Спочатку воно мене обурило....... але все ж таки напишу в темі. "ЗЕЛЕНОДРОТИ".
та нє, по-перше завжди ж не хочеться визнавати свої помилки, такі ми вже всі )), по-друге, вірю, що людям хотілося вірити у казку, по-третє, виборча кампанія була побудована правильно та розумно, у Порошенка шансів не було, і не тому що він барига, все ж залежить від соусу під яким все це подати )) але то вже таке, маємо, що маємо, а маємо купу проблем
Так, ФОПи вже дочекалися с жовтня 2020 року на "покращення" (РРО, кешбек.....). Хоча, на мою думку, це необхідна міра на даний момент. І її давно ще почали обговорювати, ще до Зеленського. Дуже вже деякі ФОПи ........наїлися. Так, деякі ФОПи поменше - від цих змін постраждають.
1) великі компанії, які розбиваються на 10 ФОПів не постраждають від слова зовсім, ну розіб'ються вони на 20 фопів, ну наймуть ще одного бухгалтера. У них все буде добре.
2) біда не в касових апаратах, не вони страшні для ФОПів. Але одна справа коли я веду свій облік сама для себе у зошиті, хочу зліва направо пишу, хочу знизу догори, раз на місяць заплатила фіксовану суму та й забула про податки. А тут доведеться або самій сідати за бухоблік (хоча де я, а де бухгалтерія

або наймати бухгалтера (для багатьох це дуже дорого, навіть якщо там бухгалтер на фрілансі) + щоденні звіти + податківці матимуть тепер право перевіряти таких ФОПів, а прицопатися завжди ж можна знайти до чого - то у вас первинка не така, но у вас папірець зім'явся.
Державні службовці після змін в ЗУ "Про державну службу" вже частину того, що Ви написали відчули.
то мало )) у нас народ не дуже любить держслужбовців, бо думає, що це вони десь там усі нагорі з мільонними зарплатами, а от коли почне стосуватися всіх, тоді відчують поліпшення, покращення та полегшення