Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём  (Прочитано 1579792 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Смурфик

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #29220 : 11 Грудня 2021, 22:56:41 »

:walldash:

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #29221 : 11 Грудня 2021, 23:35:48 »
а лікарям хіба не підвищили з реформою істотно зарплати, я читала про суми біля 30 тис. грн?
Я думала лікарям добре підвищили,  сімейним і педіатрам , які максимум пацыэнтыв набрали
ну сімейникам дійсно встигли підняти, але це ж перша ланка. Спеціалісти офіційно отримують сльози, Побачимо їхні зарплати у січні.

АрІ-Я

• Звезда форума
« Reply #29222 : 12 Грудня 2021, 09:33:04 »
доречі, дякую за пораду з планшетом. Замовила на алі в офіційному магазині. Просто космос у порівнянні з роботою мишкою. Я тепер і 4 заняття поспіль можу проводити онлайн, рука не втомлюється, а зовнішній вигляд дошки не варто і порівнювати. І мала вже встигла попрацювати - підготувала логотип сестрі і вже в типографії на її календариках надрукували.
так, крута штука. Покажете, який замовили?

таняz

• Гість
« Reply #29223 : 12 Грудня 2021, 09:55:04 »

Для нашої людини це правда- Ви що аж 2 грн

Lysichka

• ★SuperStar★
  • 0939775640
« Reply #29224 : 12 Грудня 2021, 10:04:37 »
Для нашої людини це правда- Ви що аж 2 грн
2грн маечка?

-Mary-

• Местный житель
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #29225 : 12 Грудня 2021, 10:09:15 »
2грн маечка?
В Сильпо - 10 коп.

Lysichka

• ★SuperStar★
  • 0939775640
« Reply #29226 : 12 Грудня 2021, 10:17:52 »
В Сильпо - 10 коп.
Это норм цена

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #29227 : 12 Грудня 2021, 10:37:26 »
в сільпо написано, що там якоїсь товщини такого-то розміру кольорові пакетики 10 коп.
Брала багато чого, у чеку жодної плати за пакетики не побачила

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #29228 : 12 Грудня 2021, 11:21:55 »
в сільпо написано, що там якоїсь товщини такого-то розміру кольорові пакетики 10 коп.
Брала багато чого, у чеку жодної плати за пакетики не побачила
в эко пакетики маечки ужасные, такие тонкие, что рвутся в руках, но 10 коп берут, кроме мяса и сыпучих, в атб по 9 коп, но не маечки, а обычные, маечки не знаю

Еленкина

• Местный житель
  • 067 879 95 56
« Reply #29229 : 12 Грудня 2021, 13:01:41 »
в эко пакетики маечки ужасные, такие тонкие, что рвутся в руках, но 10 коп берут, кроме мяса и сыпучих, в атб по 9 коп, но не маечки, а обычные, маечки не знаю
Маечки по 12 коп,но смотрела в чеке  цены за пакетик не пробивают,возможно уже добавили в цену продукта.

Ліса

• ★SuperStar★
  • 063 874 94 67 Олеся
« Reply #29230 : 12 Грудня 2021, 13:23:26 »
Вчера в Эко на кассе предупредила кассир, что с понедельника маечки по 3,00 грн. будут, бесплатно только будет для мяса, рыбы сырых и сыпучих и то по одному, больше муку или сахар в три пакета не положишь :walldash:. В чеке бьют по 10 копеек пока

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #29231 : 12 Грудня 2021, 13:44:37 »
Маечки по 12 коп,но смотрела в чеке  цены за пакетик не пробивают,возможно уже добавили в цену продукта.
вчера и позавчера пробивали и в эко и в атб
Может вы сыпучие товары брали (крупы/сахар), так за них не берут оплату.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #29232 : 12 Грудня 2021, 13:54:59 »
Кто искал живую сосну,пожалуйста
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=170150.new#new
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #29233 : 12 Грудня 2021, 14:56:21 »

Так це правда, тепер не будуть пакувать бананы, капусту, чи один лимон в пакетик .. іноді як гляну на касі як пакуються, то сердце кровю обливається …
Багато хто пише, що мовляв будуйте заводи по переродці .. але так думають люди настільки далекі від сортування і переробки сміття.. і ті, що 500% цього не робитимуть, набудуй їх в кожному кварталі …

Я збираю, сортую і здаю сміття на переробку, і я давно намагаюсь не користуватись пакетиками, ходжу з торбинками, в пакети пакую тільки рибу і мясо ..

Не всі пакети беруть на переробку, але лише ті, що тянуться, ті, що не тянуться - тільки на спалювання, а за це треба платить кошти … біля 200 грн в місяць у мене виходить  .. багато на це піде з тих, хто критикує?
І все що йде і на спалювання і на переробку має бути чистим, без запахів т.б пакетики миються і сушаться.. в ще десь це все треба зберігати поки не набереш «обєм» .. маленька крупинка манки в пакеті може зіпсувати партію здоровенну «пеперобникам», що збирали не один місяць  .. на переробку приймають тоннами, тому всі сортувальні станціі зберігають пакетики місяцями , щоб набрати обєм

В Києві повно можливостей здавати ті ж пакетики ,і на переробку і на спалювпння ,  але займаються цим одиниці, інші тільки трендять та постять дурню про щось таке далеко від дійсності, що смішно

Так що, плата за пакетики - це супер міра і я дано її чекала .. сподіваюсь воно буде працювать так як має

Пс моє сміття, що йде на звалище  - це тільки памперси і все біологічне, що не переробляється поки у нас, ще  брудний папір .. і іноді кльки з-під риби, бо відмити їх в мене не виходить (((  і за цим стоїть багато часу, праці .. і цим заморочуються одиниці , навіть при наявності кучі можливостей
« Останнє редагування: 12 Грудня 2021, 15:05:49 від Круче всех »
в прошлом ogle)))

таняz

• Гість
« Reply #29234 : 12 Грудня 2021, 15:16:01 »
Так це правда, тепер не будуть пакувать бананы, капусту, чи один лимон в пакетик .. іноді як гляну на касі як пакуються, то сердце кровю обливається …
Багато хто пише, що мовляв будуйте заводи по переродці .. але так думають люди настільки далекі від сортування і переробки сміття.. і ті, що 500% цього не робитимуть, набудуй їх в кожному кварталі …

Я збираю, сортую і здаю сміття на переробку, і я давно намагаюсь не користуватись пакетиками, ходжу з торбинками, в пакети пакую тільки рибу і мясо ..

Не всі пакети беруть на переробку, але лише ті, що тянуться, ті, що не тянуться - тільки на спалювання, а за це треба платить кошти … біля 200 грн в місяць у мене виходить  .. багато на це піде з тих, хто критикує?
І все що йде і на спалювання і на переробку має бути чистим, без запахів т.б пакетики миються і сушаться.. в ще десь це все треба зберігати поки не набереш «обєм» .. маленька крупинка манки в пакеті може зіпсувати партію здоровенну «пеперобникам», що збирали не один місяць  .. на переробку приймають тоннами, тому всі сортувальні станціі зберігають пакетики місяцями , щоб набрати обєм

В Києві повно можливостей здавати ті ж пакетики ,і на переробку і на спалювпння ,  але займаються цим одиниці, інші тільки трендять та постять дурню про щось таке далеко від дійсності, що смішно

Так що, плата за пакетики - це супер міра і я дано її чекала .. сподіваюсь воно буде працювать так як має

Пс моє сміття, що йде на звалище  - це тільки памперси і все біологічне, що не переробляється поки у нас, ще  брудний папір .. і іноді кльки з-під риби, бо відмити їх в мене не виходить (((  і за цим стоїть багато часу, праці .. і цим заморочуються одиниці , навіть при наявності кучі можливостей
Какая ж ты, Оля , умничка, прямо пример для подражания :super: Но я так делать не буду . пока штрафы не введут за нераздельный мусор , из лени не буду :(
« Останнє редагування: 12 Грудня 2021, 17:20:13 від ТаняСонце »

Kupi.cn.ua