ще такий момент цікавить

стосовно домашнього самонавчання ... ми вже вчимось 4-й тиждень вдома... саме ми проходимо все, здаємо все вчасно ... засвоюємо , я перевіряю .... не гірше ніж просто ми ходили в школу ... не втомлюємось .. правда ,цей тиждень якийсь важкий вийшов ,може того, що у нас наступна неділя канікули
сьогодні в батьківській групі якось виявилось, що достатньо великий відсоток батьків забили на навчання, з різних причин (і поважних , і не дуже) ... хто і не брався за організацію , хто на цьому тижні забив, хто на другому .. які подальші іх плани

хто каже на канікулах доженемо ... хто - все одно будуть ще раз це проходити ...
вчителька знає про таку ситуацію ... моя подруга теж, сьогодні подзвонила вчительці і сказала, що не чекайте від нас більше нічого , ми втомились ... це після того, як дізналась, що є ті, що саботують
я ж не думаю, що така ситуація лише в нашому класі ... і думаю, це наше міністерство теж мало би спрогнозувати ... і якісь вже зараз давати рекомендаціі ... мати якусь стратегію на цей випадок ....
хтось щось чув ? (тут більше питання до вчителів) які ходять "побрехені" як це збираються вирішувати ?
який сенс може гнати цю програму з повним навантаженням? якщо третина цього не тягне в класах