Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1693055 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #29910 : 13 Червня 2022, 18:37:15 »
Хм, троє моїх знайомих зараз в Німеччині, в різних містах, то не рекомендують  її.  Через  страшну бюрократію, дуже дорогі продукти, низьку можливість підтвердити диплом (а без цього - як і всюди - некваліфікована низькооплачувана праця). У однієї сім'ї навіть проблеми з безпекою, бо в сусідніх районах міста багато біженців інших національностей, які ведуть себе дуже зухвало та агресивно

Я розумію, що кому як повезе.

Дуже боюсь і на багато не претендую: аби був дах над головою, їжа та безпека для дитини.
Ніколи не була за кордоном, то Польща мені здалася більш близькою. Та й грошей не так багато, а їхати до Німеччини дорожче.

Хм, а у моїх знайомих дуже позитивні відгуки за Німеччину.
Звісно, кому як пощастило. Одній сім'ї взагалі пощастило жити в окремому заміському двоповерховому будинку.
Живе мама і двоє діточок. Без хазяїв. Продуктами повністю забезпечені були, також одяг їм купували люди, що прихистили. Інша сім'я живе не окремо, але теж у будинку. На одному поверсі вони, на іншому людина, що надала прихисток. На екскурсії різні, у тому числі Евро Парк, діти за місяць стільки об'їздили, скільки за рік у Чернігові не їздили. Це постійний розвиток, щось нове. Навкруги ліс, дуже гарно. А допомога грошова навпаки дуже хороша. Працювати не має потреби, допомоги вистачає ще і на те, щоб додому привезти. У нас стільки заробити неможливо, якщо ти найманий працівник звичайний, а не бізнесмен чи айтішнік.

Доречі, я досі не отримала жодної фінансової допомоги. Навіть 6500 грн., хоча заявка надіслана 31-ого березня успішно. Нехай і о 8-ій годині вечора. Так, потрібно було якось усе встановити і оформити карту є-підтримки, якої не було. Банку потрібен був відеозв'язок,  я постійно вставала в чергу, а черга переривалася, оскільки з інтернетом було важко. Але заявка надіслана успішно, а грошей на рахунку немає.  В мене на руках мати інвалід похилого віку, яка постійно потребує лікування вже років так 8, часто лежить у лікарнях, майже не ходяча, ще і годувати її потрібно по графіку 4 рази на добу і слідкувати за прийомом ліків по графіку. Ліки дуже дорогі. То я розраховувала на цю допомогу, але її досі немає. Цікаво, чи є ще такі, хто досі нічого не отримав? Жодної допомоги від держави не отримуємо, вирішила ось вперше. Виходить, що ті, хто лишився під обстрілами, виявилися найбільш ураженими і не захищеними ( фінансово у тому числі).
« Останнє редагування: 13 Червня 2022, 19:58:35 від Dgessica »

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29911 : 13 Червня 2022, 21:03:55 »
Звісно, кому як пощастило. Одній сім'ї взагалі пощастило жити в окремому заміському двоповерховому будинку.
Живе мама і двоє діточок. Без хазяїв. Продуктами повністю забезпечені були, також одяг їм купували люди, що прихистили. Інша сім'я живе не окремо, але теж у будинку. На одному поверсі вони, на іншому людина, що надала прихисток. На екскурсії різні, у тому числі Евро Парк, діти за місяць стільки об'їздили, скільки за рік у Чернігові не їздили. Це постійний розвиток, щось нове. Навкруги ліс, дуже гарно. А допомога грошова навпаки дуже хороша. Працювати не має потреби, допомоги вистачає ще і на те, щоб додому привезти. У нас стільки заробити неможливо, якщо ти найманий працівник звичайний, а не бізнесмен чи айтішнік.

Доречі, я досі не отримала жодної фінансової допомоги. Навіть 6500 грн., хоча заявка надіслана 31-ого березня успішно. Нехай і о 8-ій годині вечора. Так, потрібно було якось усе встановити і оформити карту є-підтримки, якої не було. Банку потрібен був відеозв'язок,  я постійно вставала в чергу, а черга переривалася, оскільки з інтернетом було важко. Але заявка надіслана успішно, а грошей на рахунку немає.  В мене на руках мати інвалід похилого віку, яка постійно потребує лікування вже років так 8, часто лежить у лікарнях, майже не ходяча, ще і годувати її потрібно по графіку 4 рази на добу і слідкувати за прийомом ліків по графіку. Ліки дуже дорогі. То я розраховувала на цю допомогу, але її досі немає. Цікаво, чи є ще такі, хто досі нічого не отримав? Жодної допомоги від держави не отримуємо, вирішила ось вперше. Виходить, що ті, хто лишився під обстрілами, виявилися найбільш ураженими і не захищеними ( фінансово у тому числі).
https://edopomoga.gov.ua/

спробуйте тут подати заявку, пункт "Виплати від міжнародних організацій" - там передивіться всі варіанти і скрізь подайтесь, хоч щось можна отримати

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #29912 : 13 Червня 2022, 22:30:38 »
https://edopomoga.gov.ua/

спробуйте тут подати заявку, пункт "Виплати від міжнародних організацій" - там передивіться всі варіанти і скрізь подайтесь, хоч щось можна отримати

Дякую, потрібно спробувати. Можливо щось і вийде.
Цікаво за ті 6500, чекати ще на них, чи вже забути )

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29913 : 13 Червня 2022, 23:14:09 »
обов'язково пробуйте
кажуть, що чекати )

Ирина44

• ★SuperStar★
« Reply #29914 : 13 Червня 2022, 23:52:00 »

[/url
Это по поводу информационной войны, то что сама заметила. Тут видите бот спалился сильно, скопировав абзац дважды. К сожалению не заскринила другие комментарии, и сейчас не могу найти. Встречала этот текст трижды, только слегка видоизмененный , ( рерайтинг никто не отменял, надо же деньги зарабатывать) тот же самый текст. На кого это вобще рассчитано ? То есть у нас тут массово россиян кастрируют? Вот прям наверное целый загон из медиков существует , который только этим и занимается? Или их ВСУ где - то в кустах недалеко от поля боя , так " хрясь " ( в руках по кирпичу) и все?  Заметили по тексту про геноцид? Как здорово переобулись  :wacko: Не знаю прям что сказать. Для чего это , как думаете? Чтоб в плен не сдавались , и до последнего воевали ? Наверное так  :-\ Не , ну серьезно. Есть же тут фермеры или кошатники - собачники ? Вы же знаете, как оно кастрировать даже животное ? ( Не то чтоб человека. Ладно рашиста) это операция , это не так легко и просто . Но у нас прям все медики только на то и заточены , чтоб устроить геноцид в расеюшке. Других дел у них нет.

Ирина44

• ★SuperStar★
« Reply #29915 : 13 Червня 2022, 23:59:58 »
Короче прям страна танцоров будет, которым больше ничего не мешает.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #29916 : 14 Червня 2022, 02:31:05 »
ця тема ще з 2014 року, що ми всіх полонених калічимо, та каструємо.

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #29917 : 14 Червня 2022, 06:08:05 »
Також не отримала і  ще чекаю.

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #29918 : 14 Червня 2022, 09:09:36 »

Я теж взагалі нічого не отримала, чесно кажучи і не чекаю. я, мої діти і моя мама нікуди не виїзджали, були весь час у місті, а таким у нас болт, не зважаючи на те що мій будинок постраждав і його ремонт влітає в копієчку (але на щастя не зруйнований) . Спробувала тиждень назад через Е допомогу ,на яку тут ссилку давали оформити але щиро кажучи особливо не сподіваюсь.  В ті часи у місті у більшості залишалися пенсіонери, або ті хто за ними доглядає і допомоги від держави вони на жаль не отримали.
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Татьяна 7

• Звезда форума
  • 0965560669
« Reply #29919 : 14 Червня 2022, 09:20:27 »
Порекомендовала бы сначала проконсультироваться ещё где-то, если только там диагноз ставили
Диагноз ставят одинаковый в разных местах. Вот только цена на операцию в клинике Шевчика и в  городских примерно в половине разница. Хочу понимать для себя, можно ли оперироваться дешевле. А то в наше время деньги не лишние....

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #29920 : 14 Червня 2022, 10:50:18 »
Диагноз ставят одинаковый в разных местах. Вот только цена на операцию в клинике Шевчика и в  городских примерно в половине разница. Хочу понимать для себя, можно ли оперироваться дешевле. А то в наше время деньги не лишние....
Не факт.
У нас у всего семейства проблемы с глазами т варианты диагнозов слышали разные.
Как и методов их лечения.
В областной отцу поставили не совсем корректный диагноз, а лечение предложили такое, что мог вообще ослепнуть на один глаз.
Деньги, ясно что никому не лишние, но в этом моменте никогда не экономила. Возможность видеть дороже.
Разница в оборудование, материале

Татьяна 7

• Звезда форума
  • 0965560669
« Reply #29921 : 14 Червня 2022, 15:23:23 »
А Вам не приходилось сталкиваться с оперативным лечением в областной больнице? Очется услышать отзывы о врачах?

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #29922 : 14 Червня 2022, 16:45:22 »
судячи з попередніх питань, людина про офтальмологію запитує
::)

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #29923 : 16 Червня 2022, 14:29:04 »
У кого-то получилось на Али заказать? Мне все ещё пишет, что доставка невозможна  :cray2:

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #29924 : 16 Червня 2022, 14:39:44 »
У кого-то получилось на Али заказать? Мне все ещё пишет, что доставка невозможна  :cray2:
В мене пише, що доставка не можлива в ваш регіон через проблеми з логістикою :(
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.