Підкажіть, будь ласка, стосовно раціону годування котика.
Об'єкт: котик віком біля двох років, безпородний, кастрований;
Стан здоров'я на сьогоднішній день: ганяє як кінь;
Знайшли кошеням на вулиці; спочатку їв все; потім, на грунті палкої любові до нього, я "дала слабинку" - м'ясце (варене, рідше - сире), варена рибка (бички чи мойва), іноді сире яйце, інколи молоко; смаку корму не знає

; сиру рибу не даю.
Результат: не хоче, собака!!! (тобто кіт), їсти каші (навіть як змішати з рибою), не хоче супчику, для людей вареного (а раніше їв

), з молочного - тільки сир, та й то зрідка; а бажає повелитель риби, м'яса (бажано сирого);
Методи впливу на його величність: пробувала "морити голодом": дві доби лежала гречка в мисочці (тобто порції гречки я поновлювала, щоб животик не заболів

), кіт вперто голодував; пробувала різні види каш - "фокус не вдався";
Методи впливу хвостатого створіння на мене: як подивиться "чорне-моторне-котяче-дитяче" на мене тими великими янтарними переливчастими СТРАЖДАЮЧИМИ ВІД ГОЛОДУ очима, як потреться до ніг м'якесеньким теплесеньким пухнастим бочком, як почне,звір!, нявкати жалібно-прохально, - гадство, - не витримую: даю ту рибу чи м'ясо...
Тут проблема, звичайно, не в коті, який добивається бажаного, а в мені

, але я не про це. То всьо був вступ.
Питання: чи можна кота часто годувати вареною рибою? Бо в нас це основа раціону...Чи треба взяти за заголовок цього посту назву передачі "Кохана, ми вбиваємо дітей", замінивши "дітей" на "кота"?..