Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 250235 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

abvshka

• ★SuperStar★
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #8805 : 19 Червня 2020, 22:29:15 »
я так розумію, що війна, корупція, мародерство, схеми, крадіжки, брехня (що там ще приписували Порошенку) все скінчилося )) на хліб з'явилося що мазати?
Вы меня с кем-то путаете. Я никогда особых иллюзий не питала по отношению к Зеленскому. Голосовала против Порошенко, так как с ним уже давно всё было понятно. И вы прекрасно понимаете, что большинство людей голосовали против Пороха, а не за Зеленского. Да, здесь хоть была надежда, хотелось верить в лучшее, а на деле оказался Порох номер 2.
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Chooba

• Звезда форума
« Reply #8806 : 19 Червня 2020, 22:33:56 »
Вы меня с кем-то путаете. Я никогда особых иллюзий не питала по отношению к Зеленскому. Голосовала против Порошенко, так как с ним уже давно всё было понятно. И вы прекрасно понимаете, что большинство людей голосовали против Пороха, а не за Зеленского. Да, здесь хоть была надежда, хотелось верить в лучшее, а на деле оказался Порох номер 2.
Думаю что хуже, теперь с нас смеется вся Европа((( и не только, ну и все минусы сохранились, и добавилось жадных щенков у корыта

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #8807 : 19 Червня 2020, 22:48:55 »
ви ж голосували проти Порошенка з якихось причин. Я всі перерахувала? ))
от я і спитала, як там ці причини, зникли? ))

Gulchitay

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #8808 : 19 Червня 2020, 22:52:08 »
ви ж голосували проти Порошенка з якихось причин. Я всі перерахувала? ))
от я і спитала, як там ці причини, зникли? ))
про мову забули

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #8809 : 19 Червня 2020, 23:02:10 »
Думаю что хуже, теперь с нас смеется вся Европа((( и не только, ну и все минусы сохранились, и добавилось жадных щенков у корыта
та начхати на Європу, якби на чолі держави стояла розумна людина, а нелох.
при всіх мінусах Порошенка (чи хтось гадав,що їх ніхто не знає, чи всі, хто за нього голосував, вважали, що він геній з чистими руками?) він розумний (ага, хитрий, підлий, жадібний і т.д., але розумний, досвідчений політик, який знає, що з державою робити, аби вона існувала (ага, і щоб було що доїти :) ).
А вот єто недоразумение - тупе і сцикливе нічого не вміє, не знає і, мабуть, вже не хоче. Як можна було чекати дива від людини, яка абсолютно нічого не розуміє ні в економіці, ні в політиці, ні в адмініструванні.
Зібрав навколо себе кодлу, яка рве зараз державу, бо молоді і голодні, треба встигнути награбастати, поки при владі. Все швидко продати і втікти.
а, що вже про це говорити, рік пройшов, 4 лишилося.

і не треба порівнювати його з Порошенко. Це ще одна технологія, яку зараз будуть 4 роки розкручувати медведчуківські канали.
ми так помилилисяяяяяя, айяяяяяяй, а Зеленський - це Порошенко 2. А ще в усьому винні соросята = з'явився новий ворог.

от ті самі руки, яки поливали помиями Порошенка і привели до влади  Вову, тепер так само поливають помиями його, і ведуть до влади зовсім іншу людину. І це не Шарій )) хоча він счкоріш за все до ВР пройде такими темпами.

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #8810 : 19 Червня 2020, 23:23:43 »
на деле оказался Порох номер 2.
Вообще не сопоставимые фигуры  ??? Как волк - вожак стаи, и шакал Табаки (актуальный мультик у ребенка, дает яркую ассоциацию).

Я тут на днях думала. Наши президенты отражают ведь настроения народа. И с каждыми выборами наш народ кидает то в одну, то в противоположную сторону:
Кравчук - мы за независимость, Кучма - мы за нейтралитет и дружбу с Россией, Ющенко - а может в Европу, там лучше, Янукович - в Европе нас никто не ждет, надо дружить с Россией, Порошенко - Россия - это прошлое, причем неприятное, наше будущее в Европе, Зеленский - нефиг было соваться в ту Европу, надо дружить с Россией, иначе хуже будет.
Куда маятник несется в этот раз?

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #8811 : 19 Червня 2020, 23:39:54 »
Зеленский - нефиг было соваться в ту Европу, надо дружить с Россией, иначе хуже будет.
Куда маятник несется в этот раз?
Зеленський на мій погляд ні риба ні м'ясо
він і вашим і нашим, і Ребята, давайте жить дружно, главное, перестать стрелять

а несемося ми до Медведчука (президента) і Шарія у ВР

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #8812 : 19 Червня 2020, 23:52:00 »
Наши президенты отражают ведь настроения народа. И с каждыми выборами наш народ кидает то в одну, то в противоположную сторону: нет у нас сплоченного народа надо дружить с Россией и с Белоруссией
ви ще не зрозуміли, що з Росією дружити не вийде?

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #8813 : 19 Червня 2020, 23:57:46 »
ви ще не зрозуміли, що з Росією дружити не вийде?
Нет. Поэтому Зеленского и выбрали, чтоб перестал стрелять

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #8814 : 20 Червня 2020, 00:00:18 »

Ладно, перефразирую: надо дружить с Россией на "не будем нервировать Россию "

Татя

• Звезда форума
  • Я хочу, чтобы сердце моей собаки билось вечно!!!
« Reply #8815 : 20 Червня 2020, 08:05:44 »

а несемося ми до Медведчука (президента) і Шарія у ВР
Упаси Бог!!!Если будет Медведчук (Шарий)Украины не будет!!!Да и кто вообще может голосовать за них это же полное днище!

♥ღ.Женечка.ღ♥

• Звезда форума
  • ツ 0689017978 ツ
« Reply #8816 : 20 Червня 2020, 08:37:17 »
Як можна було чекати дива від людини, яка абсолютно нічого не розуміє ні в економіці, ні в політиці, ні в адмініструванні.
С этим не соглашусь. Зе и команда раскрутили свой бизнес с нуля, это не только везение и талант.

По поводу коррупции. Сейчас активно блокируют налоговые. Многие говорят, и соглашусь, что это доп.способ закрыть дыру в бюджете, плюс передел, но ...
Не хочу сглазить, но по своим фирмам вижу, что блокируют реально тех, кто заслужил

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #8817 : 20 Червня 2020, 10:29:13 »
Упаси Бог!!!Если будет Медведчук (Шарий)Украины не будет!!!Да и кто вообще может голосовать за них это же полное днище!
Голосувати будуть ті, які зазвичай перед останніми виборами казали "я палітікай вабще нє інтєрєсуюсь, но буду галасавать за Зє"

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #8818 : 20 Червня 2020, 15:58:48 »
для мене Зеленський так само був і є дніщем з усім його 95-им кварталом, і що?
маємо, що маємо

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #8819 : 20 Червня 2020, 16:03:22 »
С этим не соглашусь. Зе и команда раскрутили свой бизнес с нуля, это не только везение и талант.

По поводу коррупции. Сейчас активно блокируют налоговые. Многие говорят, и соглашусь, что это доп.способ закрыть дыру в бюджете, плюс передел, но ...
Не хочу сглазить, но по своим фирмам вижу, что блокируют реально тех, кто заслужил
Зе команда розкрутила всю Україну, так, це талант...
а вся ця система із подачею податкової, коли від тебе мало що залежить, коли тобі ляпають штраф, бо партнер підвів із строами, або система тупо висіла у останній день подачі,  націлена на одне -  навиписувати якомога більше штрафів = наповнити бюджет
і не дуже розумію, де тут проявився адміністративний талант  Зеленського, це все почалось до нього і продовжує процвітати

Kupi.cn.ua