Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём (АРХИВ 21.11.2013)  (Прочитано 735795 раз)

0 Користувачів і 10 Гостей дивляться цю тему.

Eliva

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • дважды мамочка!
Re: Обо всём
« Reply #7950 : 25 Січня 2013, 01:49:00 »
С ноута мужа замечательно заходится и выходится из Привата  ???
А с моего дальше номера телефона и пароля не идет, пишет типа "сервисная ошибка". Но СМСки исправно приходят  ;D
Завтра буду на свежую голову разбираться

... Принимаю как награду сердца маленького стук...

LanaS

• Звезда форума
« Reply #7951 : 25 Січня 2013, 08:43:35 »
ВІТАЮ УСІХ ТЕТЯН З ІМЕНИНАМИ!

Купава

• Звезда форума
  • Меня зовут Света. Обращаться ко мне на ТЫ!!!
« Reply #7952 : 25 Січня 2013, 09:02:59 »
С ноута мужа замечательно заходится и выходится из Привата  ???
А с моего дальше номера телефона и пароля не идет, пишет типа "сервисная ошибка". Но СМСки исправно приходят  ;D
Завтра буду на свежую голову разбираться

спробуйте зайти через інший браузер. це може допомогти ;)
Счастье нельзя купить, счастье можно родить.

OLAY

• Звезда форума
  • TELEGRAM 0937441394
« Reply #7953 : 25 Січня 2013, 09:19:43 »
через наскальную живопись?

Девочки, я второй день не могу зайти в Приват24  :(. Я так вижу, только у меня такая проблема?
попробуйте вот так зайти https://privat24.ua/#login
у меня вчера тоже была проблема но мне помог оператор  ;)

Rishka

• Звезда форума
  • Дети - это лучшее, что у меня получается!
« Reply #7954 : 25 Січня 2013, 09:35:17 »
Я поняла, что меня коробит"в постах некоторых девочек перешедших на укр. язык.  Страдает синтаксис и лексика языка, вас хочется исправлять и исправлять..... если хотите писать на родном языке, пишите грамотно и больше читайте украинской литературы, или общайтесь больше в быту, пополняйте словарный запас, а так получается нелепый перевод русского языка украинскими словами.
В себе уверена вполне...и светлый образ мне не нужен...а кто злословит обо мне - учтите: Я- гораздо хуже.

Купава

• Звезда форума
« Reply #7955 : 25 Січня 2013, 09:51:01 »
Я поняла, что меня коробит"в постах некоторых девочек перешедших на укр. язык.  Страдает синтаксис и лексика языка, вас хочется исправлять и исправлять..... если хотите писать на родном языке, пишите грамотно и больше читайте украинской литературы, или общайтесь больше в быту, пополняйте словарный запас, а так получается нелепый перевод русского языка украинскими словами.

якщо це мені, то намагатимуся виправитися O:-)

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #7956 : 25 Січня 2013, 10:17:32 »
тому що важко враз перестроїтись, тому що не всі прийняли це рішення остаточно. А взагалі давайте будемо поважати один одного, не залежно від мови спілкування, і не сприймати в штики деякі зміни. Бо мовою треба говорити, і мати на це співбесідника.. От я наприклад вчитель англійської, без практики скоро самій на курси треба буде йти
Аліночка, мені здається, чи в нас з тобою дійсно багато спільного? ;) Враховуючи захоплення наших других половинок  8)

Стосовно вчорашньої дискусії в цій темі, мені насправді шкода, і не дуже приємно, що моє бажання перейти на укр. в спілкуванні на  форумі (я писала, чому лише тут) викликало нерозуміння деяких дівчат. Я не можу стверджувати, що я роблю все правильно, і впевнена, що не завжди пишу правильно, і я в ніякому разі не хочу засуджувати дівчат, які вважають моє рішення "выпендрежем". Я зовсім не очікувала, що Свєтуля та інша Свєтуля Купава захочуть зробити те ж саме  :o
   Я просто сподіваюсь, що ставлення до мене не зміниться - у всякому випадку, тут є люди, з якими мені приємно спілкуватись, і чиє негативне ставлення мене засмутить дуже сильно.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #7957 : 25 Січня 2013, 10:22:52 »
Аліночка, мені здається, чи в нас з тобою дійсно багато спільного? ;) Враховуючи захоплення наших других половинок  8)

Стосовно вчорашньої дискусії в цій темі, мені насправді шкода, і не дуже приємно, що моє бажання перейти на укр. в спілкуванні на  форумі (я писала, чому лише тут) викликало нерозуміння деяких дівчат. Я не можу стверджувати, що я роблю все правильно, і впевнена, що не завжди пишу правильно, і я в ніякому разі не хочу засуджувати дівчат, які вважають моє рішення "выпендрежем". Я зовсім не очікувала, що Свєтуля та інша Свєтуля Купава захочуть зробити те ж саме  :o
   Я просто сподіваюсь, що ставлення до мене не зміниться - у всякому випадку, тут є люди, з якими мені приємно спілкуватись, і чиє негативне ставлення мене засмутить дуже сильно.
Не беріть дурного в голову, важкого в руки.  :)Люди такі, які вони є, зі своїчи чеснотами і недоліками.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #7958 : 25 Січня 2013, 10:26:08 »
І ще.  Audrey. Є такий чудовий віслів, як на мене. Коли не можеш змінити ситуацію, зміни своє ставлення до неї.
Задумайтесь.  :D

Ассоль

• Гість
« Reply #7959 : 25 Січня 2013, 10:27:37 »
Есть такие, что и на русском пишут с грехом пополам. Несмотря на то, что на этом языке общаются постоянно.
А девочки решили сначала тут перейти, потому что проще сначала писать, ведь обычно мы думаем, прежде чем написать, можно подобрать слова, переписать фразу, а в разговорной речи так сразу не перейдешь, надо учится думать на укр.
Мне лично все понятно, я особых ошибок в речи не замечаю, наоборот, вот у Одри очень хорошо и у Купавы (остальных не видела, кто перешел) без суржика, литературная речь. Все очень понятно, мысль они доносят отлично.

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #7960 : 25 Січня 2013, 10:34:35 »
   Дуже люблю пісню "Skyfall", можу її слухати нескінченну кількість разів, співчуваю сусідам :D З першого разу, коли я її почула, мене не залишає відчуття, що цю музику все чула раніше, і не раз  :-\ Може, хтось підкаже, звідки ця музика?

МАМУЛЬКА

• Звезда форума
  • Мой сынуля - мои крылья за спиной!
« Reply #7961 : 25 Січня 2013, 10:37:05 »
1 только - перед и запятая не ставиться,  ::)если только идет перечень с "и", тогда да)
Мой сынок - в этой жизни счастья островок))))
ПОЛЬСКАЯ бытовая химия  с бесплатной доставкой по Чернигову.
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=113477.msg7908658#new продам вещи для мальчика

Купава

• Звезда форума
« Reply #7962 : 25 Січня 2013, 10:38:04 »
Аня (Audrey), стосовно мого переходу на українську мову, то це тимчасово (мені просто дуже захотілося поспілкуватися рідною мовою ;D). Ще не знаю на скільки днів мене вистачить, але поки що спілкуватимуся українською мовою ;)

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #7963 : 25 Січня 2013, 10:39:27 »
1 только - перед и запятая не ставиться,  ::)если только идет перечень с "и", тогда да)
:D дякую

МАМУЛЬКА

• Звезда форума
  • Мой сынуля - мои крылья за спиной!
« Reply #7964 : 25 Січня 2013, 10:40:13 »
:D дякую
как-то со школы запомнилось это)))
Мой сынок - в этой жизни счастья островок))))
ПОЛЬСКАЯ бытовая химия  с бесплатной доставкой по Чернигову.
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=113477.msg7908658#new продам вещи для мальчика