поділюся нашим походом "на комісію" в дитячу поліклініку
в минулому році всі лікарі приїздили до школи і перевіряли дітей
картка ця ведеться для воєнкомату і все це стосується ялише хлопців
цього року видали ць картку на руки і сказали о кінця жовтня пройти
що маємо по факту: направлення на кардіограму та аналізи виписали без проблем, окуліста ми і самі проходимо кожні пів року, ендокринолог так само є запис, до ортопеда так і не змогли потрапити, і якщо влітку нам це направлення ще давали без проблем, то зараз прозвучала фраза "я не можу вам просто так давати направлення, нам не дозволяють, я повинна сама вас спершу полікувати, потім вже о вузького спеціаліста направляти"
з одного боку так, правильно, але ми ж не з проблемою прийшли ,а з необхідністю пройти комісію...
з направленням до ортопеда все чудово - "ваша ж постава нікуди не ділась, я й сама можу вам приписати лфк та масаж... " вибачте, вона не ділась, але вона може погіршитись...
до лора і хірурга нам дала направлення інша педіатр, так як наша чи захворіла чи ще щось, була відсутня, але фрази звучали ті ж самі...
в результаті до лора написали "підозра на отит", що в направленні до хірурга було - не знаю, мої чоловіки брали, сама не бачила, вони вже не пам'ятають...
а на прийомі спеціаластів до нас питань не було взагалі...
окуліста ми відвідуємо платно вже давно, узі останнє зробили так само платно...
аналізи нам призначали тільки от зараз, для комісії, при тому що з приводу хвороби зверталися 2 рази точно за рік і жодного разу не призначили аналізів...
я так бачу, що знов в нас все через ...опу
лише електронний запис радує
чоловік звертався до терапевта - взагалі ніяких проблем з аналізами і походом до спеціаліста...
оце вже і я видала опус, хочеться ще написати про "хворих" матусь, які приводят дітей на щеплення без запису і сидять серед хворих чекають з моря погоди, коли їх приймуть...