Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Крым! Новости из-за "границы"  (Прочитано 167757 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

leditala

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
  • 093 388 55 88
Re: Крым! Новости из-за "границы"
« Reply #1740 : 24 Червня 2015, 17:02:55 »
Дякую за вашу "Фу". Але це моя думка!!! Кажу, що бачу! Можливо треба було дійсно уточнити, що не всі такі , а лише ті з якими я зустрічалась в гаспрі, Ялті . Також маю друзів в Криму, і рідня батьки деяких друзів з Чернігова тут живе! Ну, як не стараюсь, та не можу змінити свою думку!

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #1741 : 24 Червня 2015, 20:17:41 »
Птиці синица я з вами солідарна! Знаєте, так гидко дивитись на цих кримчан! Як подумаю? Що рік назад кричали Росія і голосили від радості, що в Росії, а тепер крихти підбирають. Як гидко, коли кажуть мені, що у вас хунта в Києві і співають оду Пу. І тикають візитівки, щоб ми їхали відпочивати. В ж... І вони зараз! Всі маєтки вистроєеі за України, мали вони і рус і укр і білор, а тепер тільки рус. Ті хто іде або за дер рахунок, або раз Крим наш то треба глянути що ж воно таке. Досить і одного разу, щоб більше не приїздити. Так ще рік максимум два приїдуть і досить. А там також бачать , що все дорого. Сьогодні чула такі розмови. Теж і в Абхазії було - поїхали , подивились і кажуть , що цивілізація лише в західній Європі, краще наступного року в Іспанію полетіти. Наприклад, мої знайомі так і сказали. Тому жаліти іх чи ні, це справа кожного! Доречі, врятовані ними донеччани , як раби пишуть. Дуже принизливо! Врятувати, щоб 10 тис дати на житло і харчування. В мене 3 тис за тиждень пішло на йогурт і фрукти, до того ж я не розкидають грошима! Нехай живуть! Вони мали вибір! А от зараз по всі ТВ Росії говорять лише про те , що треба озброюватися спасати світ! І так левова частка бюджету йде на озброєння, а тепер ще мають збільшити фінансування, отже зменшиться дохід середньостатистичного гражданіна. Чи захотять тоді їхати ?

а зачем вы сейчас в Крыму время проводите, если вам там гидко? ???

leditala

• Местный житель
  • 093 388 55 88
« Reply #1742 : 24 Червня 2015, 23:07:21 »
Да, дійсно рідні моєї в Криму немає. Проте є знайомі які живуть недалекому від Джанкоя. Я розповідала про узбережжя! А можливості степового регіону Криму і прибережного завжди були різні! Як і люди! Що до того , що не подобається Крим , то чому там знаходжусь - я ж не питаю декого , якщо не подобається Україна, чому там живеш! Повторюся - це моя думка! І дай Боже, щоб я помилялась!

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #1743 : 25 Червня 2015, 00:56:05 »
я ж не питаю декого , якщо не подобається Україна, чому там живеш!
а я у вас именно это о Крыме и спросила
« Останнє редагування: 25 Червня 2015, 00:59:03 від фрукта »

Draconfly

• Звезда форума
  • NatalYa
« Reply #1744 : 25 Червня 2015, 09:07:58 »
     Я недавно газетку от партии "Свобода" почитала (на рынке бесплатно раздают), так вот не знаю, кто писал и редактировал текст этого издания, но содержание этой газеты лучший пример как не надо писать агитационные материалы.
     И вот честно, то читая впечатления, от поездки в Крым leditala, то возникает подобное ощущение. Не сочтите за оскорбление, но слишком в Ваших рассказов каких-то ляпсусов и несуразиц. То Вы пишите как негативно относитесь к Крыму, но почему-то там отдохнули, то пишите что ни копеечки не потратили, то оказывается потратили всё-таки какую-то сумму на йогурты и фрукты.
    И почему-то Ваш муж привык к российским ценам на фрукты, значит все-таки трудится на далеких просторах держави-агрессора и вносит свой посильный вклад в развитии экономики этого государства ... ну вот без обид, ну уж слишком много не состыковок...
« Останнє редагування: 25 Червня 2015, 09:54:46 від Draconfly »

Птица Синица

• Звезда форума
« Reply #1745 : 25 Червня 2015, 09:35:50 »
     Я недавно газетку от партии "Свобода" почитала (на рынке бесплатно раздают), так вот не знаю, кто писал и редактировал текст это издания, но содержание этой газеты лучший пример как не надо писать агитационные материалы.
Просто человек плохо умеет формулировать мысли на письме (простите  :) ), там без сто грамм не разберешься. Я вообще не поняла кто куда ездил, кто что потратил. Ее мнение в общем понятно после первой строки, а дальше уж подробности разбирать много мороки.
« Останнє редагування: 25 Червня 2015, 11:45:51 від Птица Синица »

Draconfly

• Звезда форума
  • NatalYa
« Reply #1746 : 25 Червня 2015, 10:00:11 »
Как показывает практика и жизненный опыт, когда эмоции преобладают над разумными размышления, то это ни к чему хорошему не приводит. Вот это мы и наблюдаем в данном случае: одни эмоции, а если копнуть поглубже, то оказывается не всё так, как нам преподносят.

АрІ-Я

• Звезда форума
« Reply #1747 : 25 Червня 2015, 12:08:23 »
Просто человек плохо умеет формулировать мысли на письме (простите  :) ), там без сто грамм не разберешься. Я вообще не поняла кто куда ездил, кто что потратил. Ее мнение в общем понятно после первой строки, а дальше уж подробности разбирать много мороки.
По-моему, все ясно. Может, Вам сложно читать украинский (разговорный) текст  :-\

leditala

• Местный житель
  • 093 388 55 88
« Reply #1748 : 25 Червня 2015, 12:36:16 »
А які "не состиковки".!  Я і не приховую і ніколи не приховувала, що чоловік працює а росіі, гроші ж він привозить в Україну! Діти ж вчаться в Україні! І я працюю в росіі, бо вдома потребують гроші! Купівля йогурта в магазині, це не такі то й великі кошти, що залишають наші співвітчизники! Багато українців живуть і працюють в росіі! Ніяких агітацій про те, що не відвідуйте Крим я не проводила! Питали - відповідала! Бажаєте відпочивати - відпочиваєте! А якщо хтось говорить, що має рідню тут і не іде сюди, бо принципи, то я також не розумію. Сім'я - найголовніше! Завтра політики помиряться , а як тоді рідні в очі дивитись! В нас покоївкою працює дуже гарна дівчина з тореза, на власні очі бачила , як палав Боїнг! Багато розповідала і про Донецьк і про роботу в Криму, що я і озвучила вище.

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #1749 : 25 Червня 2015, 13:03:05 »
А які "не состиковки".!  Я і не приховую і ніколи не приховувала, що чоловік працює а росіі, гроші ж він привозить в Україну! Діти ж вчаться в Україні! І я працюю в росіі, бо вдома потребують гроші! Купівля йогурта в магазині, це не такі то й великі кошти, що залишають наші співвітчизники! Багато українців живуть і працюють в росіі! Ніяких агітацій про те, що не відвідуйте Крим я не проводила! Питали - відповідала! Бажаєте відпочивати - відпочиваєте! А якщо хтось говорить, що має рідню тут і не іде сюди, бо принципи, то я також не розумію. Сім'я - найголовніше! Завтра політики помиряться , а як тоді рідні в очі дивитись! В нас покоївкою працює дуже гарна дівчина з тореза, на власні очі бачила , як палав Боїнг! Багато розповідала і про Донецьк і про роботу в Криму, що я і озвучила вище.

А не гидко работать на агрессора? :-\
Читала-читала, патриотизм аж зашкаливает, а тут на тебе... Деньги все таки важнее принципов...
На форум захожу редко. Пишите в вайбер или звоните.

leditala

• Местный житель
  • 093 388 55 88
« Reply #1750 : 25 Червня 2015, 13:09:45 »
Тобто якщо так склалось, що українець свого часу виїхав в Росію , чи лишився там після армії, навчання, одружився, то він агресор? А як вони їздити на вольцвагенах і опелях, Німеччина спалила пів світу, знищила міліони людей?

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #1751 : 25 Червня 2015, 13:12:41 »
давайте вернемся к новостям, у каждого свои жизненные обстоятельства и точка зрения...

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #1752 : 25 Червня 2015, 13:28:15 »
leditala, так если вам все равно где работать, то почему же вам так гидко в Крыму находится :-\ там же тоже украинцы живут, ну те, которые продались а 3коп. и это вы на форуме такое осуждение поддерживали в теме патриотизма
Цитувати
велика кількість ледарів і невдах поряд,які постійно чимось невдоволені,  які більше тратять часу на пусті розмови і готові продаватись за 3 копійки всяким .... .

+ 100!  :super: МОЛОДЧИНКА!
диссонанс какой-то выходит ^-^

natali_1506

• Гість
« Reply #1753 : 25 Червня 2015, 13:36:06 »
Да уж... Зато какие пламенные речи она толкала. :walldash:

Вот, где реально "гидко".

hunt03

• Звезда форума
  • Ирина
« Reply #1754 : 25 Червня 2015, 13:36:15 »
leditala, можно вопрос ::) вам?
А когда вы там на заработках, то свою точку зрения на сложившуюся ситуацию как озвучиваете, так как сейчас или же противоположно, или же отмалчиваетесь на политические темы? Просто если надо работа, то находясь в стране-агрессоре, говорить что это страна-агрессор, можно ж и без заработков остаться :D Вопрос без каких либо "подводных камней", просто интересно :)
Хорошие люди принесут вам счастье, плохие люди наградят вас опытом, худшие — дадут вам урок, а лучшие — подарят воспоминания. Цените каждого.