Птиці синица я з вами солідарна! Знаєте, так гидко дивитись на цих кримчан! Як подумаю? Що рік назад кричали Росія і голосили від радості, що в Росії, а тепер крихти підбирають. Як гидко, коли кажуть мені, що у вас хунта в Києві і співають оду Пу. І тикають візитівки, щоб ми їхали відпочивати. В ж... І вони зараз! Всі маєтки вистроєеі за України, мали вони і рус і укр і білор, а тепер тільки рус. Ті хто іде або за дер рахунок, або раз Крим наш то треба глянути що ж воно таке. Досить і одного разу, щоб більше не приїздити. Так ще рік максимум два приїдуть і досить. А там також бачать , що все дорого. Сьогодні чула такі розмови. Теж і в Абхазії було - поїхали , подивились і кажуть , що цивілізація лише в західній Європі, краще наступного року в Іспанію полетіти. Наприклад, мої знайомі так і сказали. Тому жаліти іх чи ні, це справа кожного! Доречі, врятовані ними донеччани , як раби пишуть. Дуже принизливо! Врятувати, щоб 10 тис дати на житло і харчування. В мене 3 тис за тиждень пішло на йогурт і фрукти, до того ж я не розкидають грошима! Нехай живуть! Вони мали вибір! А от зараз по всі ТВ Росії говорять лише про те , що треба озброюватися спасати світ! І так левова частка бюджету йде на озброєння, а тепер ще мають збільшити фінансування, отже зменшиться дохід середньостатистичного гражданіна. Чи захотять тоді їхати ?