Жанна, не смешите 
В 90-х тяжело было в школу устроиться? Да тогда туда брали всех, кто шел.
істориком практично неможливо було влаштуватися дійсно, хіба що по великому блату,
іншим трохи легше, але теж проблемно, часто за гроші ))
тому я і пішла в село працювати, через 2 роки знайшла місце в місті, але ніхто не вірив, що я потрапила туди просто з вулиці. І це дійсно було чудо, я просто опинилася в потрібний час в потрібному місці, а у директора була везвихідь - навчальний рік почався, а вчитель звільнився. А тут я ))
Кто-то разочаровался в работе учителя и сменил свой профиль деятельности, как это сделала ты. Пусть и через много лет.
я не стільки в самій роботі вчителя розчарувалася, скільки в самій системі освіти, в організації освітнього процесу. З дітьми я б і далі працювала, а от система для мене була затісна ))
але пропрацювавши 19 років все одно не можу судити вчителів от так прямо. Хоча особисто бачила і тоді вчителів, які на уроці на задній парті пили чай або прсто йшли до їдальні і казали: Хай скажуть спасибі, шо я за такі гроші дітей просто стережу, аби чого не сталося. І зараз такі є.
До того ж ми перед цим прийшли до висновку, що наші діти ( а їм вже у декого і по 25+) не такі як ми, і точно не такі як наші вчителі. І це стосується не лише освіти. Дивлюся на своїх племінників, яким зараз 18-30. Нууууууу мажємо що маєм