Чернігівський форум про дітей

Голосування

Следите ли Вы за модой?

Автор Тема: Любовь к себе, вкус , стиль, индивидуальность и мода  (Прочитано 369260 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Yulchik

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 3.08.18 - 14.08 .18 - меня нет в Че:)
Меня только "бабушка" на фото 6 впечатлила. Очень классно выглядит :super:

Катеринушка

• ★SuperStar★
Моей маме 62, и я тоже подумала, что выглядит она чуток младше. А этим дамам около 70-ти. Мне так кажется.
И уж простите меня не продвинутую, но подборку бы назвала не в "50 жизнь только начинается", а "маразматички на прогулке". Замечательно, что они молоды в душе и всё такое, но мне не нравится.
О, я не одна такая.  ;D Реально только один наряд понравился. Остальное - "городские сумасшедшие". Простите, старые городские сумасшедшие.

lalo4ka

• Звезда форума
  • Алла
http://www.cosmo.com.ua/praktichnie-tufli-kotorie-stanut-glavnim-trendom-vesni/ Практичные туфли, которые станут главным трендом весны Вроде туфли и красивые и удобные, но на ноге на посл. фото как то сильно по бабски смотряться  :negative:

moskaleno4ka

• Звезда форума
  • 0953707648 Аня
http://www.cosmo.com.ua/praktichnie-tufli-kotorie-stanut-glavnim-trendom-vesni/ Практичные туфли, которые станут главным трендом весны Вроде туфли и красивые и удобные, но на ноге на посл. фото как то сильно по бабски смотряться  :negative:

мне они вообще не понравились, не молодёжные какие-то...  хотя модель должна быть точно удобной с таким каблуком
электротовары, сантехнические приборы,
 ручные инструменты, садовое - в личку

Sabaida

• Новичок
  • *
А мне нравится повседневный стиль кежуал, но с нотками утонченности. Он очень подходит к моему внутреннему мироощущению, поэтому его и придерживаюсь.  ;D
Кстати,  вот  на svitstyle.com.ua/женская_одежда   большой выбор есть вещей, именно под этот стиль. :girlsmile:
« Останнє редагування: 14 Серпня 2016, 02:29:09 від Sabaida »

Катеринушка

• ★SuperStar★
Дааа, этот тренд я точно носить не буду. Главное, чтобы опять из магазинов обувь другого типа не пропала. Как вспомню сапоги на толстом каблуке.  :( Два года нормальные на шпильке купить не могла.

Ксюха1985

• Новичок
  • *
  • 0931945177 Оксана
  :walldash: первая и последняя фотки ваще ппц
Это точно  :-\

Quaseshe

• Новичок
  • *
А мне нравится повседневный стиль кежуал, но с нотками утонченности. Он очень подходит к моему внутреннему мироощущению, поэтому его и придерживаюсь.  ;D
Кстати,  вот  на svitstyle.com.ua/женская_одежда   большой выбор есть вещей, именно под этот стиль. :girlsmile:

Тоже такой стиль нравится. Сейчас как раз в процессе обновления своего гардероба под него - так что за ссылочку отдельное спасибо.  :-X

таняz

• Гість
вишиванки
Вченими давно простежено, що жіноча сорочка змінювалася відповідно до віку жінки. На це вказували кольори вишивки та обрані візерунки.

Читати далі
Я спробую розібрати, що саме може принести у життя чоловіча вишиванка.

Наголошую, що вибрати сорочку кожен має сам, адже символ завжди пов"язаний з підсвідомим.

В останній час набуває популярності чорна сорочка з вишивкою.
Для нашої культури така сорочка є не характерною.
Мені відома лише одна ситуація, коли на Україні одягали чорну сорочку. Під час морського походу козаки змазували сорочки дьогтем, щоб не заводилася різна живність та лишаї. Чи була вишита така сорочка я не скажу.
Думаю, що для цього бралося щось старе, яке не шкода викинути.
Практичний бік чорної сорочки видно зразу – її важче забруднити.
Але є і свої мінуси.
Чорна сорочка – це сорочка смертника. Людини, яка готова в будь яку мить розпрощатися з життям, відповідно не має сім"ї, і часто знаходиться далеко від рідної землі.

Доля моїх знайомих. хто придбав чорну сорочку, або мріє про тільки таку повністю відповідає вищесказаному. У них немає сім"ї, дітей, життя їх можна назвати життям на колесах.
Якщо ви плануєтемати дітей та міцну сім"ю тоді краще відмовитися від чорної сорочки.

Сорочка з синьою вишивкою

Синій колір – це колір потойбічного світу. Його часто використовували на „пісних" рушниках. Кінець такого рушника вивішували за вікно, а на іншому ставили посудину з їжею – для предків.
Синій колір є жіночим. Переважно його носили жінки, які вже не могли мати дітей або вдови.
Чоловікові цей колір краще поєднувати з червоним – кольором вогню. Така сорочка матиме значення „живої води". Правда синього має бути поменше, щоб не „залити вогонь", тобто не послабити власне чоловічу силу.
Мабуть буде доцільним синій колір для духовних осіб, які безпосередньо мають справу з енергіями інших світів. Синій колір підсилює підсвідомі впливи, тому їх повинна носити людина, яка спроможна ними керувати.
Інакше чоловік почне жити емоціями, керуватися не розумом, а сьогомитьним відчуттям.
Не радила б я обирати синю вишивку і для неодружених чоловіків. Нагадаю, що синій колір - це не просто жіночий, а колір літньої людини, яка вже не може мати дітей, або ж зовсім юної дівчини, яка їх буде мати ще не скоро.

yahelga

• Звезда форума
  • Оля 0506603932,0633350848 прогрес,1го мая экомарке
выбрала для себя как раз черную вышиванку, с серебристой или золотистой вышивкой  :-\ утешаю себя тем что носить ее не каждый день, другую черную одежду я же ношу и ничего пока, ну и просто очень хочется  :)

Анюня

• Местный житель
  • тел. 0930339779 Елена
Я тоже себе заказала черную вышиванку с белыми и серыми узорами, она на кнопках еще, очень красиво и под джинсы и на каждый день ;)

Гномик

• Звезда форума
А про красный цвет ( красный ущор на белой ткани ) где можно почитать ?

Seamni

• ★SuperStar★
  • об оплате и раздаче в личку
а я как раз вышиваю мужу, в сине-голубых тонах. ну, думаю, он же не постоянно будет ее носить

WhiteCoffee

• Новичок
  • *
  • 063674094три Оля
Пальто и босоножки - не предел :D
неделю назад видела девушку в меховой жилетке и босоножках)

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
Пальто и босоножки - не предел :D
неделю назад видела девушку в меховой жилетке и босоножках)
а шо, Вы таки не смотрите показы мод или фильмы? мех с туфлями и босоногами - это нормально

Kupi.cn.ua