Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Необычные вещи своими руками  (Прочитано 943192 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Audrey

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
Re: Необычные вещи своими руками
« Reply #17865 : 05 Січня 2015, 08:59:09 »
А я сделала на Новый год в подарок блокнот брату. С намеком, на путешествия в следующем году)). Возможно, подвесок и многовато на первой странице,но мне так захотелось. Листики замечательнейшие у меня)). Самой очень нравятся.

O:-) O:-) O:-) гарно-гарно... обкладинка пречудова, я такої тканини не бачила  :o І каптал рівненький (а у мене чому страшко виходить :walldash: Самій соромно за свої каптали)

vera

• Модератор
  • Звезда форума
« Reply #17866 : 05 Січня 2015, 09:04:25 »

вот мой жгутик столбиками. чего дольше - так как полустолбиками я связала за 2 дня (длинный), а этот (под шею) за 5. может рука еще "набьется" и будет быстрее))

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #17867 : 05 Січня 2015, 09:09:06 »

вот мой жгутик столбиками. чего дольше - так как полустолбиками я связала за 2 дня (длинный), а этот (под шею) за 5. может рука еще "набьется" и будет быстрее))
Гарний джгутик, поєднання кольорів сподобалось. Ледь-ледь нерівності помітно, але для першого разу  :super: У мене навіть після енної кількості джгутиків виходить по-різному, іноді чудовий та рівненький, іноді трошки помітні недоліки. Це не лише від вас залежить, а й від бісеру - я в'яжу однаково, нитки майже завжди ті ж самі

Дивна

• Модератор
  • ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
« Reply #17868 : 05 Січня 2015, 09:41:49 »
Оксана, спасибо. Очень приятно слышать от тебя похвалу. Брат сказал стандартный ответ, что ему его жалко, чем ввел меня в психоз. Я ему ответила, что пусть пишет, а я ему потом новый сделаю!!)))
очень даже правильно. брату от нас тоже самое передайте ;) так хочется увидеть еще таких творений

(ړײ) Р@дость (ړײ)

• Звезда форума
  • 0933878021
« Reply #17869 : 05 Січня 2015, 09:46:12 »
O:-) O:-) O:-) гарно-гарно... обкладинка пречудова, я такої тканини не бачила  :o І каптал рівненький (а у мене чому страшко виходить :walldash: Самій соромно за свої каптали)
Ой, а я даже внимание не обратила на свой)). На Оксаны в глаза бросается, сейчас посмотрю еще раз)). Спасибо, Аня.
Мое СП: Термобелье,майки,пижамы,футболки.
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36073.0

vera

• Модератор
  • Звезда форума
« Reply #17870 : 05 Січня 2015, 10:11:25 »
Гарний джгутик, поєднання кольорів сподобалось. Ледь-ледь нерівності помітно, але для першого разу  :super: У мене навіть після енної кількості джгутиків виходить по-різному, іноді чудовий та рівненький, іноді трошки помітні недоліки. Це не лише від вас залежить, а й від бісеру - я в'яжу однаково, нитки майже завжди ті ж самі
так оно и есть. первый жгут вязала хорошим китаем - получился равнюсеньким. а этот плела чешским - но он какой-то разнокалиберный( вот и получилось так.

lonely

• ★SuperStar★
  • 0934155272 Лена.
« Reply #17871 : 05 Січня 2015, 10:37:28 »
Девчонки джгутики просто прелесть  :super:
Алла блокнот классный тканька такая оригинальная не видела нигде такой :super:

Подарки ручной работы http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=22809.0

Skorpinjeto

• Постоялец
  • Мастер бисероплетения 093*913*93*70
« Reply #17872 : 05 Січня 2015, 12:13:05 »
Гарні сережки
Вперше зустріла таку інтерпретацію відомого вислову "Істина у вині" - в оригіналі воно звучить "In vino veritas", для мене це більш звично - і я, як філолог, одразу ж полізла в гугл шукати відповідь 8) Я звикла до слова vero як прикметника - багато в піснях його чула :D От і влаштували ви мені зарядочку для розуму  :D Хоча у використанні я досі сумніваюсь,у прикладах з інету було використано трохи по-іншому, але це мої власні "бзики"
Класний джгутик, це і мої також улюблені кольори (Ксюша Евсика :beer:) 20 бісерин,як на мене - оптимальна товщина, на більше я нечасто зважуюсь,виглядзанадтомасивний
Спасибо за похвалу жгутику и серьгам!
По поводу "Истины в вине" совсем забыла предупредить, что это Vero in vino - это перевод на Эсперанто выражения In vino veritas. Просто я эсперантистка и для меня это естественно :D
Извините, что заставила ваш мозг трудиться ::)
А чому ви так думаєте? Я в'яжу однаково швидко обома способами,навіть навпаки - стовбчиком трііішечки швидше.
А за ніч можна встигнути тоненький, правильно вже сказано, бісеринок на 10-12 максимум,і не дуже довгий
Ну вобще-то это естественно, что полустолбиком быстрее, хотя бы потому что на одну бисеринку (петлю) приходится одна протяжка крючком, а на столбик - две.

Nirafa

• Звезда форума
  • Куринская Оксана на "ты" 0993053994; 0631617138;
« Reply #17873 : 05 Січня 2015, 14:05:08 »
Да, уж, есть такой момент, нужно переступить через себя, снять блокнот с полки, открыть его и начать писать в него хоть что-то. Сложно - только первая страница, дальше - легче.
Блог: "Здесь живёт вдохновение" (гугл хорошо находит)

(ړײ) Р@дость (ړײ)

• Звезда форума
  • 0933878021
« Reply #17874 : 05 Січня 2015, 14:38:39 »
Да, уж, есть такой момент, нужно переступить через себя, снять блокнот с полки, открыть его и начать писать в него хоть что-то. Сложно - только первая страница, дальше - легче.
Нужно еще вбить, что нужно проще относиться к вещам. Что иногда и кусок торта съесть жалко. а ведь когда ты его ешь, то получаешь удовольствие. Вот так и здесь)). А как блокнот спишется, то будут новые идеи как его сделать, новый повод дарить подарки и радоваться)).
Мое СП: Термобелье,майки,пижамы,футболки.
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36073.0

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #17875 : 05 Січня 2015, 14:43:29 »
Спасибо за похвалу жгутику и серьгам!
По поводу "Истины в вине" совсем забыла предупредить, что это Vero in vino - это перевод на Эсперанто выражения In vino veritas. Просто я эсперантистка и для меня это естественно :D
Извините, что заставила ваш мозг трудиться ::)

Ну вобще-то это естественно, что полустолбиком быстрее, хотя бы потому что на одну бисеринку (петлю) приходится одна протяжка крючком, а на столбик - две.
:o Я вам вдячна, люблю дізнаватись щось нове та змушувати мізки працювати  ;)

Напевно, що так - але особисто мені стовбчиком легше набагато і менше руки напрягаються ;)

Нужно еще вбить, что нужно проще относиться к вещам. Что иногда и кусок торта съесть жалко. а ведь когда ты его ешь, то получаешь удовольствие. Вот так и здесь)). А как блокнот спишется, то будут новые идеи как его сделать, новый повод дарить подарки и радоваться)).
Наскільки ти права  O:-) Я вважаю, що речі - це просто те, що нас оточує,і всі ці речі, навіть найгарніші та найдорожчі, оточують нас тимчасово - тому потрібно максимально ними насолодитись 8)

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #17876 : 05 Січня 2015, 15:05:29 »
Моя нова радість, джгутик. Не збиралась нічого собі в'язати, от чесно  O:-) бо джгутиків вже чимало,але побачила схемку, і як уявила цю красу O:-) O:-) O:-) Наскільки я не сприймаю рожевий колір та не розумію його,але,коли уявила саме це поєднання кольорів - втратила силу волі ::) ::) ::)

Використала всі запаси рожевого японського бісеру Matsuno, замовленого через інтернет - і одразу в ньому розчарувалась, бісеринки не ідеально однакової форми, це помітно у джгутику, для мене це катастрофа :walldash: але сама прикраса мені дуууже подобається
Критика приймається :-X

Ну, і одне з останніх замовлень - браслетик з трояндою (кольори вибирала не я ::) ) категорично не хотів фоткатись,та й часу буломало - потрібно було віддавати замовлення

« Останнє редагування: 05 Січня 2015, 15:07:19 від Audrey »

Дивна

• Модератор
  • ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
« Reply #17877 : 05 Січня 2015, 15:08:29 »
Аня, красота! очень нежные получились и жгут, и браслет.  :super:

Tinka

• ★SuperStar★
« Reply #17878 : 05 Січня 2015, 15:16:23 »
Аня, очень красивій жгут и браслет!
Твои работі, как всегда, вдохновляют  :super:

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #17879 : 05 Січня 2015, 15:17:34 »
Дякую, дівчата  O:-) Це ви мене надихаєте своїми приємними відгуками, я знаю, що завжди знайду підтримку у вас :-*