Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4933805 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Рысёнок

• Звезда форума
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #95985 : 22 Лютого 2022, 18:23:24 »
це зрозуміло, жодна нормальна людина не хоче війни, але інколи іншого вибору немає. це як в житті, звичайно краще обійтися без бійки, без конфліктів, щось пропустити повз вуха, десь розвернутися й піти геть, десь промовчати, в більшості випадків така тактика дійсно допомагає охолодити забіяку, йому стає нецікаво.

але наступає момент, коли доведеться битися і жорстоко, бо є такий тип людей, чим більше ти мовчиш, тим більше тебе задирають, тим більше стусанів отримуєш, їм подобається сам процес знущання, тому в таких випадках треба бити і сильно, бо ніколи спокою не буде, по вулиці спокійно не пройдеш.

так і між країнами.
Вспомнилась ...классика... нестареющая...
«Войны всегда священны для тех, кому приходится их вести, - сказал он [Ретт Батлер]. – Если бы те, кто разжигает войны, не объявляли их священными, какой дурак пошёл бы воевать? Но какие бы лозунги не выкрикивали ораторы, сгоняя дураков на бойню, какие бы благородные не ставили перед ним цели, причина войн всегда одна. Деньги. Все войны, в сущности, - драка из-за денег. Только мало кто это понимает. Все слишком оглушены фанфарами, барабанами и речами отсиживающихся в тылу трибунов»

«Унесенные ветром» Маргарет Митчелл

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95986 : 22 Лютого 2022, 19:03:07 »
Вспомнилась ...классика... нестареющая...

так ніхто і не сперечається, що війни завжди йдуть за гроші, владу або життя. Люба війна, на любому континенті.
Варіант Портоса: Дерусь потому что просто дерусь - тут не підійде.
ще раз приведу як приклад 41, вірніше у данному випадку 39 рік.
хто там бився "за правое дело"? ніхто, всіх повели на бійню, бо Гітлер із Сталіним ділили світ, владу, опосередковано гроші.
Але одночасно із цим стояло і питання виживання країн (я не про людей, а про існування саме держав). І між Німеччиною та СРСР скільки країн було зруйновано, знищено, а потім деякі створено в результаті перемоги однієї із сторін. 
Ну зараз можно поговорити на тему: а от треба було здатися в 41, жили б зараз як німці.
можемо розглянути зараз теж варіант - треба здатися, будемо жити як ... ну а далі, кому що подобається. Це якщо взагалі будемо існувати як держава (хоча багатьом начхати, бо на днях чула від знайомої: Та плевать кто тут будет, Украина или Россия.) ну питань нема

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95987 : 22 Лютого 2022, 19:12:32 »
кто бы мог по-вашему в нынешней ситуации повернуть ход истории?
Может проблема главная все таки в верховном РФ?
от як колишній історик скажу, що хід історії повернути неможливо, можна якось там вплинути на певні події, але колесо історії крутиться і перемелює усіх як йому заманеться
намагаюся останні роки включати саме історика і споглядати хоч трохи збоку на ситуацію, сприймати всі події просто як історичний процес. Так простіше нерви берегти.

Був би у нас інший верховний, ну щось би відбувалося інакше, краще чи гірше - велике питання, наразі маємо цього, тому доведеться жити з його рішеннями і наслідками цих рішень.

я навіть не впевнена, що Путін - головний ворог, там світобачення таке загалом, і серед еліт політико-економічних, і серед людей. Тому навіть якби Путін завтра помер, то нічого б особливо не змінилося в поведінці Росії, при комусь іншому війна могла давно бути в розпалі, а при комусь би тільки перегавкувалися.

Кеша

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #95988 : 22 Лютого 2022, 19:16:57 »
То, что я хотела услышать.  :super:

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #95989 : 22 Лютого 2022, 19:35:37 »
от як колишній історик скажу, що хід історії повернути неможливо, можна якось там вплинути на певні події, але колесо історії крутиться і перемелює усіх як йому заманеться
намагаюся останні роки включати саме історика і споглядати хоч трохи збоку на ситуацію, сприймати всі події просто як історичний процес. Так простіше нерви берегти.

Був би у нас інший верховний, ну щось би відбувалося інакше, краще чи гірше - велике питання, наразі маємо цього, тому доведеться жити з його рішеннями і наслідками цих рішень.

я навіть не впевнена, що Путін - головний ворог, там світобачення таке загалом, і серед еліт політико-економічних, і серед людей. Тому навіть якби Путін завтра помер, то нічого б особливо не змінилося в поведінці Росії, при комусь іншому війна могла давно бути в розпалі, а при комусь би тільки перегавкувалися.
я оч надеюсь, что там много бизнесменов вокруг Путина и что их потери немного приведут их в чувство, но если Европа дальше будет выражать обеспокоенность, то увы. Мне кажется идёт игра Америка, Британия, Россиия, нас уведомляют и мы свою роль, песню поем, она тоже увы непростая-согласитесь ситуациия оч напряжённая и пока наше руководство не заставило нас не спать, на востоке жарко, военным жарко ( увы в этой ситуации они для нас щит.  Как по мне Зеленский справляется, ах да, можно было просто начать выполнять минские и жить спокойно, но не пошел же по этому пути? Плохо? Я не знаю, хоть и вчитаюсь, но половины не пойму, не те мозги, но все трубят, что то что мы спрыгнули с минских это уже достижение. Байден енд ко спектакль играет для Европы, у Зеленского своя роль - успокоить нас, сохранить хоть как-то економику и готовить военных, ведь они основной удар возьмут и да у него роль держать свои я..Ки, чтоб они не сжимались в этой ситуации. Его задача не дескредитируя Байдена и ко успокоить народ Украины, многие в панике(, увы. Это ещё не кульминация (((( одна надежда на наших ребят( , а им будет ох как горячо :'(

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #95990 : 22 Лютого 2022, 19:49:31 »
я оч надеюсь, что там много бизнесменов вокруг Путина и что их потери немного приведут их в чувство, но если Европа дальше будет выражать обеспокоенность, то увы. Мне кажется идёт игра Америка, Британия, Россиия, нас уведомляют и мы свою роль, песню поем, она тоже увы непростая-согласитесь ситуациия оч напряжённая и пока наше руководство не заставило нас не спать, на востоке жарко, военным жарко ( увы в этой ситуации они для нас щит.  Как по мне Зеленский справляется, ах да, можно было просто начать выполнять минские и жить спокойно, но не пошел же по этому пути? Плохо? Я не знаю, хоть и вчитаюсь, но половины не пойму, не те мозги, но все трубят, что то что мы спрыгнули с минских это уже достижение. Байден енд ко спектакль играет для Европы, у Зеленского своя роль - успокоить нас, сохранить хоть как-то економику и готовить военных, ведь они основной удар возьмут и да у него роль держать свои я..Ки, чтоб они не сжимались в этой ситуации. Его задача не дескредитируя Байдена и ко успокоить народ Украины, многие в панике(, увы. Это ещё не кульминация (((( одна надежда на наших ребят( , а им будет ох как горячо :'(
Им? То есть вы думаете,что если начнется война,то она нас не достанет?.. Ребята воевать будут где то там...и горячо будет не тут?

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #95991 : 22 Лютого 2022, 19:52:48 »
Им? То есть вы думаете,что если начнется война,то она нас не достанет?.. Ребята воевать будут где то там...и горячо будет не тут?
я не знаю достанет или нет, я только верю в армию и лучшее, но на востоке будет горячо(, и оч хочу ошибаться, вроде Европа зашевелилась с санкциями, я не знаю действенные они или нет, я только верю

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95992 : 22 Лютого 2022, 19:56:39 »
  Как по мне Зеленский справляется, ах да, можно было просто начать выполнять минские и жить спокойно, но не пошел же по этому пути? Плохо? Я не знаю, хоть и вчитаюсь, но половины не пойму, не те мозги, но все трубят, что то что мы спрыгнули с минских это уже достижение. Байден енд ко спектакль играет для Европы, у Зеленского своя роль
ну до вови в мене багато питань, головне його непрофесійність, але в цілому він мабуть робить максимум від нього залежного в силу його знань, вмінь, розуму, досвіду. Скажімо так, могло бути і гірше. Щось робить. Чи сам, чи йому хтось підказує, чи взагалі керує, але якось рухаємося. І дійсно, якщо нам вдасться відкараскатися від мінських угод, то це плюс. Головне буде лише правильно скористатися цією нагодою.

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #95993 : 22 Лютого 2022, 20:33:45 »
Ну так Президент страны-это не роль в мюзикле. Президент является верховным главнокомандующим Вооруженными силами, отвечает за внешнюю политику. Как можно быть не профессональным, если ты президент?
Для этого нужны ж какие-то знания, опыт. Одного желания сделать страну лучше -недостаточно.
До сих пор не пойму, чем "взял" на выборах, на что рассчитывали люди, его выбравшие?
На то,что красть меньше станут :) Надежда уходит последней.
Куда ни плюнь - везде живут лучше ...при этом с каждого угла вещают,что Украина богатая страна - и земля, и ископаемые - вообщем вся в шоколаде. А народ вместо шоколада видит...ну...( Цвет,вообщем тоже шоколадный ^-^)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95994 : 22 Лютого 2022, 20:48:40 »

До сих пор не пойму, чем "взял" на выборах, на что рассчитывали люди, его выбравшие?
нове чесне обличчя, ну і роль у кіно гарна була ))

і зараз він багато грає президента, а не є президентом. як він там казав у теслі Богдана: війну можна зупинити, треба просто хотіти, минула влада не хотіла.
- ну і як? зупинив? чи теж не дуже хотів?

а про Крим: якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди «зелених чоловічків» не пустили.
- ну як вже вмер і не пустив зелених чоловічків на Донбас? а вони вже там офіційно.

ну і пропаганда, на розкрутку вови тоді вбухали купу бабла, таку саму купу витратили на антирекламу Порошенку. Порошенко абсолютно не святий, але за 3 роки капаючи на мізки людям в них зростили до нього ненависть.
Приблизно те саме зараз і з Вовою відбувається, тільки до нього рОстять не ненависть, а зневагу. лишився лище мабуть 1+1 люблячий канал.

rudik77

• Звезда форума
« Reply #95995 : 22 Лютого 2022, 20:49:16 »
а я до сих пор не пойму подобные высказывания. Ситуация печальная очень ((( мягко сказано. И мы вроде по одну сторону баррикад должны быть, враг там, за границей.... Но нет! В любом случае не упускают возможность укусить того президента.  :walldash:
Прям другой взмахнул бы палочкой и Путин с ко начали историю Украины по- другому видеть.... :walldash: Да ещё впридачу несколько своих территорий отдали Украине.
Держим кулачки, молимся, посылаем нужные сигналы... Или просто наблюдаем, если повлиять и сделать ничего не можем. Короче, кто на что горазд, кто в чем силён... Чтобы все было хорошо!
И сразу прошу прощения, правильно поймите .
Не с целью заткнуть рот пишу. Каждый имеет право высказываться.
Просто уже, честно, задолбали. :(

:super:
Убедительная просьба об оплате и раздаче сообщать в личку.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95996 : 22 Лютого 2022, 20:50:03 »
і все це триватимо, доки ми будемо обирати президента як особистість, а не к курс. Я маю на увазі, що є партії, у кожної своя ідеалогія. Умовно:
- консерватори
- ліберали
- радикали
у них є принципи, яких вони дотримуються _ ставлення до НАТО, ЄС, геїв, маріхуани, зброї, землі, державно власності ...... ці принципи не змінюються. І в нормальних кранах люди обирають саме ці принципи, ну і вже того, хто від партії буде представляти ці принципи. Плювати на прізвище, головне, що бів буде робити.
У нас же головне - прізвище. Ооооо класний мужик, гарний, розумний, веселий, може чесний, обираємо цього. На наступний раз - Ооооо а цей ще прикольніший, оооо ти диви а той який сміливий, як гарно говорить, високий, статечний. Буде гарно виглядати у порівнянні з іншими. ... ну і т.д.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #95997 : 22 Лютого 2022, 21:13:10 »
Курабье, приятно читать. Особенно про выбор направления и фамилию :super:
Я сегодня даже гуглила, память подводит ::) какие события были в 22 году прошлого столетия... История циклична :-[
Вайбер 0937717795 Катя

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #95998 : 22 Лютого 2022, 21:21:33 »
і все це триватимо, доки ми будемо обирати президента як особистість, а не к курс. Я маю на увазі, що є партії, у кожної своя ідеалогія. Умовно:
- консерватори
- ліберали
- радикали
у них є принципи, яких вони дотримуються _ ставлення до НАТО, ЄС, геїв, маріхуани, зброї, землі, державно власності ...... ці принципи не змінюються. І в нормальних кранах люди обирають саме ці принципи, ну і вже того, хто від партії буде представляти ці принципи. Плювати на прізвище, головне, що бів буде робити.
У нас же головне - прізвище. Ооооо класний мужик, гарний, розумний, веселий, може чесний, обираємо цього. На наступний раз - Ооооо а цей ще прикольніший, оооо ти диви а той який сміливий, як гарно говорить, високий, статечний. Буде гарно виглядати у порівнянні з іншими. ... ну і т.д.
И штаб приЧЬОска красива  :D

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95999 : 22 Лютого 2022, 21:24:10 »
мені плювати було на Порошенка, мене влаштовувала ідеологія, яку він проголошував6 як не дивно, але вважала і вважаю, що етап армія, мова, віра, повинна пройти люба країна. І це не привід для жартів. Ви в росіян тих самих спитайте х ставлення до своєї армії, своєї віри та своєї мови. І вони вам розкажуть, що наше то всьо фігня, а ось їхня армія най-най-наймогутніша, зараз ми вас усіх іскандерами, віра в них сама найвіріша, бог саме православних МП любить, решта то єретики та погань, російська мова наймовніша. І спробуйте їх переконати у протилежному.
Спитайте в нас про нашу армію, мову, віру )) і армія у нас задрипана, і віра і нас невірна, і мова у нас клята.
Але я не про те. Я про те, що кожна країна має пройти цей етап становлення. Нормальні країни пройшли його у 16-17 ну 18 ст. Ми дуже запізнилися в силу певних причин.
І мені плювати, чи говорив Порошенко вдома російською чи українською, вірив він у Христа чи Перуна, головне що він проголошував, ну і так сяк, але дотримувався цієї стратегії.
У Вови жодної ідеології. За все хороше, проти усього поганого це не ідеалогія будівництва держави.
Так пішла я, бо щось мене сьогодні забагато, а робота не роблена ))

Kupi.cn.ua