Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 252974 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тося

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #6630 : 04 Жовтня 2019, 20:23:53 »
А ми мабуть будемо ще тижнів два-три мерзнути, у нас в мікрорайоні котельня обвалилася, поки розберуть завали, поки відремонтують....ні тепла, ні гарячої води... При Порошенку такого не було. :D

Співчуваю :( щіро 
То Ляшко діверсію робить, щоб левел мера опустити, то самого мера не може опустити, може і хоче )
Кажуть, ото любиме народом "кажуть"  :D  Ляшко планує мером нашим бути, ото діверсію й влаштовує   

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6631 : 04 Жовтня 2019, 20:40:05 »
Ех, наш народ любить рибку з'їсти, да так щоб не вдаватися ) боротьба з корупцією то гарно, аби то когось зачепило,  а нам би 3,14****, та доходи скривати,  он кажуть термінали встановити, як же так, то не вигідно ))
наскільки я розумію, то більшість ФОПів якраз не проти апарату як такого, там є інші питання, починаючи від щоденного звітування (а нащо, якщо касовий апарат автоматично все передає до податкової), закінчуючи неготовністю програмного забезпечення, яке б мало бути, а штрафи вже "завтра". Ну і далеко не всі виходять за межі, дозволені законом тій чи іншій групі ФОПу. Скільки у нас тих ФОПів, де обіг більше 3 млн грн/рік? ну і ще там є моменти.

Я про те, що спроба покарати когось, хто прикидається ФОПом, призведе до того, що цей неФОП все одно викрутиться, відкупиться, щось придумає, а справжні ФОПи або підуть у тінь, або накриються мідним тазом.

Цитувати
А що земля?  По суті можете розповісти? В мене та чоловіка є декілька паїв,  отриманих у спадок, що чекати?   Якщо що, то вони оформлені належним чином )
у мене у самої є 3 га, і сама за обіг землі, але мені, наприклад, деякі моменти не подобаються.
Мені не подобаються ліміти у 200 тисяч га у руки, не подобається можливість купити нашу землю іноземцями.
Мені подобаються невеликі фермери у 2-5-10-100 га, які вирощують полуницю, яблука виноград, овечок/кіз ...

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #6632 : 04 Жовтня 2019, 21:21:39 »
Сегодня у Дроздова была интересная передача "Братання з " Мордором" https://youtu.be/OQqCom0WGRo

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #6633 : 05 Жовтня 2019, 01:05:09 »
Волкер дав покази у Конгресі
https://apnews.com/bab6ca5a6f39431ea2fbf98c73107917

якщо коротко, то Зеленський погодився відновити розслідування проти Байдена в обмін на зустріч з Трампом
ну або американці вговорили Зеленського відновити справу в обмін на фото з Трампом.

Сьогодні Рябошапка заявив, що його відомство перегляне рішення про закриття справи компанії Burisma Group

висновок: ми насрали самі собі повну миску
действительно)
Но Трампа это уже не спасет, там серьезный механизм запущен

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6634 : 05 Жовтня 2019, 08:13:25 »
действительно)
Но Трампа это уже не спасет, там серьезный механизм запущен
та я не здивуюся, якщо він викрутиться  :) та й мені той Трамп, хай американці з ним розбираються
а от Вова мене більше хвилює, його готовність йти на договорняки, хоча йому дійсно важко, протистояти тиску там, де в тебе нема досвіду та впливу, ще те завдання.
там же не тільки про Байдена мова, там же ще намагання Трампа перекласти на Україну проблему звкраденою інформацією із серверів демократів = Росія не винна у втручанні, то все Україна

nataxaxa ❀ ✿ ❀

• ★SuperStar★
« Reply #6635 : 05 Жовтня 2019, 10:22:12 »
та я не здивуюся, якщо він викрутиться  :) та й мені той Трамп, хай американці з ним розбираються
а от Вова мене більше хвилює, його готовність йти на договорняки, хоча йому дійсно важко, протистояти тиску там, де в тебе нема досвіду та впливу, ще те завдання.
там же не тільки про Байдена мова, там же ще намагання Трампа перекласти на Україну проблему звкраденою інформацією із серверів демократів = Росія не винна у втручанні, то все Україна
Петя тоже особо профессионализмом не отметился, поддержав в открытую Хилари, тем самым получил предвзятое отношение противника в будущем

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6636 : 05 Жовтня 2019, 13:30:42 »
Петя тоже особо профессионализмом не отметился, поддержав в открытую Хилари, тем самым получил предвзятое отношение противника в будущем
ну так вже знаємо, чим такі помилки виливаються у результаті, чого ж знову по граблях

Smetana

• Звезда форума
« Reply #6637 : 05 Жовтня 2019, 21:01:52 »
Співчуваю :( щіро 
То Ляшко діверсію робить, щоб левел мера опустити, то самого мера не може опустити, може і хоче )
Кажуть, ото любиме народом "кажуть"  :D  Ляшко планує мером нашим бути, ото діверсію й влаштовує   
ой, не дай Бог такого мера  :wacko: :wacko: :wacko: :walldash: :walldash: :walldash:

Smetana

• Звезда форума
« Reply #6638 : 05 Жовтня 2019, 21:16:35 »
Кстати, на Красной площади уже новая плитка повываливалась. Пробегала в пятницу и увидела - со стороны драмтеатра возле парапета, который вокруг пешеходной дорожки сделан (на Гетьмана полуботка спуск)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6639 : 05 Жовтня 2019, 21:19:44 »
кінець польсько-італійським продуктам? що там ще через кордон бусами возять?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3214210565311841&set=a.703808933018696&type=3&theater

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6640 : 05 Жовтня 2019, 22:07:16 »
кінець польсько-італійським продуктам? що там ще через кордон бусами возять?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3214210565311841&set=a.703808933018696&type=3&theater

И что? )
Будем давить на возмущение покупателям, т.к. контробандистам прикрывают лавочку )
С голоду не помрем, и в трусах грязных ходить тоже не будем

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6641 : 05 Жовтня 2019, 23:10:47 »
И что? )
Будем давить на возмущение покупателям, т.к. контробандистам прикрывают лавочку )
С голоду не помрем, и в трусах грязных ходить тоже не будем

а нічого )) сходила подивилася, чи мені щось треба, мо запаси поповнити
не помремо, я навіть більше скажу, не помремо, навіть якщо в магазинах лишить напівгнила картопля та капуста і сині кури :)
а от цікаво, а контейнерами контрабанду вже зупили, чи почали з простих тіток, які кожного дня продукти через кордон на плечах тягають (я знаю, шо бусами, то для більної емоційності про плечі ))

Тося

• ★SuperStar★
« Reply #6642 : 05 Жовтня 2019, 23:52:34 »
а нічого )) сходила подивилася, чи мені щось треба, мо запаси поповнити
не помремо, я навіть більше скажу, не помремо, навіть якщо в магазинах лишить напівгнила картопля та капуста і сині кури :)
а от цікаво, а контейнерами контрабанду вже зупили, чи почали з простих тіток, які кожного дня продукти через кордон на плечах тягають (я знаю, шо бусами, то для більної емоційності про плечі ))

Про бедных тёть.. да, цепляет за живое, и будоражит что-то внутри оскорбится за народ, и провоцирует озвучить, что при ПО такого не было  ))
А что и полугнилую картошку, и капусту, и синих кур везут ? )
Из списка озвученных продуктов,  я ни чего в магазинах не покупаю, поэтому не в курсе.

Может не будет возможности возить товары, больше начнут свое производить, и мы свои га удачно в аренду сдадим, под производства, и заживем по бАгатому) 

таняz

• Гість
« Reply #6643 : 06 Жовтня 2019, 00:01:40 »
Про бедных тёть.. да, цепляет за живое, и будоражит что-то внутри оскорбится за народ, и провоцирует озвучить, что при ПО такого не было  ))
Из списка озвученных продуктов,  я ни чего в магазинах не покупаю, поэтому не в курсе.

Может не будет возможности возить товары, больше начнут свое производить, и мы свои га удачно в аренду сдадим, под производства, и заживем по бАгатому)
А мы покупаем, в СП, а не магазинах, сыр твердый дешевле и вкуснее нашего из Польши, например.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #6644 : 06 Жовтня 2019, 00:03:30 »
нііі при По тітки були, куди ж без тіток ))

Цитувати
це я про те, що ті, хто вижив у 80-90ті, ті зараз тим паче виживуть

Цитувати
и заживем по бАгатому)
ну дай Боже нашому теляті ))
до речі скільки у вас на пай платять?

Kupi.cn.ua