Я взагалі в шоці була від відношення лікарів і медсестер дитячого відділення. По-перше, нічого не розказували (як доглядати за новонародженою), по друге дитину нормально не дивитись. Але більше всього вразило те, що на третій день прийшли на "огляд", сказали що у нас жовтушка і треба міряти білірубін, що безплатно береться кров з голови, а безболісно апаратом 50 грн., зрозуміло що заплатили гроші (цікаво куди вони пішли, бо чека ніхто не дає), сказали що треба лежати під лампою (за яку теж треба заплатити, але вже через касу). І тут починається саме "цікаве ":привезли нам цю лампу близько 12 вечора, поставили обігрівач, розділи малу, поклали, сказали поміряти температуру через годину... І більше медсестрадо нас до самого ранку не заходила. Дитина під лампою максимум 30 хвилин полежала, бо їй там було жарко, а як вранці виявилось потрібно було вимкнути обігрівач. Це ж добре, що я дитину забрала до себе і вона спала всю ніч зі мною, а якби залишила під лампою, то точно перегрів би був. Як можна привести лампу і не розказати як нею користуватися, за всю ніч жодного разу не зайти. Ще й коли виписували, ця ж медсестра возмущалась, коли ми попросили в бутилочку дати суміш з собою, хоча ми цілу упаковку купували і нам назад її ніхто не віддав. Розказую трохи сумбурно, але думаю ви мене зрозумієте