показания пострадавшей, там ещё много 
- Щорічно у всіх військових проводиться оцінювання. Вперше за весь строк служби мені було надано негативну характеристику. При тому що до цього завжди тільки хвалили, в мене купа подяк, грамот, орденів і т.д. Я так розумію це було зроблено, в якості покарання за незговірливість, оскільки 2-го жовтня у нас була перевірка з Києва, з Генштабу, мене похвалили перевіряючі перед всім строєм. А наступного дня - 3-го жовтня мене визвав Криворучко до себе та висловив цілий ряд претензій: що я начебто тупа, не вмію марширувати, в мене безлад у шафці в кабінеті, забагато розмовляю по телефону і взагалі не справляюсь зі своїми службовими обов’язками. І що як висновок: мене треба переводи в бригаду, тому що я пороху не нюхала.
- Також мені не було надано штатно-посадове житло, хоча я була однією з перших в квартирній черзі. Криворучко сфальсифікував відмову від цієї квартири і її надали офіцеру, який має лише 5 років вислуги.
Ну в прочитанном тут куча других проступков, включая уголовные преступления, если махинации с документами были, например.
А если у человека к подчиненному появится личная неприязнь, не важно из-за чего, бутылку пива не поделили на днях, или бабу. И он начнет его топить, врать про несоответсвие, запихивать во всякую задницу, выдумывать доганы итд. И тот подчинённый еще и мужик окажется? Та же самая ситуация? Та же плюс - минус, просто с мужиком. Но это уже не выглядит как домогательство верно? Начальник использует служубное полномочия что бы топить, того кто в немилость попал. Дак может та вся история и не домагательство, а что-то другое?

Может там конечно и были попытки со стороны служаки что-то поиметь от барышни, я не спорю. Но тут расследовать совсем другие преступления нужно. А домогательство это не преступление, это ерунда какая-то выдуманная дамами

Субьектиная хрень, которая на самом деле не существует