ми з роддому як приїхали.попку тільки салфетками витирали. я якось і не думала що можна по іншому

за кілька днів я купила серветки хаггіс-вони мені більше подобались. і по структурі і по запаху.але буквально за кілька днів попка почервоніла аж маленькі язвочки появились

і я вирішила ніяких салфеток.витерла підгузником. потім водичкою.витерла на сухо і люкс
відносно головної болі -я вже неодноразово писала засоби. якщо немає нічого іншого крім цитрамону то можна. там склад не такий вже і страшний-парацетамол той же анальгетик. ацетилсаліц. к-та той же аспірин має кроворозріджуючу дію(в малих дозах,а в високих-жаропонижаюче),вагітним не бажано через ризик кровотечі. можна спочатку випити половинку зразу після годування, якщо не допоможе тоді випити і другу. АЛЕ! дівчатка якщо на таблетках будь яких немає поділки-ділити не можна! а милом дитячим з нарожження миємось раз в тиждень,особливо голівка і складки

а так купаємось просто в водичці,раніше мала лосьйон ойлатум-класно зволожував шкіру, вода така як жирна виходила