Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 347245 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #4080 : 17 Жовтня 2022, 22:59:03 »
Взагалі з вовни раджу звичайної, або з верблюжої. Кажуть, що вона ще тепліша.
І товстенькі такі + домашні капці, то не повинно бути холодно. Час від часу пройтись, щось зробити, встати з-за столу.
Бо коли сиджу, то також мерзну, а коли рухаюсь, то ні.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #4081 : 17 Жовтня 2022, 23:12:48 »
О, як я вас розумію, колего  ;)
В мене теж ноги від сидіння за уроками одразу мерзнуть. Мене врятували шкарпетки з ангорою і теплі тапки, але на підошві і високі, щоб і задник був закритий.
в мене із закритим задником і на повноцінній підошві. Скільки теплих шкарпеток було в Яремчі на базарі і ціни не захмарні, але ж то в травні було, не холодно
мені б ще рукавичку до графічного планшета теплу :) ліва рука нормально, а на правій пальці мерзнуть.

Взагалі з вовни раджу звичайної, або з верблюжої. Кажуть, що вона ще тепліша.
І товстенькі такі + домашні капці, то не повинно бути холодно. Час від часу пройтись, щось зробити, встати з-за столу.
Бо коли сиджу, то також мерзну, а коли рухаюсь, то ні.
ну ось для вулиці я ще осінньо-зимове взуття і не діставала, звичайні тонкі шкарпетки + кросівки або туфлі не холодно

Треба брати щось на кшталт таких https://suvenirykarpat.com.ua/p1624623886-shkarpetki-zhinochi-ovechoyi.html?source=merchant_center&gclid=CjwKCAjw-rOaBhA9EiwAUkLV4m3lbuzigX8frD0Hqftuj38mLnNH-7RJqYPtHrEpRWUhU2pT2Q3OGhoCzhYQAvD_BwE
або таких https://prom.ua/p1477689905-noski-ovechej-shersti.html?utm_source=google_pmax&utm_medium=cpc&utm_content=pmax&utm_campaign=Pmax_cpa_war_odezhda&gclid=CjwKCAjw-rOaBhA9EiwAUkLV4pS4gadxJNeKRZ_Ykfs-hpjH4kuEdc6IX6IN2s4D_xIOMnoJVx4ufhoCFiIQAvD_BwE

Я собі купувала якісь подібні, вони лише для дому, бо такі товсті, що у взуття не влізуть, навіть якщо взуття на розмір більше від потрібного. Дуже теплі як на мене.
Але у мене зараз 11 градусів в кімнаті, сиджу з мокрою головою, чекаю 23-ої, щоб феном скористатись, шкарпетки теплі на ногах, але звичайні. Не скажу, що не холодно, але якось тримаюся. Взимку та навесні холодніше було.

у мене в кімнаті 17-18, то я мерзляк такий.
а такі шкарпетки по місту продаються, чи замовляти потрібно?

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #4082 : 17 Жовтня 2022, 23:15:22 »
Порадьте, будь ласка, дуже теплі шкарпетки. Для зовсім мерзляків. Зараз в махрових шкарпетках і хутряних тапках, ноги змерзли. Мені майже цілий день за письмовим столом працювати. У нас перший поверх, підлога холодна. Правда, дитина в сусідній кімнаті боса і не розуміє, навіщо взагалі теплі шкарпетки потрібні :) Чоловік каже, щоб купила уггі або валянки для дому і не мучилася. Але як я тоді на вулицю взимку вийду,якщо в хаті в зимовому взутті постійно ходити?
Чуни из овчины

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4083 : 18 Жовтня 2022, 00:15:52 »
По місту повинні бути, я просто уваги не звертала давно, якщо чесно.
Свої купувала на відпочинку, влітку на морі )))
Я думаю треба сходити на ринок, подивитись і обрати з тих, що є.
Або трішки зачекати, вже опалення скоро повинно бути. Хоча ні. Теплі шкарпетки повинні бути, хто зна, що взимку буде.
17-18 - то ідеальна температура взагалі  ;) правильна для здоров'я

Мама Кошки

• Звезда форума
« Reply #4084 : 18 Жовтня 2022, 10:01:25 »
Порадьте, будь ласка, дуже теплі шкарпетки. Для зовсім мерзляків. Зараз в махрових шкарпетках і хутряних тапках, ноги змерзли. Мені майже цілий день за письмовим столом працювати. У нас перший поверх, підлога холодна. Правда, дитина в сусідній кімнаті боса і не розуміє, навіщо взагалі теплі шкарпетки потрібні :) Чоловік каже, щоб купила уггі або валянки для дому і не мучилася. Але як я тоді на вулицю взимку вийду,якщо в хаті в зимовому взутті постійно ходити?
Купите коврик с подогревом, проверено на себе  :super:
Сосницкое белье СП в Вайбере
0993877270

Нататуля

• Звезда форума
« Reply #4085 : 18 Жовтня 2022, 12:03:12 »
Или грелку.ребенок на онлайне сидит с ней,греется

Матильда

• Постоялец
  • 050-175-30-38 Світлана
« Reply #4086 : 18 Жовтня 2022, 12:21:03 »
Форумчане, може хто зустрічав у продажу такі навушникі чоловічі на зиму ?

Avon зі знижкою - 25 %
 Нива, Л. Лукьяненка, епіцентр, мегацентр
https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=28532.0

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #4087 : 18 Жовтня 2022, 12:49:30 »
Шерстяные носки, хотя бы с 80 % шерсти. со 100% было еще луше
а пока сидя в махре оденьте еще простой хлопковый носок, и махра это чисто под обувь, они по факту лично для меня не греют, особенно дома, в них и ноги холодные и мокрые, чисто для обуви так ходить, отлично, тоже мерзляк редкой породы,  :D. сижу в шерстяных  и тапки с натуральным мехом, правда без задника, тепло и хорошо
А вам под низ положить пока что то, под тапки кое то одеяло чтобы от пола не тянуло холодом  :daisy:
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #4088 : 18 Жовтня 2022, 13:04:31 »
у нас зараз правило - до 23 мінімум електроприладів, тому не варіант на цей сезон.
Бурки, шкарпетки працюють і при відсутності електрики.

Шерстяные носки, хотя бы с 80 % шерсти. со 100% было еще луше
а пока сидя в махре оденьте еще простой хлопковый носок, и махра это чисто под обувь, они по факту лично для меня не греют, особенно дома, в них и ноги холодные и мокрые, чисто для обуви так ходить, отлично, тоже мерзляк редкой породы,  :D. сижу в шерстяных  и тапки с натуральным мехом, правда без задника, тепло и хорошо
А вам под низ положить пока что то, под тапки кое то одеяло чтобы от пола не тянуло холодом  :daisy:
дякую
щойно у ванну випраний товстий килимок стелила, то теж подумала, що треба щось додатково на підлогу повласти. Але шкарпетки все одно потрібно купувати, бо ще є столи зі швейною технікою, по всій квартирі не нарозкладаєшся ковдр

Tamara

• Звезда форума
« Reply #4089 : 18 Жовтня 2022, 19:29:35 »
Мирного дня! Скажите пожалуйста, где можно сделать коту международный вет.паспорт и какие затраты :daisy:
как раз сегодня на Суспільном вышел сюжет по вашему вопросу, все хорошо рассказали и озвучили суммы
https://www.youtube.com/watch?v=3NVcBzzZmHE

Katrin

• Звезда форума
« Reply #4090 : 18 Жовтня 2022, 20:54:04 »
Чуни из овчины
Честно говоря таким мерзлякам они не сильно помогают. На работе в них сидела, в махровых носках, всё равно пальцы мёрзнут. Лучше уже грелку обычную под ноги попробовать. Думаю, должно быть тепло. И носки, как Джессика сбрасывала должны быть тёплые. Я в похожих засыпаю, потом снимаю, так как жарко становится

marishenatko

• Звезда форума
« Reply #4091 : 18 Жовтня 2022, 22:31:41 »
Честно говоря таким мерзлякам они не сильно помогают. На работе в них сидела, в махровых носках, всё равно пальцы мёрзнут. Лучше уже грелку обычную под ноги попробовать. Думаю, должно быть тепло. И носки, как Джессика сбрасывала должны быть тёплые. Я в похожих засыпаю, потом снимаю, так как жарко становится
Я в чуни ещё ложу стельку войлочную. Значительно теплее, чем без стельки. Плюс тёплые носки и сижу на работе при +12.

наташа111

• Постоялец
« Reply #4092 : 19 Жовтня 2022, 10:33:04 »
Девочки, может кто слышал когда включат тепло ?

СветланаS

• Звезда форума
« Reply #4093 : 19 Жовтня 2022, 10:57:07 »
Девочки, может кто слышал когда включат тепло ?
с 24 было написано  :daisy:
ОТРЕЗЫ ТКАНЕЙ СССР+ Кружево(батист)+КНИГИ
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=132716.msg9515565#msg9515565

Tanechka

• Звезда форума
« Reply #4094 : 19 Жовтня 2022, 12:02:53 »
вроде писали с 24 больницы и садики, а с 31 дома и школы