0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.
Я про багаторазові теж писала.Просто розмірковую, що, якщо одного мила для дезинфекції вистачить, чому б людям не прати одноразові , вони теж декілька прань витримають.Якщо оноразова на 10% захищає, наскільки багаторазова захищає: хто перевіряє-достатньо там шарів, наскільки маленькі пори. Скільки дивилася відео з Європ , не бачила масок хенд мейд, це у нас тільки ,як ознака неспроможності матеріальної і жлобства керівництва супермаркетів , Нових пошт і т.д.Да і люди у нас , якщо і будуть в АТБ, наприклад, безкоштовні маски лежати-швидко закінчаться, про запас візьмуть, треба , щоб охоронець наглядав за 1 шт. в одні руки , бо збанкрутують
Якщо оноразова на 10% захищає, наскільки багаторазова захищає: хто перевіряє-достатньо там шарів, наскільки маленькі пори. Скільки дивилася відео з Європ , не бачила масок хенд мейд, це у нас тільки ,як ознака неспроможності матеріальної і жлобства
З чого Ви взяли?Зайдіть на сторінку El у фейсбуці. Не Європа, а лише Канада. Не знаю, як прикріпити посилання на конкретне повідомлення, але сутьПремьер Нью-Брансуика Блейн Хиггс носит маску, сделанную Ленойі вона сама теж у багаторазій шитій масці.
Скільки дивилася відео з Європ , не бачила масок хенд мейд, це у нас тільки ,як ознака неспроможності матеріальної
в Америці народ цілі статки заробив на пошитих масках, ціна приблизно від 5 баксів. Знаю дівчину, яка до 20 тисяч доларів на місяць заробила на мотузочках з насиленими на них кольоровими бусами )) ото як у нас пенсіонери на окуляри чіпляють, аби окуляри на шиї висіли. маски хенд мейд https://www.etsy.com/search?q=masks&ref=auto-1
спостерігаю за одним блогером, він на днях зробив тести в декількох лабораторіях. прийшли результати: 2 негативних, 2 позитивних от вам і статистика
це не Ілон Маск часом? бо той так само робивале то були ІФА тести, правдивість яких скільки там 30% чи що
в Америці народ цілі статки заробив на пошитих масках, ціна приблизно від 5 баксів. Знаю дівчину, яка до 20 тисяч доларів на місяць заробила на мотузочках з насиленими на них кольоровими бусами )) ото як у нас пенсіонери на окуляри чіпляють, аби окуляри на шиї висіли.
тобто руки достатньо помити з милом, а маску - ні?навесні багато чого говорили, зараз ще більше говорять, колись будемо точно знати, що робити, а що без толку...