Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 253005 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Ольга_36

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6600 : 03 Жовтня 2019, 21:04:47 »
https://biz.nv.ua/ukr/finance/getmancev-hoche-zaboroniti-fopam-tretoji-grupi-nadavati-poslugi-novini-ukrajini-50046139.html
Гетманцев запропонував заборонити ФОПам третьої групи надавати послуги.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6601 : 04 Жовтня 2019, 02:14:08 »
ой, опять начинается  :walldash:
у нас после каждых глобально-массовых протестов наступает полна жопа  :wacko: :wacko: :wacko:
поки що нічого не буде, це проста демонстрація сили, попередження про наміри раптом Зеленський піде не туди, куди, як їм здається, треба йти.
А от Зеленський вже продемонстрував слабкість, абсолютно невдале відео про зради не буде, не треба було його знімати

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6602 : 04 Жовтня 2019, 08:10:37 »
https://biz.nv.ua/ukr/finance/getmancev-hoche-zaboroniti-fopam-tretoji-grupi-nadavati-poslugi-novini-ukrajini-50046139.html
Гетманцев запропонував заборонити ФОПам третьої групи надавати послуги.
Сегодня Гетманцев уже написал, что его неправильно поняли

=Vika=

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #6603 : 04 Жовтня 2019, 10:59:48 »
поки що нічого не буде, це проста демонстрація сили, попередження про наміри раптом Зеленський піде не туди, куди, як їм здається, треба йти.
А от Зеленський вже продемонстрував слабкість, абсолютно невдале відео про зради не буде, не треба було його знімати
Демонстрация силы была недавно в виде парада

Smetana

• Звезда форума
« Reply #6604 : 04 Жовтня 2019, 11:43:36 »
офигеть! 300 млн грн
;D нам такие деньги и не снились !
вот не понимаю обычный люд получает 5000 зп (это по чернигову) а у нардепов 300 миллиончиков  просто так лежит  :-\ 

Smetana

• Звезда форума
« Reply #6605 : 04 Жовтня 2019, 11:47:31 »
“А ТЫ ПОЧЕСАЛ СВОЮ КИВУ?”: СЕТЬ НАСМЕЕХАЕТСЯ НАД НАРДЕПОМ, КОТОРЫЙ КАСАЛСЯ ГЕНИТАЛИЙ В ВР Больше читайте здесь: https://tsn.ua/ru/tsikavinki/a-ty-pochesal-svoyu-kivu-set-podtrunivaet-nad-nardepa-kotoryy-kasalsya-genitaliy-v-vr-1420899.html
:)) :)) :))

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6606 : 04 Жовтня 2019, 12:46:03 »
Демонстрация силы была недавно в виде парада
про силу будуть нагадувати періодично
ось у неділю, потім 14 жовтня
потім, думаю, перед нормандською зустріччю, якщо вона буде

Але я мала на увазі, що зараз це все відбувається через донбаське питання, а масових заворушень через нього не буде, принаймі поки що. Це болюче питання, але поки не критичне.
Тим паче, що нас переграли, і не тільки Росія, а і захід також.

Вони повільно, але впевнено пересувають війну лише у вузький український конфлікт. Як тільки відбудуться вибори (а всім плювати буде, що кордон не наш, що контролю там нема) ОБСЄ тут же підтвердить їх демократичність і на цьому крапка. Європа з Америкою вмивають руки, кажуть, що ось маєте легітимну місцеву владу на Донбасі, балакайте та домовляйтеся самі, а ми дуже стурбовані, але втручатися у ваші внутрішні справи не будемо.
І ось тут можливі варіанти, мирного ідеального не бачу. І не тому що Вова не хоче миру і не планує домовлятися. А той бік хоче? Вони вже сказали, що дулю вам, а не контроль на кордоні з Росією, ми самі все у себе будемо контролювати, і вас сюди ніяким боком не пустимо. Ну і вплив Росії не забуваємо. Скільки років таке буде тягнутися, хто зна. Але рано чи пізно ситуація може взірватися.

Крим відійде у бік, його офіційно звичайно не визнають у світі, але санкцій за нього на Росію, вважай, і не накладали, на Крим так, і на пару чоловік особисто. Росія повертається у світ чистою та білою, а ми лишаємося з купою проблем. Хоча не виключаю ідею повторного референдуму у Криму, тут теж не ми будемо приймати рішення.

А масові заворушення скоріше будуть через соціально-економічні причини, мені здається.

ромаша

• Местный житель
« Reply #6607 : 04 Жовтня 2019, 15:19:44 »
https://censor.net.ua/news/3152133/chelovek_soznatelno_prodaval_svoyu_naemnuyu_silu_eto_byl_ego_vybor_nardep_ot_sn_tretyakova_predlagaet Человек сознательно продавал свою наемную силу. Это был его выбор, - нардеп от СН Третьякова предлагает отменить льготы участникам боевых действий, служившим по контракту

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6608 : 04 Жовтня 2019, 15:38:03 »
Волкер дав покази у Конгресі
https://apnews.com/bab6ca5a6f39431ea2fbf98c73107917

якщо коротко, то Зеленський погодився відновити розслідування проти Байдена в обмін на зустріч з Трампом
ну або американці вговорили Зеленського відновити справу в обмін на фото з Трампом.

Сьогодні Рябошапка заявив, що його відомство перегляне рішення про закриття справи компанії Burisma Group

висновок: ми насрали самі собі повну миску

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6609 : 04 Жовтня 2019, 15:39:31 »
Человек сознательно продавал свою наемную силу. Это был его выбор, - нардеп от СН Третьякова предлагает отменить льготы участникам боевых действий, служившим по контракту
теж читала, там є непогані ідеї, але сподіваюся, що не ризикнуть вімінити

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #6610 : 04 Жовтня 2019, 15:43:53 »
Аннушка 0110, вы тут девчат субсидией попрекали. Не ровен час, сами ее просить скоро будете.. ;)
В мене чоловік зразу про це сказав, як тільки Зе прийшов до влади, хоча він був мобілізований....

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #6611 : 04 Жовтня 2019, 15:49:51 »
В мене чоловік зразу про це сказав, як тільки Зе прийшов до влади, хоча він був мобілізований....
Як на мене, тут, може, і не в льготах справа, це лише початок..а у формуванні/зміні самого ставлення до  хлопців —захісників..ну, принаймі, поки ще захисників.. бо тентенції не втішні.. :(
« Останнє редагування: 04 Жовтня 2019, 15:51:25 від juli-juli »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6612 : 04 Жовтня 2019, 16:05:28 »
багато хто змушені був в 14-15 роках піти саме через контракт, бо не служили строкову, тому їх не мобілізували

Цитувати
Проект бюджета 2020 лишил лечения тысячи пациентов с редкими и хроническими заболеваниями.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=31-wipy73Og

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #6613 : 04 Жовтня 2019, 16:48:38 »
Аннушка 0110, вы тут девчат субсидией попрекали. Не ровен час, сами ее просить скоро будете.. ;)
юлечка, вы за меня не волнуйтесь. Я итак никаких льгот не имею. Льгота убд распространяется на брата и мать. Я их семьей не считаюсь.
 Если вы считаете, что я кого то попрекала, приведите цитату.
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

juli-juli

• Звезда форума
« Reply #6614 : 04 Жовтня 2019, 16:53:03 »
юлечка, вы за меня не волнуйтесь. Я итак никаких льгот не имею. Льгота убд распространяется на брата и мать. Я их семьей не считаюсь.
 Если вы считаете, что я кого то попрекала, приведите цитату.
Будь ласка..
а я не пользуюсь субсидией! У нас другие льготы - убд. И ни для кого не секрет как эти субсидии назначаются: люди скрывают доходы, разводятся, выписываются тд
 А вас что субсидии так волнуют? Боитесь что заберут?

Kupi.cn.ua