ой, яка гарна тема ))) про ковід вже й забули
Я, наприклад, особливо по алергії і не мала на увазі, просто до спецій треба привчатися, от так відразу може й не зайти, а може й зовсім не зайти. Я терпіти не можу гвоздику, а інколи її стільки напихають, що решти і не відчувається. НЕ люблю мускатний горіх, дуже рідко його додаю до чогось, частіше за все до випічкию
Далеко не всі їдять гарбуз. Сама від нього не фанатію, окрім лише декількох страв.
Подруг привчала до кабачків декілька років, у них в сім'ї кабачки за їжу не вважалися. І спеції у них не додавалися. Довелося попрацювати ))
Моркву варену не люблю. Якщо вона потрібна до олів'є чи вінегрету, то варю малесеньку, аби десь риже блимало.
Подивившись на рецепти, ну м'ясні/рибні страви ще ок, а от до овочевих та солодких у мене питання. Можливо воно і корисно місцями, але чи їстівно. Але дивлюся з колокольні своєї сім'ї.