Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1574584 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Tanichka

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #29940 : 17 Червня 2022, 12:46:17 »
а мене цікавить газ - хтось отримав квитанцію за споживання газу? ні в мене ні в батьків немає квитанціі, в особистому кабінеті теж нічого не нараховано...
може хтоь що читав де, мені нічого не трапилось в новинах
у мене так само

ОляЯло

• Звезда форума
  • 066******* 098*******
« Reply #29941 : 17 Червня 2022, 12:51:10 »
у мене так само
і в мене, мами, сестри також
Одежда для мальчика и другое http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=58411.0

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #29942 : 17 Червня 2022, 13:20:39 »
а мене цікавить газ - хтось отримав квитанцію за споживання газу? ні в мене ні в батьків немає квитанціі, в особистому кабінеті теж нічого не нараховано...
У меня в Привате долго стояли нули с майской датой. А сейчас стоят те же нули, но уже с датой июня. Наверное, они что-то пересчитали. Потому что тогда, в мае, квитанция была сильно большая!
Кстати, у брата в Прилуках, тоже счёт за газ висел дольше всего....

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #29943 : 17 Червня 2022, 13:35:37 »
У меня в Привате долго стояли нули с майской датой. А сейчас стоят те же нули, но уже с датой июня. Наверное, они что-то пересчитали. Потому что тогда, в мае, квитанция была сильно большая!
Кстати, у брата в Прилуках, тоже счёт за газ висел дольше всего....
і в мене в Приваті так само, стоїть нуь за газ і дата червнем,
хоча останній раз за газ платила здається в лютому, потім газом користувалися, покази передала в травні  ???
паперевої квитанції не має, а в особистому кабінеті за газ нуль
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29944 : 17 Червня 2022, 13:40:57 »
ну корочше кажучи я не одна така, що вже радує, можна не кіпішувати...   :)

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #29945 : 17 Червня 2022, 17:16:09 »
Подскажите, как у вас с квитанциями за отопление? (у меня ОТКЕ). Пришел долг в апреле, непонятно откуда. Платилось за январь и февраль. И дозвонится им не получается, и прием они вроде не ведут. Может кто-то сталкивался уже с таким, подскажет, куда обратиться?  :daisy:
Аналогичная ситуация у родителей.
Тепла не было со 2 марта. При этом в личном кабинете висит расчет, что в марте они якобы потребили 0.63 Гкалл тепла.
При этом за 20 дней октября только 0.3
Дозвонится мама ни на один телефон не может

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #29946 : 17 Червня 2022, 17:17:50 »
ну корочше кажучи я не одна така, що вже радує, можна не кіпішувати...   :)
У меня с точностью до наоборот. Счета приходят с апреля с непонятным долгом, и это при том, что даже в марте за него заплатила, поймав интернет в центре.

drena

• ★SuperStar★
« Reply #29947 : 17 Червня 2022, 20:02:46 »
А були повідомлення, що замовлення прийшло і де забирати.
У мене про ті замовлення, що були ще до війни, прийшли повідомлення про отримання на Укрпошті 25 квітня і 05 травня. Забирала вже в кінці травня, десь числа 28-го. Все дочекалося мене :)
Не было смс, правда, в ящик почтовый никто не смотрел, ключ от него у меня, а я уехала((

Katrin

• Звезда форума
« Reply #29948 : 17 Червня 2022, 20:43:41 »
Доброго дня!
В доповнення до повідомлення. Інформуємо, що по Чернігів газ збуту також переводять абонентів на ГК Нафтогаз. Зараз до СБОНу підгружена база абонентів-боржників по Чернігів газ збуту. Всіх інших абонентів програма не знаходить по особовому рахунку. Клієнтам потрібно дочекатися квитанцію на оплату з новими реквізитами.
❗️Якщо клієнт самостійно переходить на Нафтогаз і, при вводі ЕІС-коду вибиває помилку "Даний ЕІС-код вже зареєстровано", то потрібно повідомити клієнту, що він вже автоматично став клієнтом ГК Нафтогаз й укладати додаткові договори не потрібно.
❗️Свій особовий рахунок клієнт може також дізнатись через особистий кабінет на сайті https://gas.ua/uk/home або ж у чат-боті GASUA у Viber, Telegram i NaftogazGasSupply y Fecebook Messenger, або ж у контак-центрі Нафтогазу

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #29949 : 17 Червня 2022, 22:11:58 »
Доброго дня!
В доповнення до повідомлення. Інформуємо, що по Чернігів газ збуту також переводять абонентів на ГК Нафтогаз. Зараз до СБОНу підгружена база абонентів-боржників по Чернігів газ збуту. Всіх інших абонентів програма не знаходить по особовому рахунку. Клієнтам потрібно дочекатися квитанцію на оплату з новими реквізитами.
❗️Якщо клієнт самостійно переходить на Нафтогаз і, при вводі ЕІС-коду вибиває помилку "Даний ЕІС-код вже зареєстровано", то потрібно повідомити клієнту, що він вже автоматично став клієнтом ГК Нафтогаз й укладати додаткові договори не потрібно.
❗️Свій особовий рахунок клієнт може також дізнатись через особистий кабінет на сайті https://gas.ua/uk/home або ж у чат-боті GASUA у Viber, Telegram i NaftogazGasSupply y Fecebook Messenger, або ж у контак-центрі Нафтогазу

ого, дякую

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29950 : 18 Червня 2022, 20:15:35 »
дякую, сьогодні отримала своє нарахування, я і була у нафтогазі, а от батьки - ні, сьогодні папа десь встиг почути, що переводять...

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #29951 : 18 Червня 2022, 21:19:16 »

ого, дякую

уточніть якщо знаєте, це самим десь рахунок той шукати, чи нафтогаз сам мене знайде. щоб хоч газ не відрізали

Katrin

• Звезда форума
« Reply #29952 : 19 Червня 2022, 09:26:44 »
уточніть якщо знаєте, це самим десь рахунок той шукати, чи нафтогаз сам мене знайде. щоб хоч газ не відрізали
Так написано ж ждите квитанции. Ни у кого пока их нет. Ни в частном секторе, ни в квартирах. Не отрежут. Не переживайте. И в Приват, думаю, само подтянется.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29953 : 19 Червня 2022, 10:37:01 »
можна по єік зі старої квитанції спробувати зайти в особистий кабінет на сайті нафтогазу, цей код наче не змінюється, ну або дочекатись квитанції

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #29954 : 19 Червня 2022, 23:23:10 »
Так написано ж ждите квитанции. Ни у кого пока их нет. Ни в частном секторе, ни в квартирах. Не отрежут. Не переживайте. И в Приват, думаю, само подтянется.

Дякую

Kupi.cn.ua