Кто-то искал работу повара

Требуется повар в Эпицентр.
З/п как всегда не указывают, типа назови себе цену сам

Марина Савенко
Телефон:
050 444 13 55
опыт работы от 1 года
среднее специальное образование
Освіта: середня спеціальна (4, 5 розряд);
Досвід роботи: в сфері громадського харчування від 1го року
Українська - (обов'язково)
Знання організації виробництва у закладі громадського харчування
Знання калькуляції, рецептур, технології приготування страв і кулінарних виробів, а також вимог до якості термінів і умов зберігання
Приготування страв (перші страви, закуски, гарніри, м’ясні страви, напої)
Контроль за технологією та якістю приготування їжі, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залів відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери задля максимального задоволення потреб відвідувачів