0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
не согласна я с вами. в декларации указано "Відомості про витрати на придбання товарів довгострокового вжитку, майна, оплату послуг, які здійснені протягом 12 місяців перед зверненням за субсидіями". Тоесть 12 месяцев уже прошло с момента покупки и зачем ее указывать (эта покупка уже не влияет ни на что).
я так и не пойму надо платить ту сумму каторая стоит в графе ПОВЕРНЕННЯ НЕИСПОЛЬЗОВАННОЙ СУБСИДИИ
Мне такое письмо пришло на email:"Шановний споживачу газу.За рішенням Кабінету Міністрів (Постанова КМУ від 23.08.2016 р №534) з вашого особового рахунку була повернена до бюджету сума невикористаної вами субсидії за 2015-2016 опалювальний період.Ця сума буде відображена в рахунку за газ, який ви отримаєте в жовтні, та врахована в рядку «Переплата (борг) станом на 01.09.2016 р.» .Якщо у результаті повернення невикористаної субсидії у вас з’явилась заборгованість за спожитий газ, борг необхідно оплатити до кінця жовтня. Формула розрахунку суми невикористаної субсидії:N = C - H - G, деN - Невикористана сума субсидіїC – Загальна сума нарахованої субсидії за опалювальний періодH - Загальна вартість фактично використаного природного газу за опалювальний періодG - Вартість 100 куб.м газу дорівнює 687,90 грн. З детальним розрахунком суми невикористаної субсидії, яка була повернена до бюджету та поясненням до нього можна ознайомитись в Особистому кабінеті на сайті 104.uaДля реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua вам знадобиться лише номер вашого особового рахунку та сума останнього платежу за газ. Увага! У разі уточнення інформації за опалювальний період, сума невикористаної субсидії може бути відкоригована за погодженням з місцевим органом соціального захисту населення.Будь-які консультації щодо розміру субсидії можна отримати тільки у місцевому органі соціального захисту населення (УСЗН), який призначив вам субсидію."
А вам в какой квитанции повернення пришло, судя по этому письму должны были за газ посчитать, а мне прислали в квитанции о тепле. Кто нибудь уже выяснял что это, платить нужно или как. Не страна, а сказка, чем дальше - тем страшнее.
Я вообще не могу пронять, как возвращать деньги за неисп субсидию. Вам что деньги на субсидию наличкой давали?
Я утром ездила в Технову. И мне обьяснили так:Государство к примеру на субсидии мне выделило 3тыс грн. на отопление, а я использовала 2тыс грн. и 1тыс грн. осталась у меня на счете и из нее мне высчитывалась оплата за горячую воду, а теперь пересчитали за отопление за полгода и эту разницу государство забрало назад и эта эта сумма ушла в минус. И платить ее обязательно. И в следуйщем сезоне опять так будет считаться и если придут квитанции с минусом самим высчитывать и оплачивать использованые кубы горячец воды.
так как такое может быть, если на каждую комуслугу своя норма? я имею ввиду, например, на электроэнергию столько-то кВт, на воду столько-то кубов, на газ....а если потребляешь выше нормы, то оплачиваешь сам