Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 347402 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Anit

• ★SuperStar★
Re: Вопрос-ответ
« Reply #4110 : 20 Жовтня 2022, 00:48:27 »
в мене з трьох дітей - тільки одна дитина здатна навчатися онлайн. І то - на такому собі рівні
Серед дорослих, дуже поважаю людей, які здатні самостійно в чомусь розібратися. Мовчу вже про дітей.
Тому я дуже сподіваюся, що заняття в школі для бажаючих все ж таки будуть проводитися очно.
ну так треба ж якось з ситуації виходити. Отримає дитина знання чи ні - турбота, в першу чергу, батьків. Я працюю зі старшими, бачу наслідки безвідповідального онлайну. Мало хто з дітей усвідомлює, що то їм потрібно нормальні знання хоч з декількох обраних предметів. Тож або організовувати самим повноцінне навчання своїм дітям, або сподіватись, що якось воно буде. Деякі батьки настільки не слідкують за навчанням, що до 6 классу не бачать, що дитина в межах 20 рахувати не вміє і голосні/приголосні не розрізняє, а поганий вчитель, бо не може тій дитині, наприклад, додавання дробів пояснити.
А від сидіння в шкільному підвалі знання такі ж самі, як і від сидіння вдома за іграми. Чи після тривоги вчителі і діти мають залишитися в школі і відпрацювати пропущений через тривогу матеріал?
Моя учениця може сама навчатися, але її інтузіазму вистачає ненадовго. Я постійно як наглядач маю бути. Тиждень мовчала, то на вихідні десь 70% завдань лишилося. І контролю батьківського не хоче, і сама організуватися надовго не може.
Але ж, наші діти - то наші проблеми.

Seamni

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #4111 : 20 Жовтня 2022, 06:04:42 »
Дуже не приємно читати спекулятивні дописи про вигрібання з завалів.
Сподіваюся, що таке нікого не торкнеться
а мені дуже неприємно читати дописи Жанни, що в школі безпечніше. Таке собі, аби діти вдома не сиділи  :negative: Жодна з наших шкіл не пристосована в якості укриття. І, так,  я прекрасно розумію, що з таким підступним і цинічним ворогом небезпечно всюди. Згадайте березень, коли ціленаправленно били по школам. А ще, діти всі різні, але, на мою думку, спокійніше все ж таки вдома, ніж бути десь деінде під час тривоги. І вчителям, подумайте, як воно відповідати за безпеку всього класу

Смурфик

• Местный житель
« Reply #4112 : 20 Жовтня 2022, 10:25:46 »
а мені дуже неприємно читати дописи Жанни, що в школі безпечніше. Таке собі, аби діти вдома не сиділи  :negative: Жодна з наших шкіл не пристосована в якості укриття. І, так,  я прекрасно розумію, що з таким підступним і цинічним ворогом небезпечно всюди. Згадайте березень, коли ціленаправленно били по школам. А ще, діти всі різні, але, на мою думку, спокійніше все ж таки вдома, ніж бути десь деінде під час тривоги. І вчителям, подумайте, як воно відповідати за безпеку всього класу
Повністю з Вами погоджуюсь, навряд чи в школі безпечніше :-\

хельга 1988

• Постоялец
« Reply #4113 : 20 Жовтня 2022, 11:42:30 »
Дівчата, хто знає чи є в місті оренда засобів реабілітації, та де саме?

Мармазетка

• Звезда форума
« Reply #4114 : 20 Жовтня 2022, 11:59:33 »
Дівчата, хто знає чи є в місті оренда засобів реабілітації, та де саме?
На пр.Мира возле Новой Почты #5 был такой магазин. Но работает ли он сейчас - не знаю

хельга 1988

• Постоялец
« Reply #4115 : 20 Жовтня 2022, 13:25:39 »
На пр.Мира возле Новой Почты #5 был такой магазин. Но работает ли он сейчас - не знаю
дякую

Мама Кошки

• Звезда форума
« Reply #4116 : 20 Жовтня 2022, 14:53:04 »
Сосницкое белье СП в Вайбере
0993877270

Len4ik4ik

• Местный житель
« Reply #4117 : 20 Жовтня 2022, 14:54:48 »
Доброго дня всім! Може, хто знає телефон аптеки 206? Телефоную по тим, що знайшла в інтернеті, каже що неправильний номер  :-\

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #4118 : 20 Жовтня 2022, 16:24:15 »
краще може туди спочатку зателефонувати  063 967 1526
бо наче оренди засобів реабілітації там не було  :-\
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #4119 : 20 Жовтня 2022, 16:27:11 »
ну так треба ж якось з ситуації виходити. Отримає дитина знання чи ні - турбота, в першу чергу, батьків. Я працюю зі старшими, бачу наслідки безвідповідального онлайну. Мало хто з дітей усвідомлює, що то їм потрібно нормальні знання хоч з декількох обраних предметів. Тож або організовувати самим повноцінне навчання своїм дітям, або сподіватись, що якось воно буде. Деякі батьки настільки не слідкують за навчанням, що до 6 классу не бачать, що дитина в межах 20 рахувати не вміє і голосні/приголосні не розрізняє, а поганий вчитель, бо не може тій дитині, наприклад, додавання дробів пояснити.
А від сидіння в шкільному підвалі знання такі ж самі, як і від сидіння вдома за іграми. Чи після тривоги вчителі і діти мають залишитися в школі і відпрацювати пропущений через тривогу матеріал?
Моя учениця може сама навчатися, але її інтузіазму вистачає ненадовго. Я постійно як наглядач маю бути. Тиждень мовчала, то на вихідні десь 70% завдань лишилося. І контролю батьківського не хоче, і сама організуватися надовго не може.
Але ж, наші діти - то наші проблеми.
згодна повністю, бо як бачу по дітям з доньчиного класу, хто хоче вчитися - буде вчитися і очно, і дистанційно, а хто ні, то вряд чи допоможуть походи в школу. Тим паче,що дивлячись на те, що відбувається останніми тижнями - у школі теж таке собі навчання.
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

хельга 1988

• Постоялец
« Reply #4120 : 20 Жовтня 2022, 22:11:28 »
краще може туди спочатку зателефонувати  063 967 1526
бо наче оренди засобів реабілітації там не було  :-\
дякую

КатюшонОК

• ★SuperStar★
  • дзвонити з 16 до 18
« Reply #4121 : 20 Жовтня 2022, 23:04:35 »
Добрий вечір
Чи є тут людина, яка вже зверталась до ЖЕКу для того, щоб на будинок надали генератор, лпвчоки і тд? Напишіть будь ласка в особисті чи сюди, яка процедура, куди йти і що потрібно

Tamara

• Звезда форума
« Reply #4122 : 21 Жовтня 2022, 09:12:50 »
Добрий вечір
Чи є тут людина, яка вже зверталась до ЖЕКу для того, щоб на будинок надали генератор, лпвчоки і тд? Напишіть будь ласка в особисті чи сюди, яка процедура, куди йти і що потрібно
Меня также интересует этот вопрос, пишите сюда)

Хелена

• Звезда форума
« Reply #4123 : 21 Жовтня 2022, 09:40:37 »
девочки, как можно записаться к врачу? Если можно бросьте ссылочку.

Tamara

• Звезда форума
« Reply #4124 : 21 Жовтня 2022, 09:46:34 »
я через Медкарт24 записываюсь, стоит на телефоне
а это сайт
https://portal.medcard24.net/clinics/chernigiv/