Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5110901 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

abvshka

• ★SuperStar★
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Хиппуня

• Звезда форума
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #70981 : 22 Лютого 2020, 19:40:57 »
Ой, вот читаю все такие умные и точно знают где брать правдивую информацию. Расскажите мне пожалуйста, а то телевизор не смотрю, новости только тут читаю, а то везде сплошные фейки. Какие каналы смотреть и на какие новости заходить.

Lysichka

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 0939775640
« Reply #70982 : 22 Лютого 2020, 20:15:41 »
Ой, вот читаю все такие умные и точно знают где брать правдивую информацию. Расскажите мне пожалуйста, а то телевизор не смотрю, новости только тут читаю, а то везде сплошные фейки. Какие каналы смотреть и на какие новости заходить.
трудно ответить, у каждого канала своя правда

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #70983 : 22 Лютого 2020, 22:44:09 »
Давайте будемо брати приклад з багатих. Тоді як бідні люди мають великі телевізори, то багаті мають великі бібліотеки. Краще думати, ніж ковтати те, що згодовують.

Нататуля

• Звезда форума
« Reply #70984 : 22 Лютого 2020, 22:51:46 »
Давайте будемо брати приклад з багатих. Тоді як бідні люди мають великі телевізори, то багаті мають великі бібліотеки. Краще думати, ніж ковтати те, що згодовують.
+1
как раз вчера попалось выражение:
Желудок умнее мозга, потому что желудок умеет тошнить. Мозг же глотает любую дрянь.
—  Чингиз Торекулович Айтматов

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #70985 : 22 Лютого 2020, 22:54:53 »
тобто фейк ви знайшли, а правду ліньки пошукати?

це лікарі  та пацієнти Львівського обласного госпіталю співають гімн та гукають «Ганьба» перед приймальнею гендиректора установи через екстренну виписку всіх пацієнтів.
І спів гімну відбувся 19 лютого о 12:12 дня, а куди повезуть хворих всі дізналися лише 20. На той момент ще навіть літак із Китаю не вилетів.

Це не відміняє того, що в лікарні були проти українців з Китаю, але співали вони не через те, що зраділи, що тих повезуть не до них.
Це свідчення людини, яка знімала відео.

ну і щоб 2 рази не вставати, в мене є чим займатися ніж відслідковувати, чи мені хтось посеред ночі не поставив питання, щоб бігти відповідати на нього
я взагалі сказала, що то горілці радіють у сусідньому магазині, доведіть зворотнє ))

а якщо серйозно, то фейк запущено журналісткою Вікторією Балицькою, яка працює на ментів
одне очевидно - вона так і не виклала повного відео, тільки те, як співають гімн і свій коментар до цього
і чому я повинна вірити якійсь незнайомій тітці...

таняz

• Гість
« Reply #70986 : 22 Лютого 2020, 23:01:09 »
Краще і не скажешь..  :super:
нищие духом имеются ввиду?
Знаю богатых без единой книги в доме. Сейчас наворовать богатство можно, для этого книги не нужны.

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #70987 : 22 Лютого 2020, 23:17:19 »
нищие духом имеются ввиду?
Знаю богатых без единой книги в доме. Сейчас наворовать богатство можно, для этого книги не нужны.
Таню, станом на сьогодні, на мою думку, найбільш непотрібна річ в домі -   тв та інтернет (окрім вікіпедії та можливості скачати книжки, фільми).. політичні ток-шоу чи новини я не дивлюсь..Це ж просто якесь зомбування з ранку і до вечора..
Не треба сприймати там кожне слово буквально. "Багаті і бідні" - у фігуральному значенні.. :)

таняz

• Гість
« Reply #70988 : 22 Лютого 2020, 23:21:44 »
Таню, станом на сьогодні, на мою думку, найбільш непотрібна річ в домі -   тв та інтернет (окрім вікіпедії та можливості скачати книжки, фільми).. політичні ток-шоу чи новини, не дивлюсь..Це ж просто якесь зомбування з ранку і до вечора..
Не треба сприймати там кожне слово буквально. "Багаті і бідні" - у фігуральному значенні.. :)
Зрозуміла, Юлю ;)
Я політичні новини не дивлюсь взагалі, а комусь часу не жалко на активну писанину в темі "політика".Всі ми різні.... Кожний себе забавляє , як хоче , або як може

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #70989 : 22 Лютого 2020, 23:28:53 »
Зрозуміла, Юлю ;)
Я політичні новини не дивлюсь взагалі, а комусь часу не жалко на активну писанину в темі "політика".Всі ми різні.... Кожний себе забавляє , як хоче , або як може
Можна ж не дивись політичні ток-шоу, але при цьому буди політично свідомою та освіченою особистістю...:)
А, взагалі, не варто цього поділу.. Головна  ідея була - просто читати, замість "ковтати" бруд.. І не має значення, що читати ( класику, наукові видання чи просто книжку з дитиною ) :)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #70990 : 23 Лютого 2020, 01:37:29 »
Вижу, что вам нравится обвинять ;D.
Я честно искала информацию, что это фейк, но не нашла. И вы, к сожалению, не предоставили нам конкретный источник информации (ссылку), что ваши слова правда.

що може бути конкретніше прізвища та ім'я автора відео, який знімав це відео
хто хотів, побачив джерело і навіть сходив на сторінку автора відео, яка нарізала з нього куски і видала так, як їй було потрібно

фейки були потрібні проти минулої влади, так і цю владу будуть як підтримувати, так і топити фейками
головне, що ми готові підхопити все, що нам згодовують

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #70991 : 23 Лютого 2020, 01:42:30 »
або всі, або ніяких
Мне почему-то кажется,что человек который пишет,что это все фейки читает сайт обозреватель или же смотрит канал 112 и прямой:)
прямий дивитися нема сил, абсолютно непрофесійна команда, нудні програми - ні змісту, ні емоцій
112 і ньюзван якраз у професійному плані непогані, хоча абсолютно не підтримую лінію партії, але маю  віддати належне, працюють гарно, вкладають потрібну інформацію в голови чудово - до речі дуже гарно розганяли паніку щодо вірусу, один Пальчевський чого вартий з Рабіновичем
навіть Соловйова дивлюся, талант, хоча й падлюка
« Останнє редагування: 23 Лютого 2020, 01:44:27 від Kurabiye »

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #70992 : 23 Лютого 2020, 08:05:33 »
що може бути конкретніше прізвища та ім'я автора відео, який знімав це відео
хто хотів, побачив джерело і навіть сходив на сторінку автора відео, яка нарізала з нього куски і видала так, як їй було потрібно

фейки були потрібні проти минулої влади, так і цю владу будуть як підтримувати, так і топити фейками
головне, що ми готові підхопити все, що нам згодовують
Эту информацию и я видела. Видео действительно кусками (человек написал, что снимала на свой мобильный телефон, поэтому так получилось), но это не помешало вам сделать вывод, что "взагалі-то це фейк. гімн заспівали на знак па'мяті жертв Майдану люди". Вот с чего вы это взяли?   ???
Видео полностью я не нашла, поэтому ничего утверждать не могу. Но из того, что я увидела, из разных источников, люди сначала кричали "ганьба", так как их без предупреждения и подготовки поставили перед фактом, что нужно срочно выписать всех пациентов и подготовить госпиталь для здоровых людей из Китая, для обсервации на 14 дней. А когда они наконец-то поняли, что им удалось отстоять свой госпиталь и людей сюда не привезут - запели гимн.
А прошлой власти ничего не было выгодным? Им власть уже не нужна? Сдались?
« Останнє редагування: 23 Лютого 2020, 08:07:09 від abvshka »
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #70993 : 23 Лютого 2020, 12:49:23 »
а гимн поётся у них для чего? выразить патриотизм? как все глупо. как за патриотизмом и молитвами люди скрывают человеческие качества. и как негативные черты характера маскируются под благочестивость.

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #70994 : 23 Лютого 2020, 12:56:08 »
а гимн поётся у них для чего? выразить патриотизм? как все глупо. как за патриотизмом и молитвами люди скрывают человеческие качества. и как негативные черты характера маскируются под благочестивость.
Я так понимаю, что они боролись, чтобы к ним не привезли людей из Китая и гимн был посвящен этой победе. Не знаю насчёт патриотизма, со стороны все это выглядит как деградация.
Баррикады, шины, камни, палки, молебны, жесть какая-то. Неужели нельзя решать такие вопросы цивилизованно? 
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!