0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Ира, подскажите пожалуйста, а на 2й квартал есть путевки в Хмельник для взрослого?
Ирина, подскажите пож. - в школе предложили детям поехать в санатории Крылатый (или Прибрежный), с чего нужно начинать оформления? где записаться? когда проплатить, если интересует заезд в июле? и может ли поехать ребенок (племянница) с другого города (Нежин) по такой путевке с нашим ребенком в одну смену? спасибо!
Здравствуйте, Ира.Подскажите пожалуйста, каким образом можно приобрести путевку для ребенка на летний период. Лагерь/санаторий, в пределах области или за пределами, не имеет значения.Предприятие где я работаю зарегестрировна в Киеве и бухгалтерия соответственно тоже в Киеве.Спасибо.
Вітаю, Ірино.Можливо і не зовсім по темі, але сподіваюся, що Ви зможете підказатиЗначить у нас така ситуація, що син за останні два роки вже чим тільки не перехворів, але особливо страждають бронхи, через пару днів як звявляються нежить виникає або гострий бронхіт, або окструктивний синдром. Хворіє син через місяць. У березні була пневмонія, а у квітні ми були на стаціонарі з рецедивуючим бронхітом проходили обостеження, через тиждень після виписки із лікарні знову хвороба - гайморит. Тобто якесь замкнуте коло. Тому я б хотіла оздоровити сина у закладі, який спеціалізується на лікуванні органів дихання і отримати путівку матері і дитини. Дуже хвалила знайома Солотвино в Закарпатській області, але мені не принципово.У нашій поліклінніці є оголошення, що є безкоштовні путівки і потрібно звертатися до дільничного педіатра. Сьогодні чоловік закривав лікарняний і поцікавився, сказали, що щось подібне є, але це для дітей із 6 роківя ж відкриваю нет і читаюПри виділенні путівки для спільного санаторно-курортного лікування чоловіка, дружини та/або їх дітей віком від 4 до 18 років, та/або члена сім'ї який працює на іншому підприємстві і є застрахованою особою, та/або члена сім'ї, який навчається у вищому навчальному закладі з денною формою навчання, страхувальн http://pon.org.ua/dokumenty/podii/1746-fondu-socialnogo-straxuvannya-pro-putivki-dlya.htmlі ось і ще цитатаКомісія (уповноважений) із соціального страхування має право приймати рішення про поділ путівки для спільного санаторно-курортного лікування застрахованої особи та члена її сім'ї, що працює (дружини або чоловіка, які перебувають у шлюбі) у тому числі на іншому підприємстві (застрахованої особи), або її дитини віком від 4 до 18 років,Якщо можете проясніть ситуацію. І взагалі, що це за таке путівка матері і дитини. До кого звертатися і чи можемо ми на щось розраховувати. Дякую
Вам нужно обратиться в свою бухгалтерию, мы не сможем вам выдать путёвку. А отец ребёнка работает?
не поняла почему не сможете выдать путевку? отец не работает
если организация зарегистрирована в Киеве, то путёвки выдаёт наше отделение в Киеве.
В первую очередь, путёвки выдаються на организации, потом там решают кому выдать. Если вы работаете, то нужно обратиться на работу. Но путёвок матери и ребёнкв сейчас нет и врядли будут. Т.к. путёвки были только в Крым по такому профилю. Есть возможность взять 2 путёвки (1-для мамы, 2-для ребёнка). Звоните 678-236 Галина Васильевна.
Я работаю в Приватбанке - в Чернигове нет бухгалтерии
а если у меня разорван договор с фондом. но я его возобновлю...то через какое время могу подать заявку и как скоро её рассмотрят? на след год на лето можно рассчитывать?
Дякую, так а на дитину з якого віку можна
Ира ,скажите пожалуйста в Остреч есть детские путевки на лето на июль, август ,?? Если есть то какая доплата и куда обращаться ( я держслужбовец) ,если нет в Остреч, то куда есть? Может Электроник,, Спасибо.