Вітаю, Ірино.
Можливо і не зовсім по темі, але сподіваюся, що Ви зможете підказати
Значить у нас така ситуація, що син за останні два роки вже чим тільки не перехворів, але особливо страждають бронхи, через пару днів як звявляються нежить виникає або гострий бронхіт, або окструктивний синдром. Хворіє син через місяць. У березні була пневмонія, а у квітні ми були на стаціонарі з рецедивуючим бронхітом проходили обостеження, через тиждень після виписки із лікарні знову хвороба - гайморит. Тобто якесь замкнуте коло. Тому я б хотіла оздоровити сина у закладі, який спеціалізується на лікуванні органів дихання і отримати путівку матері і дитини. Дуже хвалила знайома Солотвино в Закарпатській області, але мені не принципово.
У нашій поліклінніці є оголошення, що є безкоштовні путівки і потрібно звертатися до дільничного педіатра. Сьогодні чоловік закривав лікарняний і поцікавився, сказали, що щось подібне є, але це для дітей із 6 років
я ж відкриваю нет і читаю
При виділенні путівки для спільного санаторно-курортного лікування чоловіка, дружини та/або їх дітей віком від 4 до 18 років, та/або члена сім'ї який працює на іншому підприємстві і є застрахованою особою, та/або члена сім'ї, який навчається у вищому навчальному закладі з денною формою навчання, страхувальн
http://pon.org.ua/dokumenty/podii/1746-fondu-socialnogo-straxuvannya-pro-putivki-dlya.htmlі ось і ще цитата
Комісія (уповноважений) із соціального страхування має право приймати рішення про поділ путівки для спільного санаторно-курортного лікування застрахованої особи та члена її сім'ї, що працює (дружини або чоловіка, які перебувають у шлюбі) у тому числі на іншому підприємстві (застрахованої особи), або її дитини віком від 4 до 18 років,
Якщо можете проясніть ситуацію. І взагалі, що це за таке путівка матері і дитини. До кого звертатися і чи можемо ми на щось розраховувати. Дякую