Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 252926 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

melka

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6675 : 18 Жовтня 2019, 12:26:48 »
нормальные видят мудаков до их назначения, а таких как ты, которые на 5 минут вперед действия другого просчитать не способны, надо лишать права голоса, потому что они каждую пятилетку будут выбирать мудаков хуже и хуже , лишь бы не прежний, А Украина все дальше и дальше дно будет пробивать
+1

Катерина1985

• Постоялец
  • 063-710-пять8-пять2
« Reply #6676 : 18 Жовтня 2019, 12:56:21 »
нормальные видят мудаков до их назначения, а таких как ты, которые на 5 минут вперед действия другого просчитать не способны, надо лишать права голоса, потому что они каждую пятилетку будут выбирать мудаков хуже и хуже , лишь бы не прежний, А Украина все дальше и дальше дно будет пробивать
Не отнять, ни добавить  :super:

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #6677 : 18 Жовтня 2019, 15:17:07 »
Выйняткови и абсолютни голосвали за жирного ублюдка Петра. А ублюдков нельзя оставлять на 2 срока. Этот тоже мудак судя по назначениям, и его снесем когда время придет.
а когда придет это время,вы ожидаете от него какого-то конкретного действия?какую грань он должен переступить, чтобы это был предел?
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6678 : 18 Жовтня 2019, 19:15:01 »
https://www.0462.ua/news/2545816/najbilsij-platnik-podatkiv-v-cernigivskij-oblasti-zupiniv-virobnictvo
British American Tobacco (BAT), один із найбільших у світі виробників тютюнової продукції, зупинила виробництво на заводі «В.А.Т.-Прилуки» в Чернігівській області.

Я думала это было просто заявление, а нет  ???

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6679 : 18 Жовтня 2019, 19:30:40 »
British American Tobacco (BAT), один із найбільших у світі виробників тютюнової продукції, зупинила виробництво на заводі «В.А.Т.-Прилуки» в Чернігівській області.

вони зупинили, у Харкові здається теж вже зупинилася фабрика, але думаю, що будуть з урядом ще перемовини, будуть торгуватися, шатажувати злегка :)  якщо поступок не отримають, можуть і піти. Хоча, думаю, отримають що хочуть, великі втрати для бюджету їхні податки + безробітні.

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #6680 : 18 Жовтня 2019, 21:21:54 »
https://www.0462.ua/news/2545816/najbilsij-platnik-podatkiv-v-cernigivskij-oblasti-zupiniv-virobnictvo

я тоже думала абы поговорить. А оно вон как. ((

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6681 : 18 Жовтня 2019, 22:38:14 »

В этом бизнесе такой круговорот бабла, что остановили производство,  свернули бизнес и ушли навсегда
)  давление оказывают
Это все Порошнко)) кто бросает курить начинает сладкое трескать, точно спланированная  акция, и к бабке можно не ходить  :D

dshpok

• Звезда форума
  • Стать: Чоловіча
  • 063 847 62 47
« Reply #6682 : 18 Жовтня 2019, 23:13:38 »
Потери от этих закрытий для бюджета будут просто колоссальные. Но зато не барыга и коррупционер Порошенко у власти, а зе команда))).

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6683 : 19 Жовтня 2019, 14:52:10 »
https://youtu.be/hi5_qR96lxE
Остап Дроздов. С 24 минуты: кто будет следующим президентом.
Снова эта мысль. И возможно он прав  :-[

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6684 : 19 Жовтня 2019, 15:58:43 »
https://youtu.be/hi5_qR96lxE
Остап Дроздов. С 24 минуты: кто будет следующим президентом.
Снова эта мысль. И возможно он прав  :-[
Порошенко не буде
Слава не буде
Думаю, що вибирати будемо між Юлєю та Бойком, хіба що хтось новий вискочить раптово, але не бачу поки що нікого навіть фантастичного, тим паче з так званої проукраїнської хвилі

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #6685 : 19 Жовтня 2019, 20:14:13 »
Порошенко не буде
Слава не буде
Думаю, що вибирати будемо між Юлєю та Бойком, хіба що хтось новий вискочить раптово, але не бачу поки що нікого навіть фантастичного, тим паче з так званої проукраїнської хвилі
Я вже деякий час придивляюсь до Андрія Іллєнка.. Він націоналіст, але такий поміркований  :D..

Elen@Chernigov

• Местный житель
  • Лена 093-579-03-6девять
« Reply #6686 : 19 Жовтня 2019, 20:17:47 »
о....тема ожила.
Неужели прозревать начали?
Столько всего происходило, а в теме "тишина"!!!
Захожу почитать, а никто и ни словечка.

....очень страшно от того,  что происходит. и "порохоботам" и обычным людям. :cray2: :cray2:

Elen@Chernigov

• Местный житель
  • Лена 093-579-03-6девять
« Reply #6687 : 19 Жовтня 2019, 20:19:06 »
+1

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6688 : 19 Жовтня 2019, 22:19:39 »
о....тема ожила.
Неужели прозревать начали?
нэээ, не сподівайтеся, що хтось почне голову попелом посипати )) максимум скажуть Зато не Порошенко.
Якщо хтось і розуміє, що дурницю впороли - будуть мовчати.
Цитувати
Столько всего происходило, а в теме "тишина"!!!
Захожу почитать, а никто и ни словечка.
я вже практично мовчу, тільки споглядаю, посміхаюсь та чекаю :) ФОПи вже дочекалися, тепер чекаю на трудовий кодекс із можливістю звільнення у декреті та на лікарняному, результатів верифікації, продажу землі, а ну і миру ))

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #6689 : 19 Жовтня 2019, 22:43:26 »
нэээ, не сподівайтеся, що хтось почне голову попелом посипати )) максимум скажуть Зато не Порошенко.
Якщо хтось і розуміє, що дурницю впороли - будуть мовчати. я вже практично мовчу, тільки споглядаю, посміхаюсь та чекаю :)
Повністю погоджуюсь з Вами не почнуть спочатку було дайте йому 100 днів, потім після виборів до ВР, після призначення Кабміну не знаю яке там далі виправдання придумають....

Kupi.cn.ua