Хочу поринтерсоваться
, где вы почерпнули такую информацию?
Лише українська та російська мови наразі потребують особливого статусу на території України.
Про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє Радіо Свобода.
"46 мільйонів людей розуміють дві мови: російську й українську. Не болгарську мову, не угорську мову, не румунську мову, не єврейську мову, ідиш, чи іврит, я не знаю як там. Ці мови розуміє лише купка людей. Ми говоримо про дві мови, які розуміє увесь народ", – сказав Чечетов.
Водночас, за словами депутата, закон про мовну політику відповідає усім вимогам Європейської хартії із захисту регіональних та міноритарних мов.отак хоча Європа якраз підрозумівала усі мови

вчора усим колективом веселились
а ще Герман убила
анна Герман констатує, що на прийняття і підписання «мовного» закону гостро відреагувала лише українська еліта на відміну від більшості українського суспільства, яке дуже холодно відреагувало на це. Про це радник Президента - керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента заявила в інтерв’ю «5-му каналу».
«Я не робила би з цього великої проблеми. Ми бачимо, що суспільство дуже холодно відреагувало на це – еліта відреагувала. Українська еліта дуже гостро прийняла підписання цього закону, але суспільство масово не вийшло і це реалії. Значить для людей інші цінності важливіші, значить об’єднувати Україну ми будемо на інших цінностях. Можливо – це будуть нові робочі місця, можливо – це буде перспектива для дітей, соціальний захист. Можливо ці вартості тепер для людей важливіші, тому що ми з вами маємо бути реалістами – не вийшли люди протестувати», – зазначила Герман.
я про це з самого початку думала -вони просто "прощупують почву " до нових ривків