Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5138947 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Танюшина мама

• Звезда форума
  • Лена — Мегацентр
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #83895 : 28 Листопада 2020, 12:04:31 »
И да , я не понимаю зачем жить в стране, которую ненавидишь. Границы открыты, свобода передвижения тоже
Не всё так просто. Не у всех есть возможность (и материальная в том числе) уехать.
Разные остатки из СП https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=155063.0

Мадам

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #83896 : 28 Листопада 2020, 12:08:24 »
А ось навіщо додавати слова про українців? Начебто татари, білоруси, росіяни, поляки, вірмени та інші не потерпали у цей час від голоду? Начебто, голод ходив по хатах, та спершу запитував про національність? Чи інші народи не живуть у цих землях?
Ну, скажіть лише: День пам'яти жертв Голодомору. Й усе. Усіх пам'ятати треба!
Закон України «Про Голодомор 1932—1933 років в Україні» — чинний Закон України, ухвалений Верховною Радою України 28 листопада 2006 року, що офіційно визнає Голодомор 1932—1933 років актом геноциду українського народу.

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #83897 : 28 Листопада 2020, 12:11:17 »
Знаю ваше желание всех защищать. Но вопрос касался не только сегодняшнего поста. И да , я не понимаю зачем жить в стране, которую ненавидишь. Границы открыты, свобода передвижения тоже
Почему вы решили, что Жанна ненавидит?  ::) ???
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #83898 : 28 Листопада 2020, 12:13:11 »
Мне тоже странно. У евреев и музей холокоста есть, и весь мир знает как фашисты уничтожали евреев, хотя они уничтожали не толко евреев, в фашистких лагеряг много людей разных национальностей уничтожили. Но все понимают что холокост это о евреях, почему коробит если голодомор это трагедия украинцев?
Ну, напевне тому, що Голокост дійсно був за національністю. Там переслідували саме євреїв. А Голодомор, це, скоріш, проти селянства, як класу геноцид. А не лише проти українців. В усіх областях тодішнього Радянського Союзу, де було розвинуте сільське господарство, були такі самі показники смерті. Й у Вітебській, Гомельській, Смоленській чи Брестській області, помирало селян не менше, ніж у Чернігівській чи Полтавській.
Тому й кажу, що не треба зрощувати свою значимість, через те, що принижувати інших. У цю трагедію гинуло дуже багато людей, які зовсім не дивилися на національність один одного, коли допомагали комусь вижити....

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #83899 : 28 Листопада 2020, 12:16:09 »
А в этой старне могут жить только те кто всему рад и помалкивает?
жити можуть всі без винятку
тільки нащо ж себе так мучити, життя таке коротке - не подобається чоловік/жінка - розлучаємося, не подобається робота - міняємо, не подобається місто/село/країна - переїзжаємо
якщо нічого не міняємо, то або нема великого бажання, або життя не таке вже й нестерпне

Мадам

• Звезда форума
« Reply #83900 : 28 Листопада 2020, 12:19:03 »
Ну, напевне тому, що Голокост дійсно був за національністю. Там переслідували саме євреїв. А Голодомор, це, скоріш, проти селянства, як класу геноцид. А не лише проти українців. В усіх областях тодішнього Радянського Союзу, де було розвинуте сільське господарство, були такі самі показники смерті. Й у Вітебській, Гомельській, Смоленській чи Брестській області, помирало селян не менше, ніж у Чернігівській чи Полтавській.
Тому й кажу, що не треба зрощувати свою значимість, через те, що принижувати інших. У цю трагедію гинуло дуже багато людей, які зовсім не дивилися на національність один одного, коли допомагали комусь вижити....
А що стало причиною трегедії?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #83901 : 28 Листопада 2020, 12:20:22 »
Ну, напевне тому, що Голокост дійсно був за національністю. Там переслідували саме євреїв.
угу, ще скажіть, що у бабиному яру розстрілювали лише євреїв
а циган не винищували так само як націю як євреїв, просто цигани не такі організовані

селяни вмирали повсюди, але то вже питання до Росії, Казахстану, чому вони прикривають очі і роблять вигляд, що такої події не було в їхній історії

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #83902 : 28 Листопада 2020, 12:29:09 »
Почему вы решили, что Жанна ненавидит?  ::) ???
Вже не перший рік нагадую на форумі про Голодомор в Україні, мовне питання і все, що стосується України, українського народу у декого викликає шквал негативних емоцій незрозумілого походження.

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #83903 : 28 Листопада 2020, 12:30:43 »
Вже не перший рік нагадую на форумі про Голодомор в Україні, мовне питання і все, що стосується України, українського народу у декого викликає шквал негативних емоцій незрозумілого походження.
Не знаю, я этого не вижу.  ???
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #83904 : 28 Листопада 2020, 12:33:36 »
Не знаю, я этого не вижу.  ???
Каждый читает и понимает посты как ему угодно, так же вышло и с холодильником :D

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #83905 : 28 Листопада 2020, 12:34:36 »
А що стало причиною трегедії?
А ви що, історію не вчили? Самі ж знаєте, що тоді у всьому світі був неврожай! Й усі країни намагалися спасати своє населення від голоду! А Радянський Союз не хотів вірити в те, що голод може й до них дістатися.... Вони тільки думали про те, як зміцнити свою промисловість! Й для цього потрібни були верстати, й інше обладнання для заводів. Яке їм могли обміняти лише на зерно. Ось вони й почали збирати великими партіями зерно на продаж!
Й на кожному місці були комісари, яких, здебільшого набрали з тих, кого раніше у селі не поважали за те, що він ледащо, або злодій. А тепер вони могли відчути свою значущість! "Віддячити" усім тим, хто їх раніше принижував... Ось і наклалось одне на інше....

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #83906 : 28 Листопада 2020, 12:39:17 »
Каждый читает и понимает посты как ему угодно, так же вышло и с холодильником :D
Совершенно верно. Есть правда, которая отражает действительность. И есть восприятие людей, которое может быть абсолютно разным и далёким от действительности.
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

НАТА260774

• Звезда форума
  • 0678022755
« Reply #83907 : 28 Листопада 2020, 12:43:49 »
Не всё так просто. Не у всех есть возможность (и материальная в том числе) уехать.
скорее не у всех есть желание что-то менять...
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=114811.0
ПОШИВ ПОСТЕЛЬНОГО БЕЛЬЯ

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #83908 : 28 Листопада 2020, 12:50:58 »
скорее не у всех есть желание что-то менять...
Если вы очень хотите машину и у вас есть на нее деньги, вы ее купите?
А если очень хотите, но денег нет? Ответ очевидный.
Логично?
А здесь? Я очень хочу машину, у меня есть деньги, но я ее не куплю. В этом случае с логикой уже напряг. Либо у меня недостаточно много денег, либо я хочу купить что-то другое и это другое желание сильнее, чем покупка машины. Ещё один вариант, я себя обманываю в том, что хочу машину.
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #83909 : 28 Листопада 2020, 12:58:01 »
Если вы очень хотите машину и у вас есть на нее деньги, вы ее купите?
А если очень хотите, но денег нет? Ответ очевидный.
Логично?
А здесь? Я очень хочу машину, у меня есть деньги, но я ее не куплю. В этом случае с логикой уже напряг. Либо у меня недостаточно много денег, либо я хочу купить что-то другое и это другое желание сильнее, чем покупка машины. Ещё один вариант, я себя обманываю в том, что хочу машину.
Не очевиден!
Я хочу, Я работаю, я куплю.
Я думаю как осуществить мечту. Если Я сижу и не делаю или делаю, но нет результата и не меняются что-то, то Я не хочу или лень выше