Чернігівський форум про дітей

Голосування

Довыборы в парламент Украины по 205 округу : 26 июля. За кого голосовать собираетесь?

Сергей Березенко – Блок Петра Порошенка
Геннадий Корбан - ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП"
Игорь Андрийченко - Партия Демократический Альянс (ДемАльянс)
 Зуб Владимир - «Самопоміч»
Мельник Олександр Григорович - Політична партія "Громадянська позиція
Міщенко Андрій Миколайович - політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"
Ткач Юрій Володимирович - Політична партія "Республіка"
за другого кандидата
ни за кого
не пойду вообще на выборы
не определился

Автор Тема: Поболтаем про политику? НОВОЕ ГОЛОСОВАНИЕ  (Прочитано 666998 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Novice

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 050-731-26-06
Re: Поболтаем про политику? НОВОЕ ГОЛОСОВАНИЕ
« Reply #19935 : 19 Березня 2014, 00:40:44 »
Знаєте, мій чоловік, готовий боронити свою країну, не розуміє, що це коїться? Чому наших військових покинули в Криму напризволяще? Чому їх діти й сім"ї досі не отримали підтримки? Я, людина, що спілкується російською, не розумію, що це роблять "свободівці"?  Я не розумію, чого це дівчата з сусідньої теми так радіють, мовляв " самі ж того прагнули"? Я поважаю військових, не маю поваги до "силовиків". Розумію, що наказ-є наказ, але ж останні події на території моєї держави свідчать, що і велика падлюка-то є велика падлюка... І не треба мені розповідати про їх "обрАзи". Соромно. Бо честь-то є честь і для силовиків, і для військових, і для лікарів, і для громадян. А те, що відбувається під час "проросійських " мітингів у південно-східних регіонах таки свідчить, що  то є нелюди. Як і "свободівці" з їх неадекватними діями. Не за те люди життя положили.
 Героям слава, Україні слава
 Над краєм лине, аж мороз іде
 Небесну сотню Київ проводжає
 А мати сина у труну кладе.

Спливають сльози на чоло воскове
 Від болю в церкві всюди аж гуде
 Криваво-білих квітів оберемки
 - А мати сина у труну кладе.

Всю ніч матуся у вікно дивилась
 На двері, на дорогу: "Де ж ти, де?"
 За ночі дві, всю вишивану вшила
 А нині сину до труни кладе.

Більше не вчуєш сину соловейка
 До мами син у снах лише прийде
 Героєм сину став ти на Майдані,

Та що тій мамі з синової слави?
 Для неї світ кругами з болю йде,
 Чи не забуде з часом це держава
 - Як мати сина у труну кладе.
 (В.Гірчак)
Боже, бережи Україну!

kotena

• Звезда форума
  • Не место красит человека, а человек место.
« Reply #19936 : 19 Березня 2014, 00:41:43 »
Ир,спроси,я то завтра позвоню этому Алексею,просто хотелось бы чтобы всё дошло именно до ребят ,почему и решила уточнить,понятно,что не куплю им спальные мешки,ну хоть носки,посуду однр., мыло с пастой ,да таблеток пару упаковок можно передать.

Девочки, а может список какой-то сделать? Типа  кто чего помочь хочет.
Я понимаю, что купить партию спальников один пользователь вряд ли сможет, но например два пользователя на двоих один спальник осилят. Что б не было много одного и того же.
Конечно, такое, как носки и средства гигиены надо много, но и все остальное тоже надо.

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #19937 : 19 Березня 2014, 00:43:19 »
не надо меня успокаивать!
Бросаете информацию, без ссылок, то бабка сказала, то ещё десь чув. Сами панику разводите, а потом успокаиваете. Девочки читают - бросили ссылку (даже вчерашнее нету смысла бросать, тут это уже сто раз обсудили :-\), это понятно. А то пишите такое ???
На форум захожу редко. Пишите в вайбер или звоните.

Sveta Trn

• Звезда форума
  • Моя семья-моё богатство )
« Reply #19938 : 19 Березня 2014, 00:43:42 »
Девочки, создала петицию, голосуйте и распространяйте
https://secure.avaaz.org/ru/petition/Turchinov_Aleksandr_Valentinovich_Vyvesti_ukrainskih_voennosluzhashchih_i_ih_semi_s_Kryma/
проголосовала ,разместила в ФБ.

R0meo

• Гість
« Reply #19939 : 19 Березня 2014, 00:44:22 »
Знаєте, мій чоловік, готовий боронити свою країну, не розуміє, що це коїться? Чому наших військових покинули в Криму напризволяще? Чому їх діти й сім"ї досі не отримали підтримки? Я, людина, що спілкується російською, не розумію, що це роблять "свободівці"?  Я не розумію, чого це дівчата з сусідньої теми так радіють, мовляв " самі ж того прагнули"? Я поважаю військових, не маю поваги до "силовиків". Розумію, що наказ-є наказ, але ж останні події на території моєї держави свідчать, що і велика падлюка-то є велика падлюка... І не треба мені розповідати про їх "обрАзи". Соромно. Бо честь-то є честь і для силовиків, і для військових, і для лікарів, і для громадян. А те, що відбувається під час "проросійських " мітингів у південно-східних регіонах таки свідчить, що  то є нелюди. Як і "свободівці" з їх неадекватними діями. Не за те люди життя положили.
 Героям слава, Україні слава
 Над краєм лине, аж мороз іде
 Небесну сотню Київ проводжає

Спливають сльози на чоло воскове
 Від болю в церкві всюди аж гуде
 Криваво-білих квітів оберемки
 - А мати сина у труну кладе.

Всю ніч матуся у вікно дивилась
 На двері, на дорогу: "Де ж ти, де?"
 За ночі дві, всю вишивану вшила
 А нині сину до труни кладе.

Більше не вчуєш сину соловейка
 До мами син у снах лише прийде
 Героєм сину став ти на Майдані,

Та що тій мамі з синової слави?
 Для неї світ кругами з болю йде,
 Чи не забуде з часом це держава
 - Як мати сина у труну кладе.
 (В.Гірчак)

То есть погибшим(сгоревшим, зарезанным, застреленным) беркутовцам и ввшникам от рук НАРОДА поделом?

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #19940 : 19 Березня 2014, 00:44:43 »
Янукович - вор, нынешняя банда - воры и прозападные заговорщики... Я против прихода Яныка обратно, но за кого-то пророссийского, взамен Яныка, так как РФ не остановится, пока не закроет свои границы, а с Яцыком и Турчиновым это не реально...

Выборы это хорошо, но за кого голосовать?

Еще вопрос о том, что през уже ничего не решает... Когда выборы в парламент и за кого голосовать?

Я не вижу... Я с самого начала писал, пока нету за кого, точно нет смысла в революции/бойне... Если вообще есть какой-то смысл...
Знову Путлер-Геббельс пропаганда пішла....  :walldash:
Фима, не расчёсывай мне нервы!

R0meo

• Гість
« Reply #19941 : 19 Березня 2014, 00:45:32 »
Знову Путлер-Геббельс пропаганда пішла....  :walldash:
Фима, не расчёсывай мне нервы!

добавьте меня в черный список...

Sveta Trn

• Звезда форума
« Reply #19942 : 19 Березня 2014, 00:46:04 »
Девочки, а может список какой-то сделать? Типа  кто чего помочь хочет.
Я понимаю, что купить партию спальников один пользователь вряд ли сможет, но например два пользователя на двоих один спальник осилят. Что б не было много одного и того же.
Конечно, такое, как носки и средства гигиены надо много, но и все остальное тоже надо.
Оксана,я думаю,что так и нужно сделать,завтра Ира уточнит,тогда тему откроем,и на первой страничке напишем.

kotena

• Звезда форума
  • Не место красит человека, а человек место.
« Reply #19943 : 19 Березня 2014, 00:48:20 »
Оксана,я думаю,что так и нужно сделать,завтра Ира уточнит,тогда тему откроем,и на первой страничке напишем.

Хорошо. В меня темкой бросьте (можно в личку), а то я завтра целый день в Киеве буду, так не найду потом тут ссылок. Тема за день обростает десятками страниц  :D

Sveta Trn

• Звезда форума
« Reply #19944 : 19 Березня 2014, 00:49:16 »
Хорошо. В меня темкой бросьте (можно в личку), а то я завтра целый день в Киеве буду, так не найду потом тут ссылок. Тема за день обростает десятками страниц  :D
:ok:

Таня_Б

• Местный житель
« Reply #19945 : 19 Березня 2014, 00:50:06 »
не пишите старую информацию :walldash: меня уже дергать начинает...
Старая? Я тоже вечером новости смотрела. Если об этом уже писали n-количество страниц назад, то извините - вряд ли кто то перечитывает по 30-40 страниц назад.
P.S. Не лично к вам,но все же. Никогда не замечали,что раньше эту тему читало  60-100 человек,а теперь ..... Не задумывались почему?

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #19946 : 19 Березня 2014, 00:51:00 »
Novice, девочки не радуются, как и я, мне очень грустно.
Мы просто видели куда ведет революция, а вы (приверженцы) защищали все действия на майдане... Теперь вам не нравится Свобода и Правый сектор, но  Тягныбок не был одним из лидеров на майдане? Или его в упор не замечали как и Яроша с призывами о терроризме? Или люди думали, что они зря там на сцене тужатся и речи толкают? Не их вели к власти? Я понимаю, чего хотел майдан, я это поддерживаю, но не такими методами и не с теми лидерами! И не за это люди жизни положили, простые люди!

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #19947 : 19 Березня 2014, 00:52:44 »
Старая? Я тоже вечером новости смотрела. Если об этом уже писали n-количество страниц назад, то извините - вряд ли кто то перечитывает по 30-40 страниц назад.
P.S. Не лично к вам,но все же. Никогда не замечали,что раньше эту тему читало  60-100 человек,а теперь ..... Не задумывались почему?

пишите с ссылками, плиз. Так удобно проверить старая или новая. У нас на тв любят одно и тоже по сто раз на день перемыть, ещё и преувеличить прилично >:(

Sвеtлана

• Звезда форума
  • т.0933619265
« Reply #19948 : 19 Березня 2014, 01:03:45 »
Novice, девочки не радуются, как и я, мне очень грустно.
Мы просто видели куда ведет революция, а вы (приверженцы) защищали все действия на майдане... Теперь вам не нравится Свобода и Правый сектор, но  Тягныбок не был одним из лидеров на майдане? Или его в упор не замечали как и Яроша с призывами о терроризме? Или люди думали, что они зря там на сцене тужатся и речи толкают? Не их вели к власти? Я понимаю, чего хотел майдан, я это поддерживаю, но не такими методами и не с теми лидерами! И не за это люди жизни положили, простые люди!
Согласна с Ирой.
У меня в семье разброс мнений не то, что в обществе. Твоим патриотизмом, Катя, лично я, восхищаюсь, правда не знаю на чем он держится. Как-то однобоко получается. Ментов убивали, казнили, пытали и забыли. Я этого не прощу никогда, ровно, как и сожженных майданом людей, домов, судеб.
 Не стоят эти шкуры того.
И еще укачала речевка: "Не нравится - вали в Россию!". Уже прям хочется ответить: "Не нравится вали в Канаду!"
А по чести, вместо того, чтоб собачиться лучше бы объединили усилия и ратным трудом да по чести.

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #19949 : 19 Березня 2014, 01:08:21 »
 :walldash: :walldash:

Кримські призовники служитимуть у Чечні та Дагестані, – Аксьонов

Сепаратист не приховує, що українців посилатимуть на Північний Кавказ

Молоді кримчани призовного віку вже з цієї весни служитимуть у російській армії. Про це сьогодні повідомив самопроголошений голова уряду Криму Сергій Аксьонов.

"Після входження до складу Росії в Криму буде діяти російська Конституція. Також на Крим поширюватиметься дія інших російських законів. Відповідно до них буде здійснюватися і призов до російської армії", – сказав Аксьонов.

Він визнав, що місце служби кримських призовників не обмежуватиметься півостровом. "Ніякого розходження тут не буде, призовники служитимуть по всій країні, в тому числі й у Дагестані, й у Чечні, і взагалі на Північному Кавказі", – розповів Аксьонов.

Нагадаємо, що в Україні останній призов пройшов ще минулої осені у зв’язку з переходом повністю на контрактну армію.

Від редакції: Кримські бабуньки-пенсіонерки кричали, що українських військових треба перестріляти, щоб бабці жили краще і пенсія була вища. А що б вони сказали про перестріляних хлопців, які в них на очах виросли?