Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4938338 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Наталия2584

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 093 8097 260
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #95310 : 04 Лютого 2022, 14:03:15 »
не розумію, чому радіти, через тиждень знову буде по 10 чоловік у класі
сказати, що хворіє багато людей - нічого не сказати   :(

радіти тому, що діти нарешті почнуть отримувати знання! А в нашому класі одночасно захворіли на грип та орві 18 чоловік, а вже за півтора тижні усі вилікувалися і були готові до навчання, до нормального навчання, а не цієї пародії!

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #95311 : 04 Лютого 2022, 14:07:58 »
радіти тому, що діти нарешті почнуть отримувати знання! А в нашому класі одночасно захворіли на грип та орві 18 чоловік, а вже за півтора тижні усі вилікувалися і були готові до навчання, до нормального навчання, а не цієї пародії!
ну щодо пародії треба писати/дзвонити в управління освіти, вже за цей час можна було і мавпу навчити проводити номрально ДО
а щодо хвороб - час покаже, чим це навчання завершиться для інших класів
навчати 3-10 чоловік в класі із 32-35 теж така собі пародія на навчання...

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #95312 : 04 Лютого 2022, 14:10:08 »
А в это время
На Чернігівщині черговий рекорд інфікованих Covid
https://cheline.com.ua/koronavirus/na-chernigivshhini-chergovij-rekord-infikovanih-covid-289650

И это без учета гриппа и сезонных ОРВИ

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #95313 : 04 Лютого 2022, 14:15:21 »
Без обид
Нынешняя учеба в школе ну никак не дает знания. Это не про ДО пишу.
Лишь по малой части предметов дают реальные и системные знания, остальное - галопом по Европам. Не успели даже ознакомится с темой, сразу самостоятельные, контрольные и погнали дальше  :wacko: :walldash: Как итог - пустота, если сам или с помощью родителей/репетиторов не занимаешься.
Пока была младшая школа, про какие-то знания сейчас можно было говорить, как началась средняя школа  :negative:
Не знаю как у кого, но моя лучше усваивает именно на ДО, поскольку никто не отвлекает и есть возможность просмотреть/перечитать

Наталия2584

• Звезда форума
  • 093 8097 260
« Reply #95314 : 04 Лютого 2022, 14:16:08 »
ну щодо пародії треба писати/дзвонити в управління освіти, вже за цей час можна було і мавпу навчити проводити номрально ДО
а щодо хвороб - час покаже, чим це навчання завершиться для інших класів
навчати 3-10 чоловік в класі із 32-35 теж така собі пародія на навчання...

Ми мабуть забули, що такі спалахи захворюваності серед дітей були завжди! І в доКОВІДні часи більшість батьків не влаштовували карантинні заходи в школах, а тепер он як!
І так, моя дитина не хворіла на КОВІД, навіть коли перехворіли ми з чоловіком, а вона була з нами на самоізоляції, тому я мабуть просто не знаю про що кажу)))

А що стосується кількості учнів, то має бути карантин, а не недоДО!

Наталия2584

• Звезда форума
  • 093 8097 260
« Reply #95315 : 04 Лютого 2022, 14:16:32 »
Без обид
Лишь по малой части предметов дают реальные и системные знания, остальное - галопом по Европам. Не успели даже ознакомится с темой, сразу самостоятельные, контрольные и погнали дальше  :wacko: :walldash: Как итог - пустота, если сам или с помощью родителей/репетиторов не занимаешься.
Пока была младшая школа, про какие-то знания сейчас можно было говорить, как началась средняя школа  :negative:
Не знаю как у кого, но моя лучше усваивает именно на ДО, поскольку никто не отвлекает и есть возможность просмотреть/перечитать

У нас як раз молодша школа, зародок знань, яких по суті немає!

Lysichka

• ★SuperStar★
  • 0939775640
« Reply #95316 : 04 Лютого 2022, 14:37:49 »
ПІШОВ В МАГАЗИН І НЕ ПОВЕРНУВСЯ: У ЧЕРНІГОВІ РОЗШУКУЮТЬ ЗНИКЛОГО ПІДЛІТКА
https://val.ua/site/128954?fbclid=IwAR3WpzNUsITkJRsQyGzk4moLJHjIuP2ryCpHsNLyD5_hHTcnjytWenq3I9s

Seamni

• ★SuperStar★
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #95317 : 04 Лютого 2022, 14:44:16 »
29 школа - с понедельника выходит младшая школа кроме одного класса, 5-11 классы на ДО

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #95318 : 04 Лютого 2022, 14:45:55 »
Ми мабуть забули, що такі спалахи захворюваності серед дітей були завжди! І в доКОВІДні часи більшість батьків не влаштовували карантинні заходи в школах, а тепер он як!
І так, моя дитина не хворіла на КОВІД, навіть коли перехворіли ми з чоловіком, а вона була з нами на самоізоляції, тому я мабуть просто не знаю про що кажу)))

А що стосується кількості учнів, то має бути карантин, а не недоДО!
так, якщо не хворіла ваша дитина - супер, хай і не хворіє, бо як відомо і доведено не стільки сам ковід страшний, як його наслідки...
з карантином я погоджуюсь, його вводили раніше і зараз саме час і стан для карантину

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #95319 : 04 Лютого 2022, 14:46:57 »
Без обид
в нас так само, неможливо нічого засвоїти в класі із 32-ома учнями, де більшість і не намагається вчитись...

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #95320 : 04 Лютого 2022, 14:55:26 »
У нас як раз молодша школа, зародок знань, яких по суті немає!
Не розумію вас..Ви вже 2 роки критикуєте вчителя і школу за відсутність знань у дитини .. За цей час можна було перейти в інший клас/школу/почати самій працювати з дитиною.. :-\

Наталия2584

• Звезда форума
  • 093 8097 260
« Reply #95321 : 04 Лютого 2022, 15:11:53 »
Не розумію вас..Ви вже 2 роки критикуєте вчителя і школу за відсутність знань у дитини .. За цей час можна було перейти в інший клас/школу/почати самій працювати з дитиною.. :-\

А я не можу зрозуміти Вашу точку зору. Якщо від мене, як від спеціаліста, вимагають якісного виконання моїх посадових обов'язків і високих результатів роботи, чому я не в праві вимагати того самого від інших?

таняz

• Гість
« Reply #95322 : 04 Лютого 2022, 15:16:08 »
А я не можу зрозуміти Вашу точку зору. Якщо від мене, як від спеціаліста, вимагають якісного виконання моїх посадових обов'язків і високих результатів роботи, чому я не в праві вимагати того самого від інших?
Так від Вас вимагає людина , яка на цьому розуміється. Директор теж вимагає від своїх  учителів. Якщо Ви не згодні з думкою директора , це Ваші проблеми...

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #95323 : 04 Лютого 2022, 15:19:31 »

вже в новинах
Як навчатимуться учні чернігівських шкіл з 7 лютого
https://suspilne.media/204026-ak-navcatimutsa-ucni-cernigivskih-skil-z-7-lutogo/

Ера

• Звезда форума
« Reply #95324 : 04 Лютого 2022, 15:23:12 »
Без обид

Учиться - это не только читать...Ну, например, лабораторные по физике, химии...Кто-то должен объяснить и провести. Если бы было все так просто, как Вы пишете, то дети могли все экстерном учиться :(
Мир не меняется, меняемся мы...

Kupi.cn.ua