Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1574582 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
Re: Обо всём
« Reply #29925 : 14 Червня 2022, 09:09:36 »
Хм, а у моїх знайомих дуже позитивні відгуки за Німеччину.
Звісно, кому як пощастило. Одній сім'ї взагалі пощастило жити в окремому заміському двоповерховому будинку.
Живе мама і двоє діточок. Без хазяїв. Продуктами повністю забезпечені були, також одяг їм купували люди, що прихистили. Інша сім'я живе не окремо, але теж у будинку. На одному поверсі вони, на іншому людина, що надала прихисток. На екскурсії різні, у тому числі Евро Парк, діти за місяць стільки об'їздили, скільки за рік у Чернігові не їздили. Це постійний розвиток, щось нове. Навкруги ліс, дуже гарно. А допомога грошова навпаки дуже хороша. Працювати не має потреби, допомоги вистачає ще і на те, щоб додому привезти. У нас стільки заробити неможливо, якщо ти найманий працівник звичайний, а не бізнесмен чи айтішнік.

Доречі, я досі не отримала жодної фінансової допомоги. Навіть 6500 грн., хоча заявка надіслана 31-ого березня успішно. Нехай і о 8-ій годині вечора. Так, потрібно було якось усе встановити і оформити карту є-підтримки, якої не було. Банку потрібен був відеозв'язок,  я постійно вставала в чергу, а черга переривалася, оскільки з інтернетом було важко. Але заявка надіслана успішно, а грошей на рахунку немає.  В мене на руках мати інвалід похилого віку, яка постійно потребує лікування вже років так 8, часто лежить у лікарнях, майже не ходяча, ще і годувати її потрібно по графіку 4 рази на добу і слідкувати за прийомом ліків по графіку. Ліки дуже дорогі. То я розраховувала на цю допомогу, але її досі немає. Цікаво, чи є ще такі, хто досі нічого не отримав? Жодної допомоги від держави не отримуємо, вирішила ось вперше. Виходить, що ті, хто лишився під обстрілами, виявилися найбільш ураженими і не захищеними ( фінансово у тому числі).

Я теж взагалі нічого не отримала, чесно кажучи і не чекаю. я, мої діти і моя мама нікуди не виїзджали, були весь час у місті, а таким у нас болт, не зважаючи на те що мій будинок постраждав і його ремонт влітає в копієчку (але на щастя не зруйнований) . Спробувала тиждень назад через Е допомогу ,на яку тут ссилку давали оформити але щиро кажучи особливо не сподіваюсь.  В ті часи у місті у більшості залишалися пенсіонери, або ті хто за ними доглядає і допомоги від держави вони на жаль не отримали.
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Татьяна 7

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 0965560669
« Reply #29926 : 14 Червня 2022, 09:20:27 »
Порекомендовала бы сначала проконсультироваться ещё где-то, если только там диагноз ставили
Диагноз ставят одинаковый в разных местах. Вот только цена на операцию в клинике Шевчика и в  городских примерно в половине разница. Хочу понимать для себя, можно ли оперироваться дешевле. А то в наше время деньги не лишние....

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #29927 : 14 Червня 2022, 10:50:18 »
Диагноз ставят одинаковый в разных местах. Вот только цена на операцию в клинике Шевчика и в  городских примерно в половине разница. Хочу понимать для себя, можно ли оперироваться дешевле. А то в наше время деньги не лишние....
Не факт.
У нас у всего семейства проблемы с глазами т варианты диагнозов слышали разные.
Как и методов их лечения.
В областной отцу поставили не совсем корректный диагноз, а лечение предложили такое, что мог вообще ослепнуть на один глаз.
Деньги, ясно что никому не лишние, но в этом моменте никогда не экономила. Возможность видеть дороже.
Разница в оборудование, материале

Татьяна 7

• Звезда форума
  • 0965560669
« Reply #29928 : 14 Червня 2022, 15:23:23 »
А Вам не приходилось сталкиваться с оперативным лечением в областной больнице? Очется услышать отзывы о врачах?

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #29929 : 14 Червня 2022, 16:45:22 »
судячи з попередніх питань, людина про офтальмологію запитує
::)

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #29930 : 16 Червня 2022, 14:29:04 »
У кого-то получилось на Али заказать? Мне все ещё пишет, что доставка невозможна  :cray2:

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #29931 : 16 Червня 2022, 14:39:44 »
У кого-то получилось на Али заказать? Мне все ещё пишет, что доставка невозможна  :cray2:
В мене пише, що доставка не можлива в ваш регіон через проблеми з логістикою :(
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

drena

• ★SuperStar★
« Reply #29932 : 16 Червня 2022, 22:57:06 »
А мне сегодня написало: заказ получен, как все прошло? Заказ никто не забирал. А заказывала вообще в первых числах февраля. Открыла спор  :-\

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #29933 : 16 Червня 2022, 23:07:01 »
А мне сегодня написало: заказ получен, как все прошло? Заказ никто не забирал. А заказывала вообще в первых числах февраля. Открыла спор  :-\
У меня в конце января было два заказа. 25 и 30 января. Один пришел в Чернигов 30 апреля, второй - 10 мая. Муж вместо меня на почте получал. Отдали без проблем. У меня приходили СМСки, я ему звонила и он получал.

drena

• ★SuperStar★
« Reply #29934 : 16 Червня 2022, 23:35:10 »
У меня в конце января было два заказа. 25 и 30 января. Один пришел в Чернигов 30 апреля, второй - 10 мая. Муж вместо меня на почте получал. Отдали без проблем. У меня приходили СМСки, я ему звонила и он получал.
И муж не получал, я спросила у него

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #29935 : 17 Червня 2022, 11:07:20 »
А були повідомлення, що замовлення прийшло і де забирати.
У мене про ті замовлення, що були ще до війни, прийшли повідомлення про отримання на Укрпошті 25 квітня і 05 травня. Забирала вже в кінці травня, десь числа 28-го. Все дочекалося мене :)
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

Frola

• Звезда форума
« Reply #29936 : 17 Червня 2022, 11:56:25 »
Подскажите, как у вас с квитанциями за отопление? (у меня ОТКЕ). Пришел долг в апреле, непонятно откуда. Платилось за январь и февраль. И дозвонится им не получается, и прием они вроде не ведут. Может кто-то сталкивался уже с таким, подскажет, куда обратиться?  :daisy:

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29937 : 17 Червня 2022, 12:07:15 »
а мене цікавить газ - хтось отримав квитанцію за споживання газу? ні в мене ні в батьків немає квитанціі, в особистому кабінеті теж нічого не нараховано...
може хтоь що читав де, мені нічого не трапилось в новинах

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #29938 : 17 Червня 2022, 12:14:07 »
а мене цікавить газ - хтось отримав квитанцію за споживання газу? ні в мене ні в батьків немає квитанціі, в особистому кабінеті теж нічого не нараховано...
може хтоь що читав де, мені нічого не трапилось в новинах

мне пришли
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #29939 : 17 Червня 2022, 12:17:36 »
мне пришли