-detskih-sadah-ne-vyrastut.htmlА вечером совершенно противоположное