мені плювати було на Порошенка, мене влаштовувала ідеологія, яку він проголошував6 як не дивно, але вважала і вважаю, що етап армія, мова, віра, повинна пройти люба країна. І це не привід для жартів. Ви в росіян тих самих спитайте х ставлення до своєї армії, своєї віри та своєї мови. І вони вам розкажуть, що наше то всьо фігня, а ось їхня армія най-най-наймогутніша, зараз ми вас усіх іскандерами, віра в них сама найвіріша, бог саме православних МП любить, решта то єретики та погань, російська мова наймовніша. І спробуйте їх переконати у протилежному.
Спитайте в нас про нашу армію, мову, віру )) і армія у нас задрипана, і віра і нас невірна, і мова у нас клята.
Але я не про те. Я про те, що кожна країна має пройти цей етап становлення. Нормальні країни пройшли його у 16-17 ну 18 ст. Ми дуже запізнилися в силу певних причин.
І мені плювати, чи говорив Порошенко вдома російською чи українською, вірив він у Христа чи Перуна, головне що він проголошував, ну і так сяк, але дотримувався цієї стратегії.
У Вови жодної ідеології. За все хороше, проти усього поганого це не ідеалогія будівництва держави.
Так пішла я, бо щось мене сьогодні забагато, а робота не роблена ))