Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5087015 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kurabiye

• Звезда форума
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #95985 : 22 Лютого 2022, 19:12:32 »
кто бы мог по-вашему в нынешней ситуации повернуть ход истории?
Может проблема главная все таки в верховном РФ?
от як колишній історик скажу, що хід історії повернути неможливо, можна якось там вплинути на певні події, але колесо історії крутиться і перемелює усіх як йому заманеться
намагаюся останні роки включати саме історика і споглядати хоч трохи збоку на ситуацію, сприймати всі події просто як історичний процес. Так простіше нерви берегти.

Був би у нас інший верховний, ну щось би відбувалося інакше, краще чи гірше - велике питання, наразі маємо цього, тому доведеться жити з його рішеннями і наслідками цих рішень.

я навіть не впевнена, що Путін - головний ворог, там світобачення таке загалом, і серед еліт політико-економічних, і серед людей. Тому навіть якби Путін завтра помер, то нічого б особливо не змінилося в поведінці Росії, при комусь іншому війна могла давно бути в розпалі, а при комусь би тільки перегавкувалися.

Кеша

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #95986 : 22 Лютого 2022, 19:16:57 »
То, что я хотела услышать.  :super:

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #95987 : 22 Лютого 2022, 19:35:37 »
от як колишній історик скажу, що хід історії повернути неможливо, можна якось там вплинути на певні події, але колесо історії крутиться і перемелює усіх як йому заманеться
намагаюся останні роки включати саме історика і споглядати хоч трохи збоку на ситуацію, сприймати всі події просто як історичний процес. Так простіше нерви берегти.

Був би у нас інший верховний, ну щось би відбувалося інакше, краще чи гірше - велике питання, наразі маємо цього, тому доведеться жити з його рішеннями і наслідками цих рішень.

я навіть не впевнена, що Путін - головний ворог, там світобачення таке загалом, і серед еліт політико-економічних, і серед людей. Тому навіть якби Путін завтра помер, то нічого б особливо не змінилося в поведінці Росії, при комусь іншому війна могла давно бути в розпалі, а при комусь би тільки перегавкувалися.
я оч надеюсь, что там много бизнесменов вокруг Путина и что их потери немного приведут их в чувство, но если Европа дальше будет выражать обеспокоенность, то увы. Мне кажется идёт игра Америка, Британия, Россиия, нас уведомляют и мы свою роль, песню поем, она тоже увы непростая-согласитесь ситуациия оч напряжённая и пока наше руководство не заставило нас не спать, на востоке жарко, военным жарко ( увы в этой ситуации они для нас щит.  Как по мне Зеленский справляется, ах да, можно было просто начать выполнять минские и жить спокойно, но не пошел же по этому пути? Плохо? Я не знаю, хоть и вчитаюсь, но половины не пойму, не те мозги, но все трубят, что то что мы спрыгнули с минских это уже достижение. Байден енд ко спектакль играет для Европы, у Зеленского своя роль - успокоить нас, сохранить хоть как-то економику и готовить военных, ведь они основной удар возьмут и да у него роль держать свои я..Ки, чтоб они не сжимались в этой ситуации. Его задача не дескредитируя Байдена и ко успокоить народ Украины, многие в панике(, увы. Это ещё не кульминация (((( одна надежда на наших ребят( , а им будет ох как горячо :'(

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #95988 : 22 Лютого 2022, 19:49:31 »
я оч надеюсь, что там много бизнесменов вокруг Путина и что их потери немного приведут их в чувство, но если Европа дальше будет выражать обеспокоенность, то увы. Мне кажется идёт игра Америка, Британия, Россиия, нас уведомляют и мы свою роль, песню поем, она тоже увы непростая-согласитесь ситуациия оч напряжённая и пока наше руководство не заставило нас не спать, на востоке жарко, военным жарко ( увы в этой ситуации они для нас щит.  Как по мне Зеленский справляется, ах да, можно было просто начать выполнять минские и жить спокойно, но не пошел же по этому пути? Плохо? Я не знаю, хоть и вчитаюсь, но половины не пойму, не те мозги, но все трубят, что то что мы спрыгнули с минских это уже достижение. Байден енд ко спектакль играет для Европы, у Зеленского своя роль - успокоить нас, сохранить хоть как-то економику и готовить военных, ведь они основной удар возьмут и да у него роль держать свои я..Ки, чтоб они не сжимались в этой ситуации. Его задача не дескредитируя Байдена и ко успокоить народ Украины, многие в панике(, увы. Это ещё не кульминация (((( одна надежда на наших ребят( , а им будет ох как горячо :'(
Им? То есть вы думаете,что если начнется война,то она нас не достанет?.. Ребята воевать будут где то там...и горячо будет не тут?

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #95989 : 22 Лютого 2022, 19:52:48 »
Им? То есть вы думаете,что если начнется война,то она нас не достанет?.. Ребята воевать будут где то там...и горячо будет не тут?
я не знаю достанет или нет, я только верю в армию и лучшее, но на востоке будет горячо(, и оч хочу ошибаться, вроде Европа зашевелилась с санкциями, я не знаю действенные они или нет, я только верю

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95990 : 22 Лютого 2022, 19:56:39 »
  Как по мне Зеленский справляется, ах да, можно было просто начать выполнять минские и жить спокойно, но не пошел же по этому пути? Плохо? Я не знаю, хоть и вчитаюсь, но половины не пойму, не те мозги, но все трубят, что то что мы спрыгнули с минских это уже достижение. Байден енд ко спектакль играет для Европы, у Зеленского своя роль
ну до вови в мене багато питань, головне його непрофесійність, але в цілому він мабуть робить максимум від нього залежного в силу його знань, вмінь, розуму, досвіду. Скажімо так, могло бути і гірше. Щось робить. Чи сам, чи йому хтось підказує, чи взагалі керує, але якось рухаємося. І дійсно, якщо нам вдасться відкараскатися від мінських угод, то це плюс. Головне буде лише правильно скористатися цією нагодою.

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #95991 : 22 Лютого 2022, 20:33:45 »
Ну так Президент страны-это не роль в мюзикле. Президент является верховным главнокомандующим Вооруженными силами, отвечает за внешнюю политику. Как можно быть не профессональным, если ты президент?
Для этого нужны ж какие-то знания, опыт. Одного желания сделать страну лучше -недостаточно.
До сих пор не пойму, чем "взял" на выборах, на что рассчитывали люди, его выбравшие?
На то,что красть меньше станут :) Надежда уходит последней.
Куда ни плюнь - везде живут лучше ...при этом с каждого угла вещают,что Украина богатая страна - и земля, и ископаемые - вообщем вся в шоколаде. А народ вместо шоколада видит...ну...( Цвет,вообщем тоже шоколадный ^-^)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95992 : 22 Лютого 2022, 20:48:40 »

До сих пор не пойму, чем "взял" на выборах, на что рассчитывали люди, его выбравшие?
нове чесне обличчя, ну і роль у кіно гарна була ))

і зараз він багато грає президента, а не є президентом. як він там казав у теслі Богдана: війну можна зупинити, треба просто хотіти, минула влада не хотіла.
- ну і як? зупинив? чи теж не дуже хотів?

а про Крим: якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди «зелених чоловічків» не пустили.
- ну як вже вмер і не пустив зелених чоловічків на Донбас? а вони вже там офіційно.

ну і пропаганда, на розкрутку вови тоді вбухали купу бабла, таку саму купу витратили на антирекламу Порошенку. Порошенко абсолютно не святий, але за 3 роки капаючи на мізки людям в них зростили до нього ненависть.
Приблизно те саме зараз і з Вовою відбувається, тільки до нього рОстять не ненависть, а зневагу. лишився лище мабуть 1+1 люблячий канал.

rudik77

• Звезда форума
« Reply #95993 : 22 Лютого 2022, 20:49:16 »
а я до сих пор не пойму подобные высказывания. Ситуация печальная очень ((( мягко сказано. И мы вроде по одну сторону баррикад должны быть, враг там, за границей.... Но нет! В любом случае не упускают возможность укусить того президента.  :walldash:
Прям другой взмахнул бы палочкой и Путин с ко начали историю Украины по- другому видеть.... :walldash: Да ещё впридачу несколько своих территорий отдали Украине.
Держим кулачки, молимся, посылаем нужные сигналы... Или просто наблюдаем, если повлиять и сделать ничего не можем. Короче, кто на что горазд, кто в чем силён... Чтобы все было хорошо!
И сразу прошу прощения, правильно поймите .
Не с целью заткнуть рот пишу. Каждый имеет право высказываться.
Просто уже, честно, задолбали. :(

:super:
Убедительная просьба об оплате и раздаче сообщать в личку.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95994 : 22 Лютого 2022, 20:50:03 »
і все це триватимо, доки ми будемо обирати президента як особистість, а не к курс. Я маю на увазі, що є партії, у кожної своя ідеалогія. Умовно:
- консерватори
- ліберали
- радикали
у них є принципи, яких вони дотримуються _ ставлення до НАТО, ЄС, геїв, маріхуани, зброї, землі, державно власності ...... ці принципи не змінюються. І в нормальних кранах люди обирають саме ці принципи, ну і вже того, хто від партії буде представляти ці принципи. Плювати на прізвище, головне, що бів буде робити.
У нас же головне - прізвище. Ооооо класний мужик, гарний, розумний, веселий, може чесний, обираємо цього. На наступний раз - Ооооо а цей ще прикольніший, оооо ти диви а той який сміливий, як гарно говорить, високий, статечний. Буде гарно виглядати у порівнянні з іншими. ... ну і т.д.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #95995 : 22 Лютого 2022, 21:13:10 »
Курабье, приятно читать. Особенно про выбор направления и фамилию :super:
Я сегодня даже гуглила, память подводит ::) какие события были в 22 году прошлого столетия... История циклична :-[
Вайбер 0937717795 Катя

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #95996 : 22 Лютого 2022, 21:21:33 »
і все це триватимо, доки ми будемо обирати президента як особистість, а не к курс. Я маю на увазі, що є партії, у кожної своя ідеалогія. Умовно:
- консерватори
- ліберали
- радикали
у них є принципи, яких вони дотримуються _ ставлення до НАТО, ЄС, геїв, маріхуани, зброї, землі, державно власності ...... ці принципи не змінюються. І в нормальних кранах люди обирають саме ці принципи, ну і вже того, хто від партії буде представляти ці принципи. Плювати на прізвище, головне, що бів буде робити.
У нас же головне - прізвище. Ооооо класний мужик, гарний, розумний, веселий, може чесний, обираємо цього. На наступний раз - Ооооо а цей ще прикольніший, оооо ти диви а той який сміливий, як гарно говорить, високий, статечний. Буде гарно виглядати у порівнянні з іншими. ... ну і т.д.
И штаб приЧЬОска красива  :D

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #95997 : 22 Лютого 2022, 21:24:10 »
мені плювати було на Порошенка, мене влаштовувала ідеологія, яку він проголошував6 як не дивно, але вважала і вважаю, що етап армія, мова, віра, повинна пройти люба країна. І це не привід для жартів. Ви в росіян тих самих спитайте х ставлення до своєї армії, своєї віри та своєї мови. І вони вам розкажуть, що наше то всьо фігня, а ось їхня армія най-най-наймогутніша, зараз ми вас усіх іскандерами, віра в них сама найвіріша, бог саме православних МП любить, решта то єретики та погань, російська мова наймовніша. І спробуйте їх переконати у протилежному.
Спитайте в нас про нашу армію, мову, віру )) і армія у нас задрипана, і віра і нас невірна, і мова у нас клята.
Але я не про те. Я про те, що кожна країна має пройти цей етап становлення. Нормальні країни пройшли його у 16-17 ну 18 ст. Ми дуже запізнилися в силу певних причин.
І мені плювати, чи говорив Порошенко вдома російською чи українською, вірив він у Христа чи Перуна, головне що він проголошував, ну і так сяк, але дотримувався цієї стратегії.
У Вови жодної ідеології. За все хороше, проти усього поганого це не ідеалогія будівництва держави.
Так пішла я, бо щось мене сьогодні забагато, а робота не роблена ))

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #95998 : 22 Лютого 2022, 21:37:02 »
И штаб приЧЬОска красива  :D
Вот новый президент намечается и прическа красивая) и лозунг актуальный
https://www.facebook.com/100000443657938/posts/5266982549993148/
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #95999 : 22 Лютого 2022, 21:40:03 »
 :super:
Вайбер 0937717795 Катя