0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Дівчата, хто знає чи є в місті оренда засобів реабілітації, та де саме?
На пр.Мира возле Новой Почты #5 был такой магазин. Но работает ли он сейчас - не знаю
дякую
ну так треба ж якось з ситуації виходити. Отримає дитина знання чи ні - турбота, в першу чергу, батьків. Я працюю зі старшими, бачу наслідки безвідповідального онлайну. Мало хто з дітей усвідомлює, що то їм потрібно нормальні знання хоч з декількох обраних предметів. Тож або організовувати самим повноцінне навчання своїм дітям, або сподіватись, що якось воно буде. Деякі батьки настільки не слідкують за навчанням, що до 6 классу не бачать, що дитина в межах 20 рахувати не вміє і голосні/приголосні не розрізняє, а поганий вчитель, бо не може тій дитині, наприклад, додавання дробів пояснити.А від сидіння в шкільному підвалі знання такі ж самі, як і від сидіння вдома за іграми. Чи після тривоги вчителі і діти мають залишитися в школі і відпрацювати пропущений через тривогу матеріал?Моя учениця може сама навчатися, але її інтузіазму вистачає ненадовго. Я постійно як наглядач маю бути. Тиждень мовчала, то на вихідні десь 70% завдань лишилося. І контролю батьківського не хоче, і сама організуватися надовго не може.Але ж, наші діти - то наші проблеми.
краще може туди спочатку зателефонувати 063 967 1526бо наче оренди засобів реабілітації там не було
Добрий вечірЧи є тут людина, яка вже зверталась до ЖЕКу для того, щоб на будинок надали генератор, лпвчоки і тд? Напишіть будь ласка в особисті чи сюди, яка процедура, куди йти і що потрібно
девочки, как можно записаться к врачу? Если можно бросьте ссылочку.