Шановна пані Організатор СП!
Прошу надати інформацію про терміни отримання мого замовлення. Досить ігнорувати Ваших клієнтів, які виконали свої зобовязання і перевели Вам кошти. У час тотальної інформатизації, Ви маєте змогу надати повну звітність про те, коли і які товари були відправлені, якою транспортною компанією і де зараз знаходиться відправлення. Зробити скрін шоти не довго, звісно, якщо приховувати нічого. Ще раз нагадую, що речі, здебільшого, ми замовляємо не собі, а дітям на подарунки. І деякі іграшки необхідно відправити поштою, щоб подарунки були отримані вчасно, а на це також потрібен час. І не треба розповідати про завали на сайті. Саме Ви в темі писали про замовлення 14.12.2015 і отримання іграшок до Нового року, чи це свідоме введення в оману потенційних клієнтів? На сайті була інформація про те, що замовлення, які зроблені після 15.12.2015 не гарантовано будуть надіслані до Нового року, але ж з Ваших слів, мої іграшки Ви замовили 14.12.2015, а термін їх отримання згідно сайту був 5-7 днів, які вже минули. При оформленні замовлення, я вказувала, що його потрібно робити тільки в разі отримання іграшок до Нового року. Тому ще раз ставлю питання, яке мене дууууууууже цікавить: "Коли я отримаю своє замовлення?"
І, будь ласка, не голослівно, а з підтверджуючими скрін шотами!