Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5111077 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Тося

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #78090 : 19 Червня 2020, 23:45:23 »
Зато платные занятия проходили по Зуму.
Вот и вопрос....за что учителя(наши) получали з/п...за ссылочку на ютуб?? И задание одно и то же от 2-х педагогов.....

Ну,у нас были фрагменты ссылками на ютуб на чужие русурсы.
Тогда можно ставить задание дата ХХ, найти ютуб разъяснение на тему ХХ. ХХ сдача материала по самообучению.

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #78091 : 19 Червня 2020, 23:46:40 »
 :walldash:

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #78092 : 19 Червня 2020, 23:49:36 »
Короче 1 из 3
1 маме самой выучить за лето английский
2 нанять репетитора
3 забить на английский
Мы идем в 1-й класс осенью или может не идем уже хрен его знает.

Мама сама анг не выучит.
Тогда вариант: маме забить на идею выучить за лето английский, забить на анг в школе и нанять репетитора ребёнку. Выхлоп больше будет.
Искл., вам встретиться идейный преподаватель анг яз, с нач школы

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #78093 : 19 Червня 2020, 23:55:57 »
1 класс..............просто зашибенные у нас уроки по английскому от двух педагогов были(((
У нас и в классе примерно так было. Отбили детям сразу охоту к английскому

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #78094 : 20 Червня 2020, 00:07:07 »

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #78095 : 20 Червня 2020, 01:40:16 »
Есть статистика по заболеванию детей КВ в Украине ?
В Украине очень высокий процент заболеваемости детей, если сравнивать с другими странами, - 10%. Сводки есть на сайтах лабораторных центров областей.
В нашей - 35 детей, 16 из них в самом Чернигове.

САКУРА

• Местный житель
« Reply #78096 : 20 Червня 2020, 07:01:43 »
Вот и правда интересно дети в этом году пойдут в 1 класс или с ковидом будем до конца года?

Зоя71

• Звезда форума
  • 0939988710
« Reply #78097 : 20 Червня 2020, 07:04:09 »
Вот и правда интересно дети в этом году пойдут в 1 класс или с ковидом будем до конца года?
вот и мне интересно. Рюкзак надо покупать или пижамой обойдёмся?

таняz

• Гість
« Reply #78098 : 20 Червня 2020, 07:58:08 »
вот и мне интересно. Рюкзак надо покупать или пижамой обойдёмся?
хороший :super: вопрос, а вообще не весело, потому что из компа нельзя среднего  ребенка вынять было, только отвернулся- он уже новую игру скачивает.

АрІ-Я

• Звезда форума
« Reply #78099 : 20 Червня 2020, 09:29:07 »
Мабуть, зараз я даремно це пишу, треба пройти повз, як інші мої колеги з форуму, але напишу. Щодо вчителів-дармоїдів)
1. Робочий день на дистанційці у мене починався о 7:30. Комп вимикався о 23:00. Домашні справи займали у середньому 3 години, НЕ готувала майже нічого. Добре, що з дому не вигнали. Вихідних не було.
2. Уроки в Зумі: один раз аж 2 учні вийшли на зв'язок. В середньому до 10 учнів. Причини різні: від технічних до "я проспав". Працюю зі старшими дітьми. Висновок: не ефективно. Краще у записі відео. Хоча і відео переглядали не дуже сумлінно, статистику переглядала регулярно. В зумі доцільні тільки консультації.
3. Готові відео з ютуб: це діти дивляться одне відео, а вчитель 5-6 передивиться, щоб вибрати оте одне. Щоб не було помилок і доступно. Без них не обійтися. Запис одного ролика до 10 хвилин займає не менше години. Якщо є хороший відеоконтент, то доцільно користуватися. За час дистанційки записала біля сотні власних відео, але часто використовувала готові.
4. Перевірка робіт з екрану ще той треш: після ДО виявила, що не бачу облич людей на відстані 10 метрів. Діти здаля вітаються, не впізнаю.
5. Класне керівництво: кожен день не менше 1 години на телефоні. Бесіди з вчителями-предметниками + батьки. Чат з дітьми. Все залежить від ступеня організованості дитини. Кому треба більше часу приділити, хтось самоорганізовується.
6. Електронна пошта: 70-100 листів кожного дня. Треба відповісти.
7. Підготовка тестів і інтерактивних вправ. У мене математика, отже, формули. Дуже довго відбувається сам набір, а завдання також треба підібрати.
8. Консультації учнів у Вайбері. Доступ 24/7... більше писати не буду, хоча є що. Ось такі дармоїди.
« Останнє редагування: 20 Червня 2020, 09:30:49 від АрІ-Я »

tigrulia

• Постоялец
« Reply #78100 : 20 Червня 2020, 09:39:33 »
Мабуть, зараз я даремно це пишу, треба пройти повз, як інші мої колеги з форуму, але напишу. Щодо вчителів-дармоїдів)
1. Робочий день на дистанційці у мене починався о 7:30. Комп вимикався о 23:00. Домашні справи займали у середньому 3 години, НЕ готувала майже нічого. Добре, що з дому не вигнали. Вихідних не було.
2. Уроки в Зумі: один раз аж 2 учні вийшли на зв'язок. В середньому до 10 учнів. Причини різні: від технічних до "я проспав". Працюю зі старшими дітьми. Висновок: не ефективно. Краще у записі відео. Хоча і відео переглядали не дуже сумлінно, статистику переглядала регулярно. В зумі доцільні тільки консультації.
3. Готові відео з ютуб: це діти дивляться одне відео, а вчитель 5-6 передивиться, щоб вибрати оте одне. Щоб не було помилок і доступно. Без них не обійтися. Запис одного ролика до 10 хвилин займає не менше години. Якщо є хороший відеоконтент, то доцільно користуватися. За час дистанційки записала біля сотні власних відео, але часто використовувала готові.
4. Перевірка робіт з екрану ще той треш: після ДО виявила, що не бачу облич людей на відстані 10 метрів. Діти здаля вітаються, не впізнаю.
5. Класне керівництво: кожен день не менше 1 години на телефоні. Бесіди з вчителями-предметниками + батьки. Чат з дітьми. Все залежить від ступеня організованості дитини. Кому треба більше часу приділити, хтось самоорганізовується.
6. Електронна пошта: 70-100 листів кожного дня. Треба відповісти.
7. Підготовка тестів і інтерактивних вправ. У мене математика, отже, формули. Дуже довго відбувається сам набір, а завдання також треба підібрати.
8. Консультації учнів у Вайбері. Доступ 24/7... більше писати не буду, хоча є що. Ось такі дармоїди.
Вот тоже хотела пройти мимо, но если Вы уж написали, то скажу: Вы делаете свою работу, а я после своей работы, уставшая, вынуждена буду  делать вашу причём абсолютно безвозмездно в финансовом плане.

АрІ-Я

• Звезда форума
« Reply #78101 : 20 Червня 2020, 09:41:52 »
Вибачте, але додам. Я також мама учениці початкової школи, і всі труднощі батьків у ДО відчула на собі, але НІКОЛИ не скажу, що вчителі даремно отримали зп на дистанційці. У мене була чітка інструкція, що вчити, де дивитися, як розповісти своїй дитині. І все це я також робила після своєї роботи.
« Останнє редагування: 20 Червня 2020, 09:45:39 від АрІ-Я »

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #78102 : 20 Червня 2020, 10:16:00 »
объявляйте конкурс:типа, тот, кто напишет хорошую новость-станет первооткрывателем новой темы новостей, тогда как старая уйдет в архив :girlsmile:
давно уже не было хороших

мама доченьки

• Гість
« Reply #78103 : 20 Червня 2020, 10:31:03 »
Вот тоже хотела пройти мимо, но если Вы уж написали, то скажу: Вы делаете свою работу, а я после своей работы, уставшая, вынуждена буду  делать вашу причём абсолютно безвозмездно в финансовом плане.
Смотря как Вы рассматриваете эту ситуацию. Я, например, помогала своему ребенку получить те знания, которые ему нужны.На школу  не надеюсь никогда. Не потому что школа плохая, просто 30 детей в классе. Каждый индивидуальный, кому то надо медленно и 2 раза, кто то с полуслова понимает. Мой ребенок -моя ответственность.Если надо было что то подтянуть, более грамотно объяснить, чем я могу , брали индивидуальные занятия по скайпу. Оценками я даже и не интересуюсь особо, мне надо чтобы ребенок понял к чему, так сказать, душа лежит. Да, было сложно, но быть родителем в целом не легко.

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #78104 : 20 Червня 2020, 10:37:33 »
Что имеется ввиду под не правомерным списаниями?
Какие операции?
У моєму випадку було списання з основного рахунку коштів  у зв'язку з виходом в Інтернет, при наявності на залишку мобільних мегабайтів. Це все можна відстежити в особистому кабінеті користувача.