Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Крестины  (Прочитано 150994 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

☆Алла☆

• Частый гость
  • **
  • Стать: Жіноча
  • тел. 0961131015
Re: Крещение ребеночка
« Reply #1200 : 13 Листопада 2013, 20:16:03 »
раз у вас есть интернет, то можно как-то а разобраться в этом вопросе  ;)
и если вы в Бога верите, то хотя бы пишите это слово с большой буквы.
Бог везде, а не только там, где в Него верят
В Бога верю и считаю что от того с какой буквы написано слово суть не меняеться :)
МОИ ЗАКАЗЫ НАДО ПЕРЕСЫЛАТЬ УКРПОЧТОЙ, ЗА МОЙ СЧЕТ, ЕСЛИ ВАМ ТАК НЕ УДОБНО ТО НЕ ПРИНИМАЙТЕ МОЙ ЗАКАЗ.

Дивна

• ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
« Reply #1201 : 13 Листопада 2013, 20:19:18 »
меняется, поверьте. если вам неважно, с какой буквы писать, то и вера ваша невелика... хотя это уже другая тема

Viktorijka

• Частый гость
  • **
  • Ангелочек
« Reply #1202 : 14 Листопада 2013, 10:28:50 »
Якщо людина хоче (дійсно хоче) бути з Богом то їй відповідна література прийде до рук сама. І потрібно побільше читати а не спорити між собою. Духовна сторона людини в неї в середині, і скільки б хто не кричав, що я такий правий, а ви ні - це вже не духовна людина. Духовна людина допомагає іншим просто хорошими порадами, а не критикою. Якщо ти навязуєш комусь свою думку (навіть якщо вона вірна) - ти здійснюєш акт насильства. Якщо хтось захоче знати чому є різниця яка людина чи священник хрестить твою дитину і чому це важливо, можу написати.   

Polya

• Звезда форума
« Reply #1203 : 14 Листопада 2013, 12:15:10 »
Якщо хтось захоче знати чому є різниця яка людина чи священник хрестить твою дитину і чому це важливо, можу написати.

Напишите, интересно ваше мнение ;) Да, мне тоже важно КТО именно..а мне всегда ещё интересно, если у людей денег нет, некоторые за них и не помолятся даже? http://www.4ernigiv.info/1947-u-troyickomu-sobor-zbirali-zapiski-vartstyu-odna-grivnya-za-mya.html

I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier, I'm gonna live like tomorrow doesn't exist..

Дивна

• ★SuperStar★
« Reply #1204 : 14 Листопада 2013, 13:35:19 »
"Знай себя, и будет с тебя" преподобный Амвросий Оптинский.
и если человек хочет быть с Богом, то он ищет Его и ищет литературу, а не ждет, пока ему с неба упадет  ;)

Viktorijka

• Частый гость
  • **
  • Ангелочек
« Reply #1205 : 15 Листопада 2013, 10:31:08 »
Вода в якій хрестять дитину і масло, яке наносять на певні точки дуже добре впитують інформацію, яку в них вкладають (в даному випадку молитва), тому, що мають відповідну структуру. То тепер стає зрозуміло, що якщо над цією водою, чи маслом буде молитися людина (священник) в якій домінують матеріальні бажання і ця людина виконуватиме цю роботу лише за гроші, то цю ж інформацію вона передасть  дитині, і бажаного результату батьки не отримають. Але інша справа, якщо над водою або маслом молитиметься людина (священник) яка віддана справі - служіння Богу, а не матеріальним цінностям, то і результат буде помітним в любому випадку.
Але хочу зауважити, що хрещення дитини - це лише поштовх в духовний світ, а основну роботу у вихованні дитини і захисту її від темних сил повинні робити батьки.

Polya

• Звезда форума
« Reply #1206 : 15 Листопада 2013, 10:34:04 »
Але інша справа, якщо над водою або маслом молитиметься людина (священник) яка віддана справі - служіння Богу, а не матеріальним цінностям, то і результат буде помітним в любому випадку.
Але хочу зауважити, що хрещення дитини - це лише поштовх в духовний світ, а основну роботу у вихованні дитини і захисту її від темних сил повинні робити батьки.

:super: я с вами согласна

I'm gonna swing from the chandelier, from the chandelier, I'm gonna live like tomorrow doesn't exist..

Дивна

• ★SuperStar★
« Reply #1207 : 15 Листопада 2013, 12:46:20 »
здесь уже магией пахнет, а не Православием.

☆Алла☆

• Частый гость
  • **
  • тел. 0961131015
« Reply #1208 : 17 Листопада 2013, 01:06:38 »
Вода в якій хрестять дитину і масло, яке наносять на певні точки дуже добре впитують інформацію, яку в них вкладають (в даному випадку молитва), тому, що мають відповідну структуру. То тепер стає зрозуміло, що якщо над цією водою, чи маслом буде молитися людина (священник) в якій домінують матеріальні бажання і ця людина виконуватиме цю роботу лише за гроші, то цю ж інформацію вона передасть  дитині, і бажаного результату батьки не отримають. Але інша справа, якщо над водою або маслом молитиметься людина (священник) яка віддана справі - служіння Богу, а не матеріальним цінностям, то і результат буде помітним в любому випадку.
я тоже согласна с вашей точкой зрения на этот вопрос  :super:
МОИ ЗАКАЗЫ НАДО ПЕРЕСЫЛАТЬ УКРПОЧТОЙ, ЗА МОЙ СЧЕТ, ЕСЛИ ВАМ ТАК НЕ УДОБНО ТО НЕ ПРИНИМАЙТЕ МОЙ ЗАКАЗ.

Helen_S

• Местный житель
  • 096 717 83 93
Re: Крестины
« Reply #1209 : 29 Листопада 2013, 22:39:29 »
Mы крестились в Троицком, доце было уже полгода. Я хотела присутствовать на крестинах, батюшка прочитал молитву вначале на "введение" меня и тут же начался обряд крещения младенца. Договаривались за неделю. Всё хорошо и замечательно, одно не приятно, что "такса" закреплена - 200 грн + 100грн(что б были одни).

Polya

• Звезда форума
« Reply #1210 : 29 Листопада 2013, 22:44:13 »
Mы крестились в Троицком, доце было уже полгода. Я хотела присутствовать на крестинах, батюшка прочитал молитву вначале на "введение" меня и тут же начался обряд крещения младенца. Договаривались за неделю. Всё хорошо и замечательно, одно не приятно, что "такса" закреплена - 200 грн + 100грн(что б были одни).

Так вот в том то и дело..так неприятно всё это.. а если б у вас не было денег? Вот не было б и всё тут... хотя осуждать тоже грех, эх(

Дивна

• ★SuperStar★
« Reply #1211 : 29 Листопада 2013, 22:50:35 »
а вот к примеру, вы приходите в ателье шить платье, тоже неприятно?  ;)
на самом деле, если бы вы подошли к батюшке, он бы вам не отказал, если бы у вас действительно не было денег.
у нас в храме МП никогда не отказывают.

Helen_S

• Местный житель
  • 096 717 83 93
« Reply #1212 : 29 Листопада 2013, 23:00:49 »
Так вот в том то и дело..так неприятно всё это.. а если б у вас не было денег? Вот не было б и всё тут... хотя осуждать тоже грех, эх(
Не осуждаем, но подход "сколько дадите" я считаю в таком месте ПРАВИЛЬНЫМ

Дивна

• ★SuperStar★
« Reply #1213 : 29 Листопада 2013, 23:09:54 »
только вот если священник придет в магазин покупать хлеб, ему не продадут за "сколько дадите"  ???

LEDY_L

• Звезда форума
  • 098 3020203 (Вайбер) Алёна
« Reply #1214 : 29 Листопада 2013, 23:12:18 »
а вот к примеру, вы приходите в ателье шить платье, тоже неприятно?  ;)
на самом деле, если бы вы подошли к батюшке, он бы вам не отказал, если бы у вас действительно не было денег.
у нас в храме МП никогда не отказывают.
это как?

Kupi.cn.ua