Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: """Повестка в военкомат"""  (Прочитано 336690 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Gulchitay

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: """Повестка в военкомат"""
« Reply #3375 : 02 Вересня 2014, 15:41:10 »
 :(  очень страшно...

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #3376 : 02 Вересня 2014, 19:06:53 »
Телефон гарячої лінії медичного департаменту міноборони стосовно  поранених військовослужбовців  по військових госпіталях (але тут не буде інфи по тих, хто потрапив в мобільні (польові) військові шпиталі - їх потім переправляють  в стаціонарний госпіталь, й тоді вже можна щось дізнатися про конкретну людину) -  (044)  520 07 64 цілодобово. З тими пораненими, хто в частинах  структури МВС або в добровольчих батальйонах, складніше, але вони теж потрапляють в госпіталі.
« Останнє редагування: 02 Вересня 2014, 19:17:45 від злобный тролль »

ira_

• Постоялец
  • 0934070879; 0676615437
« Reply #3377 : 04 Вересня 2014, 10:47:22 »
Девочки, у меня брат приехал с войны в отпуск. Говорит, что дети им письма и рисунки присылают, а с Чернигова не было ни одного. Они их носят с собой и это их вдохновляет.
 Кто желает передать письма и рисунки и поддержать наших героев - заберу все и передадим. Брат уезжает в воскресенье утром, приносите до вечера субботы.
Мой тел. под авой, живу в районе Рокоссовского.

AlenaS

• Звезда форума
  • Я кохаю тебе ЖИТТЯ і сподіваюсь, це НАВЗАЄМ!
« Reply #3378 : 04 Вересня 2014, 11:24:55 »
Девочки, у меня брат приехал с войны в отпуск. Говорит, что дети им письма и рисунки присылают, а с Чернигова не было ни одного. Они их носят с собой и это их вдохновляет.
 Кто желает передать письма и рисунки и поддержать наших героев - заберу все и передадим. Брат уезжает в воскресенье утром, приносите до вечера субботы.
думаю что то соберем

ira_

• Постоялец
  • 0934070879; 0676615437
« Reply #3379 : 04 Вересня 2014, 11:32:13 »
думаю что то соберем
Спасибо

Margaritka

• Звезда форума
« Reply #3380 : 04 Вересня 2014, 11:36:59 »
Я передавала рисунки деток для танковой бригады и сейчас опять собира.

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #3381 : 04 Вересня 2014, 11:40:38 »
Может в саду попросить у воспитателя или в школе у учителя, чтоб дала деткам задание и собрать эти рисунки. :-\ С письмами сложнее, это детки постарше должны быть...
На форум захожу редко. Пишите в вайбер или звоните.

irish202

• Звезда форума
« Reply #3382 : 04 Вересня 2014, 11:43:34 »
согласна - письма это нам писать. я своему о ситуации в стране не рассказывала ещё  - 8 лет. учителя и мы уже просто рассказываем, что когда слышат, что летит самолет - бежать к окну смотреть не надо, надо наборот подальше отойти (на случай начала боевых действий у нас в городе )

patriotka

• Звезда форума
  • 093 304 00 п'ятдесят
« Reply #3383 : 04 Вересня 2014, 12:08:25 »
Может в саду попросить у воспитателя или в школе у учителя, чтоб дала деткам задание и собрать эти рисунки. :-\ С письмами сложнее, это детки постарше должны быть...
Я також про таке думала, коли зять в оточенні був, але свої малявки залишились у бабусі на літо,а приїхали то сами понамальовували для папи звичайні малюнки, але здається що для садочку рано давати такі завдання. Наші діти не знають що йде війна і що їхній папа на війні. Хоча думаю зараз вже всі розкажуть у школі...

Ginger

• ★SuperStar★
  • Не можешь изменить ситуацию,измени отношение к ней
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #3384 : 04 Вересня 2014, 12:09:14 »

Ира,передавали,я даже как то выкладывала.Просто может не много.На Шерстянке в садочку воспитатель рисовала плакат и с детками печеньки пекли.Детвора еще тогда очень расстроилась,что приехал просто волонтер,а не военный.даже плакали.Правда ребята зафоткались и передали деткам фото.
Вот бы такое массово организовать.

Ginger

• ★SuperStar★
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #3385 : 04 Вересня 2014, 12:12:34 »
Вот эти фотки ( с контакта) .

Друзі!!! Хочу поділитися з вами прекрасними емоціями!
Сьогодні забрала плакат і печиво, які підготували дітки садочка №2 м. Чернігова (що знаходиться в районі Шерстянки) для військовослужбовців Чернігівщини, які зараз на Сході країни захищають кордони.
Дітки, наче ті цуценята повибігали з кімнати.. почали розпитувати: що, де, коли, чому..))) Вони такі щирі у своєму прагненні підтримати.. подарувати частинку своєї любові, тепла...
Трошки засмутились правда. Дуже чекали, що до них приїде справжній солдат, щоб забрати і передати іншим їх витвори. Та я запевнила, що наші герої дуже-дуже зайняті зараз, вони бережуть нашу Україну. А ми тут будемо молитися за них, просити Боженьку, щоб оберігав їх, захищав...
Дуже вдячна вихователям, які підтримали таку ініціативу та знайшли час і можливість її реалізувати. Особливе дякую Аллі Олексіївні, виховательці 6-ї групи та матусі однієї з дівчаток - Ирина Сенченко. Саме вона, Ірина, стала ініціатором та особисто прийняла участь в організації. А потім писала мені в такому захваті:
"діти-старалися дуже))))ти б бачила)))видавлювали зірки, серця і солдатів-однак сама розумієш це ж діти, а не кулінари. ОДНАК ВІД ЩИРОГО СЕРДЦЯ)))ти знаєш я стільки задоволення отримала. правда-коли придумала усе це-думала-може і цікаво нікому не буде-а вийшло дійсно-такі вони розумнички))усі так старалися)))"
Отож, величезне дякую усім тим, хто прийняв участь. Ви прекрасні, ви чудові, ви неймовірні!!!)))))
Ті відчуття, що сьогодні я мала можливість отримати, заряджають енергією, наповнюють почуттям впевненості, що ми непереможні і бажанням продовжувати допомагати тим, хто цього потребує і заслуговує.

Доставили за адресою!!!
Дітки можуть бути спокійні, солдати отримали їхні вироби. Дуже-дуже задоволені, вдячні і налаштовані на перемогу. Дякуємо ще раз нашим малятам та вихователям групи №6 садочка № 2 м. Чернігова. — с Олександр Субботін и Максим Щербина.

Вот бы флеш такой по садикам объявить!!!! ::)

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #3386 : 04 Вересня 2014, 12:16:40 »
Я також про таке думала, коли зять в оточенні був, але свої малявки залишились у бабусі на літо,а приїхали то сами понамальовували для папи звичайні малюнки, але здається що для садочку рано давати такі завдання. Наші діти не знають що йде війна і що їхній папа на війні. Хоча думаю зараз вже всі розкажуть у школі...

так не надо детям давать задание рисовать о войне, пусть рисуют мир, солнце, природу. Я тоже не рассказываю своим ничего такого. Просто рисовальщики с них такие))
На форум захожу редко. Пишите в вайбер или звоните.

Ginger

• ★SuperStar★
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #3387 : 04 Вересня 2014, 12:21:45 »
так не надо детям давать задание рисовать о войне, пусть рисуют мир, солнце, природу. Я тоже не рассказываю своим ничего такого. Просто рисовальщики с них такие))
улыбки,ладошки,даже свой город!!!!

Draconfly

• Звезда форума
  • NatalYa
« Reply #3388 : 04 Вересня 2014, 12:25:53 »
http://censor.net.ua/video_news/301125/dnepropetrovskie_deputaty_provalili_test_na_patriotizm_kogda_v_zal_zasedaniyi_voshel_voenkom_vse_razbejalis
 :))
без слов....
от комментариев воздержусь.....выводы делайте сами....
« Останнє редагування: 04 Вересня 2014, 12:27:58 від Draconfly »

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #3389 : 04 Вересня 2014, 12:35:22 »
чего не рисуют, рисуют еще и как
вот тут видео посмотрите Мисник в контексте всего говорит про памятки-обереги http://newvv.net/crime/events/233435.html
Вайбер 0937717795 Катя