Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 348192 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Olya1985

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 097-314-75-02
Re: Вопрос-ответ
« Reply #5745 : 21 Червня 2023, 08:24:02 »
Так, закон є. Ще за пані Супрун здається приймали. Повинні іздити тільки на виклики, які становлять загрозу життю. Як екстренна допомога. Всі випадки поділяють на 4 категорії. На температуру, тиск можуть не приїхати. Це не екстренний випадок.  Коли тільки було нововведення, навідь до дітей з температурою 40 не хотіли їхати за европейськими протоколами. Але "цей номер не пройшов", багато було в суспільстві шуму, стосовно цього. А потім війна і зараз, можливо повернулися і не зветрають уваги на ті протоколи. Але саме зараз проходить другий етап цієї медичної реформи, тому можливо знову буде це "неподобство"
Ще до війни викликала дитині двічі,бо температура була більше 40 і не збивалась. Не приїзджали.
На вулиці, через будинок, жили цигани, мали 5 дітей, до них їздила швидка майже щодня,  ???
Як вони викликали, хз, магія  ;D

Радість

• Звезда форума
  • Моб: 063 313 три5 1семь
« Reply #5746 : 21 Червня 2023, 08:28:20 »
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, Д І Є В І засоби лікування грибка нігтів на ногах без звернення до лікаря (пацієнт на виїзді)
Амодерм беру собі і чоловіку, він не дешевий, але дієвий
« Останнє редагування: 21 Червня 2023, 08:30:20 від Радість »

Маруськин

• Звезда форума
« Reply #5747 : 21 Червня 2023, 09:54:55 »
Ще до війни викликала дитині двічі,бо температура була більше 40 і не збивалась. Не приїзджали.
На вулиці, через будинок, жили цигани, мали 5 дітей, до них їздила швидка майже щодня,  ???
Як вони викликали, хз, магія  ;D
минулого тижея викликала дитині 9 років , температура 40 і не збивалась. Приїхали. Правда запитали нащо швидку викликала?  Сказала, що не могла збити температуру. Послухали, сказали приймати більшу дозу ліків. Не дуже задоволені були.але приїхали .

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5748 : 21 Червня 2023, 10:07:52 »
минулого тижея викликала дитині 9 років , температура 40 і не збивалась. Приїхали. Правда запитали нащо швидку викликала?  Сказала, що не могла збити температуру. Послухали, сказали приймати більшу дозу ліків. Не дуже задоволені були.але приїхали .
У меня, пару месяцев назад, ночью, сахар упал так, что я без сознания в кому попала! Муж вызывал скорую. Приехали без вопросов и быстро. Укололи глюкозу. Посидели, пока я пришла в себя. Померяли мне сахар моим глюкометром. Убедились, что со мной все в порядке - лишь потом уехали. А брату моему, когда-то, лет 10 назад, на такой же случай вызывали, так у них даже глюкозы с собой не было! Отправляли родственников в аптеку за глюкозой... Ее надо внутривенно вводить. Не каждый родственник сможет...

Belinda

• Звезда форума
« Reply #5749 : 21 Червня 2023, 10:48:48 »
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, Д І Є В І засоби лікування грибка нігтів на ногах без звернення до лікаря (пацієнт на виїзді)
Дієво та  більш ефективно  крем наприклад Клотрімазол разом з таблетками Ітракон.А взагалі спробуйте отримайте онлайн консультацію з лікарем,зараз майже всі лікарі дають онлайн консультації

olchik

• Звезда форума
  • 0639411533
« Reply #5750 : 21 Червня 2023, 11:45:24 »
Дієво та  більш ефективно  крем наприклад Клотрімазол разом з таблетками Ітракон.А взагалі спробуйте отримайте онлайн консультацію з лікарем,зараз майже всі лікарі дають онлайн консультації
Ітракон дуже обережно треба, мені дерматалог, перед тим як прописати відправляла на печінкові проби.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #5751 : 21 Червня 2023, 11:56:03 »
Ітракон дуже обережно треба, мені дерматалог, перед тим як прописати відправляла на печінкові проби.
так, родичці приписували і крем і ці таблетки, паралельно виписали капсули для підтримки печінки

Belinda

• Звезда форума
« Reply #5752 : 21 Червня 2023, 14:51:44 »
Звичайно,я це знаю,тому про лікаря і писала.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5753 : 21 Червня 2023, 18:05:42 »
У меня, пару месяцев назад, ночью, сахар упал так, что я без сознания в кому попала! Муж вызывал скорую. Приехали без вопросов и быстро. Укололи глюкозу. Посидели, пока я пришла в себя. Померяли мне сахар моим глюкометром. Убедились, что со мной все в порядке - лишь потом уехали. А брату моему, когда-то, лет 10 назад, на такой же случай вызывали, так у них даже глюкозы с собой не было! Отправляли родственников в аптеку за глюкозой... Ее надо внутривенно вводить. Не каждый родственник сможет...
Ого, так потрібна ж дуже ( дуже!) швидка реакція у такому випадку!!!
Поки за глюкозою бігати, то людина і померти може.
Це просто чудо, що чоловік помітив, що вночі вам стало зле....бо як це помітити крізь сон, не уявляю.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5754 : 21 Червня 2023, 18:14:41 »
Ого, так потрібна ж дуже ( дуже!) швидка реакція у такому випадку!!!
Поки за глюкозою бігати, то людина і померти може.
Це просто чудо, що чоловік помітив, що вночі вам стало зле....бо як це помітити крізь сон, не уявляю.
Ну, видимо, всё-таки пару часов есть в запасе... Потому что, с братом тогда вообще несколько часов прошло! Пока жена его не могла до него дозвониться! Потом сама сбежала из больницы, пришла на квартиру, а не могла дверь открыть - он изнутри закрылся. Потом нам позвонила. А мы с родителями тогда на даче были. Папа с мужем моим в машину сели и поехали на помощь. Муж еле залез через окно в квартиру! Благо там второй этаж был. И открыл дверь изнутри. Потом скорую вызвали. Пока они приехали. Потом ещё мужа в аптеку за глюкозой отправили.
Так что он тогда немного увидел: как это - когда гипогликемическая кома. А со мной, он говорит, проснулся от того, что я начала как-то храпеть страшно. Обычно я не хроплю. Он меня растолкать пытался - а я не реагирую. Напоить сладким чаем они с дочкой пытались - а я и пить не могу. Тогда и поняли, что скорую вызывать надо

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #5755 : 21 Червня 2023, 18:20:05 »
Ой, це найстрашніше, коли вночі і коли людина не відчуває, бо просто спить!
У матері було також вночі, але вона пізно спати лягала, то відчула і ще притомна була, то солодкий чай та шоколадка подіяли, без швидкої. Виявилося потім, вечерю не всю з"їла  :wacko:

OlenkaV

• Местный житель
  • Дополнительный заработок в инете! НЕ КОСМЕТИКА!
« Reply #5756 : 21 Червня 2023, 18:30:01 »
Дівчата, хто самостійно готував суші, чи можна замінити рисовий оцет на яблучний і яка пропорція оцту потрібна на 500 г рису? Вже купу рецептів передивилася  :wacko: Всюди по-різному... Може, хто з власного досвіду зможе порадити? Дякую!
Life is short, the world is beautiful, and it is important to see as much as possible.

Онлайн понедельник-пятница с 18:00 до 02:00; суббота/воскресенье-выходные. Мой email lllsp555@gmail.com.

Натали 89

• Местный житель
« Reply #5757 : 21 Червня 2023, 21:14:36 »
Дівчата, порекомендуйте косметолога підлітку

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5758 : 21 Червня 2023, 22:09:01 »
Ой, це найстрашніше, коли вночі і коли людина не відчуває, бо просто спить!
У матері було також вночі, але вона пізно спати лягала, то відчула і ще притомна була, то солодкий чай та шоколадка подіяли, без швидкої. Виявилося потім, вечерю не всю з"їла  :wacko:
Да у меня, за 35 лет болезни, часто ночью гипы бывали. Только я всегда могла почувствовать и проснуться. Прихожу на кухню и начинаю топтать что-то сладкое! А вот так, чтоб я не почувствовала - тогда впервые такое было! Это самое страшное, конечно. Когда я только начала приходить в себя, видеть вокруг каких-то медиков, Нику, которая в меня чай сладкий вливает... Как из тумана на свет белый выходишь!

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #5759 : 21 Червня 2023, 22:52:30 »
Дівчата, порекомендуйте косметолога підлітку
если вам для лечения угрей то могу расписать что моему ребенку  наконец таки помогло, секономите 400 грн за прийом косметолога.  Пробовали много по советам в том числе и врачей.  что но помогла реально только одна схема. Всякие болтушки, умывачки, ромашки практически не помогали, может уже просто запущеный случай был.
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119