Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4946069 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Круче всех

• Звезда форума
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #74730 : 08 Квітня 2020, 23:20:32 »

як там зараз жартують, що відпочивати треба їхати в той ліс, де вирубують дерева, туди мєнти не їздять
:D  :super:

ще помітили, що на відміну , від попередньої неділі , гуляє набагато менше в наших лісосмугаг  ???  перші тижні  карантину, що на хрещатику було людей  :wacko: прям на стежках не можна було розійтись .. і машинами запарковано все вздовж доріг ... зараз машин 1-2 .. пару разів  викладали відео , що приїздять і чатують коли до машин господарі  підійдуть  :walldash:

сьогодні пройшли 8 км, зустріли тільки одну родину ??? і жодного бігуна чи велосипедиста ...

чи вся такі законослухняні, чи стали їздити кудись далі за місто   ???   ...
в прошлом ogle)))

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #74731 : 08 Квітня 2020, 23:31:16 »
ще такий момент цікавить  ::) стосовно домашнього самонавчання ... ми вже вчимось 4-й тиждень вдома... саме ми проходимо все, здаємо все вчасно ... засвоюємо , я перевіряю .... не гірше ніж просто ми ходили в школу ... не  втомлюємось .. правда ,цей тиждень якийсь важкий вийшов ,може того, що у нас наступна неділя канікули  ::) 

сьогодні в батьківській групі якось виявилось, що достатньо великий відсоток батьків забили на навчання, з різних причин (і поважних ,  і не дуже)  ... хто і не брався за організацію , хто на цьому тижні забив, хто на другому ..  які подальші іх плани  ??? хто каже на канікулах доженемо ... хто - все одно будуть ще раз це проходити ...

вчителька знає про таку ситуацію ... моя подруга теж, сьогодні подзвонила вчительці і сказала, що не чекайте від нас більше нічого , ми втомились ... це після того, як дізналась, що є ті, що саботують

я ж не думаю, що така ситуація лише в нашому класі ... і думаю,  це наше міністерство теж мало би спрогнозувати ... і якісь вже зараз давати рекомендаціі ... мати якусь стратегію на цей випадок ....

хтось щось чув ?  (тут більше питання до вчителів) які ходять "побрехені" як це збираються вирішувати ?

який сенс може гнати цю програму з повним навантаженням? якщо третина цього не тягне в класах
« Останнє редагування: 08 Квітня 2020, 23:36:30 від Круче всех »
в прошлом ogle)))

parashutist_alternative

• Местный житель
« Reply #74732 : 08 Квітня 2020, 23:33:22 »
свекр в глухом селе живет, Куликовский р-н, там оштрафовали продавщицу за отсутствие маски, в селе их нет, аптеки вроде тоже нет как и больницы

Дак оштрафовали или пока только протокол выписали? Суды подобное сейчас пачками отменяют.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #74733 : 08 Квітня 2020, 23:35:20 »
Дак оштрафовали или пока только протокол выписали? Суды подобное сейчас пачками отменяют.
+
https://val.ua/site/116088
https://val.ua/site/116078

parashutist_alternative

• Местный житель
« Reply #74734 : 08 Квітня 2020, 23:35:29 »
Луна.. . Я в шоке ... да... верущая , самодостаточная ,  .... по факту по ходу ущербная , че не сидеть умной ,богатой на киевских форумах? ... не надо тут понтами светить, раз забанили, не ... скучно , ... срач навести ж надо , уже ж всем насрать за день успела , єто ж уметь так надо.. парашютист тут отдихает,

Парашютист этим всем дерижирует на заднем плане :))

parashutist_alternative

• Местный житель
« Reply #74735 : 08 Квітня 2020, 23:40:09 »
:D  :super:

ще помітили, що на відміну , від попередньої неділі , гуляє набагато менше в наших лісосмугаг  ???  перші тижні  карантину, що на хрещатику було людей  :wacko: прям на стежках не можна було розійтись .. і машинами запарковано все вздовж доріг ... зараз машин 1-2 .. пару разів  викладали відео , що приїздять і чатують коли до машин господарі  підійдуть  :walldash:

сьогодні пройшли 8 км, зустріли тільки одну родину ??? і жодного бігуна чи велосипедиста ...

чи вся такі законослухняні, чи стали їздити кудись далі за місто   ???   ...

Очкуют. Постанова полностью никчемная, но принцип "на лоха" он срабатывает обычно.

parashutist_alternative

• Местный житель
« Reply #74736 : 08 Квітня 2020, 23:45:06 »
+
https://val.ua/site/116088
https://val.ua/site/116078

Да это всего два случая, я вчера 93 решения сам открыл посмотрел. Там хватает таких дел. Это носить массовый характер. Я считаю за проигранные в суде дела полицейский должен платить свадебный сбор по таким делам. Почему налогоплательщики должны оплачивать эту бестолковую бесполезную работу судов по исправлению мусорских косяков?

parashutist_alternative

• Местный житель
« Reply #74737 : 08 Квітня 2020, 23:46:01 »
Масок в достаточном количестве нет нигде, ни в каких других странах.

Мы заказали маски через инстаграм, на след день забрали на нп.

Зачем вы кормите этих всех барыг?)

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #74738 : 08 Квітня 2020, 23:58:41 »
Очкуют. Постанова полностью никчемная, но принцип "на лоха" он срабатывает обычно.
ну, це непогано , як на мене  :D  бо якось було не дуже зустрічати когось , і відбігати на 3 м з доріжки ..  ;D  так, що зараз мені більше подобається )))) бо була вже ідея їхати в інший район , в села , в ліси  :D а так   зекономимо на бензі )))))
в прошлом ogle)))

Julia86

• Звезда форума
  • т. 063*138*ноль9*99
« Reply #74739 : 09 Квітня 2020, 06:40:39 »
свекр в глухом селе живет, Куликовский р-н, там оштрафовали продавщицу за отсутствие маски, в селе их нет, аптеки вроде тоже нет как и больницы
А сама она сшить маску не могла? ???

dshpok

• Звезда форума
  • Стать: Чоловіча
  • 063 847 62 47
« Reply #74740 : 09 Квітня 2020, 08:07:05 »
Я вообще никого не собиралась выгонять. Не в моей компетенции, так сказать. Но должны знать свое место.
Вы решили всех тут расставить по своим  меcтам ?  Мания величия жить не мешает?

dshpok

• Звезда форума
  • Стать: Чоловіча
  • 063 847 62 47
« Reply #74741 : 09 Квітня 2020, 08:19:12 »
Масок в достаточном количестве нет нигде, ни в каких других странах.

Мы заказали маски через инстаграм, на след день забрали на нп.
Вроде бы периодически маски в Эпике продаются
https://epicentrk.ua/ua/shop/maska-zaschitnaya-trekhsloynaya.html
https://epicentrk.ua/ua/shop/maska-flomed-50-sht-up.html
https://epicentrk.ua/ua/shop/maska-aqua-factory-zaschitnaya-trekhsloynaya-mfv58425-1-sht-up.html

♥ღ.Женечка.ღ♥

• Звезда форума
  • ツ 0689017978 ツ
« Reply #74742 : 09 Квітня 2020, 08:20:48 »
який сенс може гнати цю програму з повним навантаженням? якщо третина цього не тягне в класах
мы не особо ответственные. Стараемся делать задания только по основным предметам, но я не против, если они это все еще раз пройдут в классе: "Повторение - мать учения"  :) Да и реально, чего думать об этом. Знания нужны в первую очередь нам и детям, но никак не учителям  :)

Но, если родители не на удаленке, или работы и на удаленке очень много, то я не понимаю как они успеют пройти хотя бы минимум необходимого  :-\ Наверное ребенок в этом случае должен быть очень самостоятельный и ответственный

rudik77

• Звезда форума
« Reply #74743 : 09 Квітня 2020, 08:42:55 »
У меня дежавю какое-то....
Читаю форум часто с телефона, увеличиваю текст и не вижу ников. Приходиться кое-чьи сообщения идентифицировать. Один ник у меня в игноре, но читая, прихожу к мысли, что с другого идет такая-же манера общения, ошибки и знаки препинания одинаковые, даже слова паразиты иногда одинаковые проскакивают......
Интересненько.....
Убедительная просьба об оплате и раздаче сообщать в личку.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #74744 : 09 Квітня 2020, 08:56:24 »
Да это всего два случая, я вчера 93 решения сам открыл посмотрел. Там хватает таких дел. Это носить массовый характер. Я считаю за проигранные в суде дела полицейский должен платить свадебный сбор по таким делам. Почему налогоплательщики должны оплачивать эту бестолковую бесполезную работу судов по исправлению мусорских косяков?
Это для примера было  ;) Реестр смотрю не один раз на дню.
По большому счету, полицейские пока тоже козлы отпущения.
Им дядя сверху дал указание протоколы составить, они и составляют.

Kupi.cn.ua