Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: общественный транспорт  (Прочитано 339313 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ЛЮлёк

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Юля, тел. 066-751-46-68 (Viber), 068-387-43-34.
Re: общественный транспорт
« Reply #1320 : 18 Грудня 2015, 13:04:54 »
Не расстраивайтесь. Вам то 15 минут проехать, а кто-то с ним всю жизнь живет ;D
Как по мне, то это слабое утешение. Я, например, если вижу, что в общественном транспорте прям совсем некому уступить место беременяшке или мамочке с малявкой и сама не сижу, то предлагаю кому-то из сидящих уступить место, абсолютно культурно. И честно говоря ещё никто ни разу не отказал... Поэтому давайте не стеснятся в таких случаях помогать людям  ;)

nenchik007

• Звезда форума
  • Аленка 093 354 79 22
« Reply #1321 : 18 Грудня 2015, 13:57:59 »
мы недавно с малой зашли в 39. (+пузо+рюкзак). понятно, что в первую очередь всегда дочь усажу. сидит девушка около прохода (около 25) по ней видно, что с ней что-то немного не так. она пропустила малую к окошку и дальше сидит переживает, по всему салону мне место высматривает.  :) потом освободилось место, она пытается мне это сказать. я ей ответила, что ничего страшного. так вот у этой девушки ДЦП, но человек переживал, что я беременная стою. а дядькам здоровым рядом было просто пофиг  :walldash:

093 354 79 22

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #1322 : 18 Грудня 2015, 21:30:30 »
Я тоже никогда не забуду, когда я на 8-9 месяце ехала в  забитой людьми маршрутке ( тогда ещё маршрутки были , где нельзя в полный рост стать из- за низкой крыши ), стояла полусоглутая.....
девочкі,mужікі_і_теткі_в_транспорте,что_не_утупают_mесто_береmенныm_конечно_засранцы
но_вы_(не_imенно_Вы)_зачеm_іспытываете_судьбу_u_туда_лезете_на_крайніх_сроках? екстрum..
на_что_рассчітіваете?на_9mес_длйа_дальней_поездкі_mожно_і_разорітьса_на_таксі_пару_раз_в_неделю
даже_еслі_дорого
ілі_дуmаете,что_еслі_ні_Вы_ні_mуж_не_любіте_і_не_заботітесь_о_будущеm ребенке, то_ето_будут_делать_какіе-то_посторонніе_люді_в_общественноm_транспорте? ???
comневаюсь

лічное_mнені,ні_кого_не_хочу_обідеть
но_еслі_у_mенйа_боліт_нога_і_на_нее_mогут_наступіть,то_йа_вызываю_таксі, а_не_надеюсь, что_а_вдруг_кто_уступіт mесто_ілі_не_протопчетса_по_больноmу_mесту

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #1323 : 18 Грудня 2015, 21:51:23 »
девочкі,mужікі_і_теткі_в_транспорте,что_не_утупают_mесто_береmенныm_конечно_засранцы
но_вы_(не_imенно_Вы)_зачеm_іспытываете_судьбу_u_туда_лезете_на_крайніх_сроках? екстрum..
на_что_рассчітіваете?на_9mес_длйа_дальней_поездкі_mожно_і_разорітьса_на_таксі_пару_раз_в_неделю
даже_еслі_дорого
ілі_дуmаете,что_еслі_ні_Вы_ні_mуж_не_любіте_і_не_заботітесь_о_будущеm ребенке, то_ето_будут_делать_какіе-то_посторонніе_люді_в_общественноm_транспорте? ???
comневаюсь

но_еслі_у_mенйа_боліт_нога_і_на_нее_mогут_наступіть,то_йа_вызываю_таксі, а_не_надеюсь, что_а_вдруг_кто_уступіт mесто_ілі_не_протопчетса_по_больноmу_mесту
Ну до конца 7 месяца вообще еще и на работу многие ездят, ежедневно в обе стороны. Так и зарплаты не хватит на такси кататься.
А в общем согласна. Можно выйти заранее. Я пару раз вкруговую ездила, поскольку на моей остановке в час пик хоть 5 маршруток пропускай, все равно полные. Так же и с малой - хочу ехать сидя, жду свободный транспорт, а если зашла в полную маршрутку, то это уже мои проблемы.
И во многих маршрутках стоячие места не предусмотрены в принципе.

Lelya

• Звезда форума
  • Оплата и раздача в личку,по тел 09376два2958viber
« Reply #1324 : 18 Грудня 2015, 23:56:38 »
Мне вот на днях парень молодой школьник или студент уступил место , так вот первая мысль была , на беременную вроде бы я не похожа, думаю плохо наверное я выгляжу или же очень хорошо, что место уступают   :D.
Мне сегодня так уступили :) Я не заморачиваюсь - хорошо или плохо, просто спасибо тому человеку :super:
(хотя я сегодня целый день в заботах, по городу моталась и с 2 объемными пакетами была, так что скорее всего плохо выглядела :D )

Собираю хозтовары в Вайбере  - пишите в лс

Tinka

• ★SuperStar★
« Reply #1325 : 19 Грудня 2015, 00:17:52 »
Лена,так писать можно наверное, если есть личное авто...
Я ездила до последнего в маршрутке с сыном в сад ( из сада) и вечером тем же маршрутом. Пешком далеко, соседний городок. А на такси 35 грн в одну сторону, знаешь не сильно разгонишься на больничный педагога....

Маруськин

• Звезда форума
« Reply #1326 : 19 Грудня 2015, 00:36:13 »
даже_еслі_дорого
comневаюсь

вот  просто интересно, вы прикалываетесь :walldash: , люди на работу каждый день ездят в 7 месяцев, и в больницу, и на анализы . и еще куда-то, какие-то странные мысли ??? можно действительно и разориться  ??? вы ездили так ?

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #1327 : 21 Грудня 2015, 19:32:03 »
От везе мені на подібні шоу. Їхала з роботи в 15 маршрутці. Всі місця вже були зайняті;  і сиділи  там біля дверей  жінка з хлопчиком років двох-трьох - кожне на окремому сидінні. А тоді заходить ще жінка з малою дівчинкою. Ніхто уступити місце їй не смикнувся (правда, якось так підібралися люди - молоді особливо й не видно було). Ну, й "нова" мамочка спокійно попросила ту, що сиділа, щоб   дитину посадити. Відповідь:"Куда? На голову? Шоневидношотутребеноксидит?!" Взагалі-то їй з дитиною одне місце на двох за правилами належить  - не платила ж вона за малу дитину, а тільки за себе. Але фігушки - "сидяча" дама швидко пустила корені на своєму сідалищі і надійно вчепилася в плече своєї дитини - щоб воно ні п"яді свого сидіння "пришельцю" не уступило. Огрядні тітоньки-пасажирки попрокидалися і зі своїх глядацьких місць, не ворушачись, з цікавістю блимали очима -  чекали продовження вистави. А дядько (старший, правда) в вікно дивився, хоч там вже нічого не було видно ("смеркалось", одначе)))), і прикинувся глухим. А може й не прикинувся - хтозна)))... Пришелиця тут же прийняла боксерську стійку і відповіла узурпаторці двох "сидячок" - в стилі "щозанах?!!" - про правила проїзду, про те, що дитина дошкільного віку їде безкоштовно, але без окремого місця, що її дитина теж не на смітнику знайдена... Якась близькорозташована сердобольна тіточка запропонувала  взяти її дитя на руки, але мала не схотіла і на всякий випадок ховалася за ногу своєї мамки, яка продовжувала боротьбу за справедливість. А та мамочка, що сиділа, теж в боргу не залишилася і досить голосно парирувала, що... Тут вмішався водій, - запропонував або одне сидіння звільнити, або гроші доплатити; а кому інтересно, де це написано, то він, водій, зараз машину зупинить і з правами пасажирів присутніх ознайомить; і щоб совість мали - хоч трохи; і що як його будуть відволікати від дороги,  то можуть недоїхати до своєї зупинки, бо дорога слизька і ... Через пару секунд в голові сидячої мамки, видно, щось клацнуло, бо вона жестом досвіченого вантажника вхопила своє чадо з сидіння і перемістила собі на коліна. Чадо  чомусь тяжко зітхнуло. На звільнене  тепле   сідало тут же друга матір таким же жестом переможно всадовила свою спадкоємицю, яка  від несподіванки тихенько пискнула. Все дійство тривало геть недовго. Всю подальшу подорож було тихо. Діти мовчали (напевно, щоб не потрапити під роздачу від своїх родительниць))). Ті дві мамки дивилися в різні боки і виділяли флюїди обрАзи. А ззаду , як виявилося потім,  сиділа молода пара - при телефонах і в навушниках... Тіпа, нічого не чули. Правда, вони й справді аж в кінці салону сиділи. А ми з тими  обома мамками вийшли разом на одній зупинці - на кінцевій. Ну й все...
« Останнє редагування: 21 Грудня 2015, 22:03:22 від злобный тролль »

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #1328 : 21 Грудня 2015, 19:40:34 »
жаль детей шомогусказать

но

но может хоть так в 10 поколени получаться культурные и правильные

а зажала таки 3.50 :D
Вайбер 0937717795 Катя

Тоcя :)

• ★SuperStar★
  • ноль502три64764 вайбер
« Reply #1329 : 21 Грудня 2015, 21:22:55 »

жаль детей шомогусказать
но
но может хоть так в 10 поколени получаться культурные и правильные
а зажала таки 3.50 :D
  :super:
Респект водителю  :D  разрулил

olesyamile

• Звезда форума
« Reply #1330 : 21 Грудня 2015, 21:34:29 »
От везе мені на подібні шоу. Їхала з роботи в 15 маршрутці. Всі місця вже були зайняті;  і сиділи  там біля дверей  жінка з хлопчикм років двох-трьох - кожне на окремому сидінні. А тоді заходить ще жінка з малою дівчинкою. Ніхто уступити місце їй не смикнувся (правда, якось так підібралися люди - молоді особливо й не видно було). Ну, й "нова" мамочка спокійно попросила ту, що сиділа, щоб   дитину посадити. Відповідь:"Куда? На голову? Шоневидношотутребеноксидит?!" Взагалі-то їй з дитиною одне місце на двох за правилами належить  - не платила ж вона за малу дитину, а тільки за себе. Але фігушки - "сидяча" дама швидко пустила корені на своєму сідалищі і надійно вчепилася в плече своєї дитини - щоб воно ні п"яді свого сидіння "пришельцю" не уступило. Огрядні тітоньки-пасажирки попрокидалися і зі своїх глядацьких місць, не ворушачись, з цікавістю чекали продовження вистави. А дядько (старший, правда) в вікно дивився, хоч там вже нічого не було видно ("смеркалось", одначе)))), і прикинувся глухим. А може й не прикинувся - хтозна)))... Пришелиця тут же прийняла боксерську стійку і відповіла узурпаторці двох "сидячок" - в стилі "щозанах?!!" - про правила проїзду, про те, що дитина дошкільного віку їде безкоштовно, але без окремого місця, що її дитина теж не на смітнику знайдена... Якась близькорозташована сердобольна тіточка запропонувала  взяти її дитя на руки, але мала не схотіла і на всякий випадок ховалася за ногу своєї мамки, яка продовжувала боротьбу за справедливість. А та мамочка, що сиділа, теж в боргу не залишилася і досить голосно парирувала, що... Тут вмішався водій, - запропонував або одне сидіння звільнити, або гроші доплатити; а кому інтересно, де це написано, то він, водій, зараз машину зупинить і з правами пасажирів присутніх ознайомить; і щоб совість мали - хоч трохи; і що як його будуть відволікати від дороги,  то можуть недоїхати до своєї зупинки, бо дорога слизька і ... Через пару секунд в голові сидячої мамки, видно, щось клацнуло, бо вона жестом досвіченого вантажника вхопила своє чадо з сидіння і перемістила собі на коліна. Чадо  чомусь тяжко зітхнуло. На звільнене  тепле   сідало тут же друга матір таким же жестом переможно всадовила свою спадкоємицю, яка  від несподіванки тихенько пискнула. Все дійство тривало геть недовго. Всю подальшу подорож було тихо. Діти мовчали (напевно, щоб не потрапити під роздачу від своїх родительниць))). Ті дві мамки дивилися в різні боки і виділяли флюїди обрАзи. А ззаду , як виявилося потім,  сиділа молода пара - при телефонах і в навушниках... Тіпа, нічого не чули. Правда, вони й справді аж в кінці салону сиділи. А ми з тими  обома мамками вийшли разом на одній зупинці - на кінцевій. Ну й все...
Давно я так не сміялася :)). Не з самої ситуації, що сталася в маршрутці - а з Вашого стилю, з її розповіді. Величезне спасибі, що підняли настрій мені і моїм рідним :super:

ruslan

• Постоялец
  • Стать: Чоловіча
  • Ленивых мужчин нет - есть плохо отстимулировaнные!
« Reply #1331 : 21 Грудня 2015, 21:51:16 »
Давно я так не сміялася :)). Не з самої ситуації, що сталася в маршрутці - а з Вашого стилю, з її розповіді. Величезне спасибі, що підняли настрій мені і моїм рідним :super:
Да уж действительно стиль смешной. А ситуация далеко не смешная. Сам много раз наблюдал как мамочки с маленькими детьми рассаживаются в маршрутках таким вот образом.
тел:063 717 40 69

@Я, счастлива@

• Звезда форума
« Reply #1332 : 22 Грудня 2015, 11:31:13 »
Смешного тут мало, я часто наблюдаю такие картини что в 15 что в 20 посадять детей рядом и ничего что еще кто-то едет, и ты не платиш за ребенка.

Алеся

• Звезда форума
« Reply #1333 : 23 Грудня 2015, 11:40:22 »
Мы очень часто судим исходя со взгляда одной стороны. Я не была в той маршрутке и не знаю ситуацию, но ведь вполне могло быть, что женщина, которая сидела -  беременна и например только выписалась с патологии и ей самой тяжело стоять и ребёнка тяжело и нельзя на руках держать, но  никто же так не подумает, все сразу подумают - вот ребёнка отдельно посадила и сама уселась отдельно. Мы очень часто судим сгоряча, я когда-то ехала и женщина рассказывала, что её внука тоже либо сгоняют с места либо смотрят как на врага народа, за то что он сидит - он же молодой, но никто же не может подумать, что человек недавно перенёс операцию тяжёлую на сердце и ему просто тяжело стоять. Меня когда-то водитель сгонял с места: ехали с малым в село, автобус полупустой, за малого не платила  - 6 лет, сели отдельно, т.к. я на 6-7 месяце беременности да и инвалидность по спине - я просто не могу его держать на руках, водитель сказал, раз билет один - значит и место - одно, а всё остальное (свободные места, беременность - нюансы), конечно люди начали возмущаться, посадили меня. Давайте будем более терпимыми друг к другу, мы ведь не всегда знаем, почему человек сидит и не уступает место, может у него есть на то причины, а в нас сразу кипит гнев и мы видим только свои права.

ЛюдмилкаЯ

• Постоялец
  • 0635755811 Люда.
« Reply #1334 : 23 Грудня 2015, 11:51:36 »
Цитировать не буду, но на выходных была ситуацию, захочу в 20 на первых двух сиденьях сидят мамочки, у них сзади сидять их дети от силы лет 4-5, ехали до остановки "детский мир" автобус полный, но ни одна мамочка ребенка не забрала на руки, и сомневаюсь что она была после операции или больная так как начиная с остановки "градецкий" она переннувшись через спинку сидения стала одевать ребенку шапку и шарф.

Kupi.cn.ua