Глава Національної служби здоров’я подав у відставку.
От врачей - ПРОФЕССИОНАЛОВ пошла сильная реакция на это событие, очень много комментариев.
Из последнего в ФБ:
Це допис чудової людини і шанованого мною Лікаря, Ксенія Хажиленко (Ксения Хажиленко).
Згодна з кожним словом і кожною крапкою. Стан той самий... слів нема...
«Ця новина підкосила навіть мене, невиправну оптимістку та власницю табуна рожевих однорогів. Oleg Petrenko на посаді Голови НСЗУ був для мене останнім форпостом на шляху реінкарнації путінської гідри. Здавалося, лишається сфера, куди вони не сягнули, а значить - лишається надія. Сьогодні він поставив крапку, і я мушу визнати, добре знаючи Олега в роботі - мабуть, їм вдалося створити йому цілком нестерпні умови існування, як він прийняв це рішення.
Захотілося втекти світ за очі, подалі від тих бовдурів, які риючи могилу собі та своім дітям затягнули туди і мене.
Я не плакала так від 21 лютого 2014. Я дивилася розгублено на вибори преЗЕдента, відставку Супрун, арешт Марченка, переслідування Пороха та іншу клоунаду. Сьогодні мене підкосило. Я ридала, а мозок прокручував назад плівку пам‘яті ціх шести років. Німе чорно-біле кіно, закадрова озвучка якого відбувається тепер комедіантами 95 кварталу під зухвалий регіт Коломойського.
Веселі, брате, часи настали...
Але до біса рожевих однорогів. До біса всю ту нечисть, ім‘ям якої не хочу псувати стрічку. Вони руйнують зведені з такими зусиллями хиткі стіни іншої України, забуваючи, що на закладеному фундаменті, просяклому кров‘ю загиблих, вже не звести цирк шапіто. Вони сподіваються, що то реванш? Ні, це їхня агонія
Тож, не скиглимо. Працюємо. Гуртуємося. Шануймося.