Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5122009 раз)

0 Користувачів і 33 Гостей дивляться цю тему.

злобный тролль

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #5505 : 06 Вересня 2015, 12:01:42 »
Всьо. тему про збір грошей для "Софійки" автор заблокувала. Шкода тих, хто таки переказав гроші шахрайці. Ольга77777 нік був.
« Останнє редагування: 06 Вересня 2015, 14:57:47 від злобный тролль »

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #5506 : 06 Вересня 2015, 12:05:53 »
а как от него защищаться?
Да защититься, наверное, никак. Это опять-таки случай. Кто-то с больным общаться будет и ничего, а кто-то в маршрутке подхватит. Просто вовремя ФГ делать и при первых признаках  бежать к врачу.

таняz

• Гість
« Reply #5507 : 06 Вересня 2015, 12:53:47 »
Не меліть дурниць щодо "иммунитет никакой..." .От той випадок з вколеною в садочку дитиною і доводить, що одинична ситуація не є супернебезпечною. Це треба щоб дуже не повезло... З 300 випадків підколів з умовою потрапляння інфікованої ВІЛ крові в організм здорової людини призведе до зараження лише один. В усьому світі середньопопуляційна сприйнятливість до зараження людей ВІЛ однакова. Я знаю про шщо пишу, оскільки компетентна в цьому питанні.
Вибачте, що я так некомпетентна . Тоді по логіці і  при сексі із Віл -інфікованим може пощастити не раз, але хто ж захоче таке щастя вибробувати на собі....Читала, що якщо у людини є інші віруси: Герпес, цитомегаловірус і т.д. . то заразитися не  так і складно. А у нас, по форуму дивлюсь, багато жінок с цими причандалами.
 ПИ.СИ.  ;) А Я можу сказати: " Не меліть дурниць" тільки добре знайомій людині. Ну то ж я.... :P І етикет вимагає відповідати мовою співбесідника на чиюсь фразу. Але може Ви російською не володієте, тоді можна іншою відповідати.
« Останнє редагування: 06 Вересня 2015, 12:55:29 від ТаняСонце »

Zhanneta

• Новичок
  • *
« Reply #5508 : 06 Вересня 2015, 13:06:05 »
 :)

Natalya777

• Звезда форума
  • Наталя 096 75сім2шість2три
« Reply #5509 : 06 Вересня 2015, 13:08:20 »
Дівчата, зверніть увагу !  У темці "Благодійність" хтось намагається зібрати гроші на лікування "дитини Софійки".http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=86882.msg5942207;boardseen#new    Це, найімовірніше,  розвод.!  От пруф http://provce.ck.ua/u-cherkasah-misyachne-nemovlya-potrebuje-pidtrymky-nebajduzhyh/  Не вірте самі й передайте іншим.

видела вчера эту тему, ну вот как так можно  >:(

Ginger

• ★SuperStar★
  • Не можешь изменить ситуацию,измени отношение к ней
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #5510 : 06 Вересня 2015, 13:11:44 »
Вибачте, що я так некомпетентна . Тоді по логіці і  при сексі із Віл -інфікованим може пощастити не раз, але хто ж захоче таке щастя вибробувати на собі....Читала, що якщо у людини є інші віруси: Герпес, цитомегаловірус і т.д. . то заразитися не  так і складно. А у нас, по форуму дивлюсь, багато жінок с цими причандалами.
 ПИ.СИ.  ;) А Я можу сказати: " Не меліть дурниць" тільки добре знайомій людині. Ну то ж я.... :P І етикет вимагає відповідати мовою співбесідника на чиюсь фразу. Але може Ви російською не володієте, тоді можна іншою відповідати.

Таня-представь себе,есть такие индивидумы,которые ходят по лезвию ножа.Пришлось столкнуться.Люди об этом говорят  и даже не понимают как им повезло.Что занимались любовью с ВИЧ позитивными,жили в открытую,знали о статусе и говорят-ну и что.Сами оказались "здоровыми" и даже не понимают-как им повезло.У них даже мысли не возникало о том что нужно использовать презервативы хотя бы.....

Ginger

• ★SuperStar★
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #5511 : 06 Вересня 2015, 13:15:58 »
Вдогонку хочу сказать-недавно увидела движение об отрицании ВИЧ.

ВИЧ-диссидентство  называется,увлекло очень,читала наверное часиков до трех ночи.
Наткнулась на это http://vk.com/detivich
Ну,а потом начала искать в нете.....Печально,что люди отрицают очевидное.

Koshka

• Местный житель

Tatiana_

• Звезда форума
  • 0633279082 Таня
« Reply #5513 : 06 Вересня 2015, 13:34:20 »
http://www.gorod.cn.ua/news/gorod-i-region/66335-za-udar-nogoi-po-mashine-semiklassnik-poplatilsja-zdorovem.html вот как защищают машины :walldash:

было пару дней назад здесь уже, самэ больше бесит, что эти люди ещё и с детьми занимаются у нас на районе... фу такими быть невзирая на то какие бы там не были чёрные полосы у людей нужно оставаться человеком же :(
об оплатах и раздачах огромная просьба писать на вайбер (тел под авой)

Ginger

• ★SuperStar★
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #5514 : 06 Вересня 2015, 13:50:21 »
было пару дней назад здесь уже, самэ больше бесит, что эти люди ещё и с детьми занимаются у нас на районе... фу такими быть невзирая на то какие бы там не были чёрные полосы у людей нужно оставаться человеком же :(

Если бы за такое-да лишили лицензии на занятия с детками-чтоб другим не повадно было >:D
Так они на журналистку уже наезжали -что ущемляет их права :cray2:

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #5515 : 06 Вересня 2015, 14:13:12 »

За першу фразу свого посту (щодо "дурниць") прошу вибачення; дійсно, не треба було так різко писати.
Щодо імовірності заразитися ВІЛ-інфекцією при сексі з ВІЛ-інфікованим без презервативу, то при одиничному контакті імовірність дуже низька. Але для жінок вона вища. Дані є в інтернеті. Щодотнаявності у нас на форумі жінок "з причандалами" (тобто з інфекціями різними), то тут їх відсоток такий же, як і поза форумом. Ну й що?))))
 Так звані "вимоги етикету" щодо мови спілкування, висловлені вами, не хочу навіть коментувати. http://osvita.ua/vnz/reports/rhetoric/30529/ Пропоную питання мови спілкування в цьому контексті навіть не торкати.  На нерозумні провокації не ведусь. Дякую за розуміння.
« Останнє редагування: 06 Вересня 2015, 14:47:45 від злобный тролль »

Ассоль

• Гість
« Reply #5516 : 06 Вересня 2015, 15:19:38 »
Девочки, я прошу прощения за пост об иголках. Разместила потому, что несколько лет назад мой знакомый у нас в Че в маршрутке сел на иголку. Он очень сильно переживал, чтоб не заразиться, ходил сдавать анализ каждый 3 месяца. Слава Богу, что не заразился. Но ему было страшно. Я написала к тому, что лучше лишний раз глянуть на сиденье, прежде, чем садится туда.

таняz

• Гість
« Reply #5517 : 06 Вересня 2015, 16:48:14 »
Девочки, я прошу прощения за пост об иголках. Разместила потому, что несколько лет назад мой знакомый у нас в Че в маршрутке сел на иголку. Он очень сильно переживал, чтоб не заразиться, ходил сдавать анализ каждый 3 месяца. Слава Богу, что не заразился. Но ему было страшно. Я написала к тому, что лучше лишний раз глянуть на сиденье, прежде, чем садится туда.
Наташа,за что прощение просить ???
 это правильно, ни у кого фобия не начнется после статьи, думаю, зато будем немного внимательнее

NIKNIKNIK

• Местный житель
  • +380937995778
« Reply #5518 : 06 Вересня 2015, 17:49:37 »
http://www.gorod.cn.ua/news/gorod-i-region/66335-za-udar-nogoi-po-mashine-semiklassnik-poplatilsja-zdorovem.html вот как защищают машины :walldash:
:o, я в шоке, владелица детского клуба предложила догнать детей!!! 
У всех проблем одно начало... Сидела женщина, скучала...

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #5519 : 06 Вересня 2015, 18:04:33 »
переспросила у мамы-медика, так таки да - заразиться так почти невозможно
вирус спида почти сразу умирает вне своей среды обитания
вот туберкулез, гепатит ...
короче не все так страшно, хотя и есть шанс