Ех, наш народ любить рибку з'їсти, да так щоб не вдаватися ) боротьба з корупцією то гарно, аби то когось зачепило, а нам би 3,14****, та доходи скривати, он кажуть термінали встановити, як же так, то не вигідно ))
наскільки я розумію, то більшість ФОПів якраз не проти апарату як такого, там є інші питання, починаючи від щоденного звітування (а нащо, якщо касовий апарат автоматично все передає до податкової), закінчуючи неготовністю програмного забезпечення, яке б мало бути, а штрафи вже "завтра". Ну і далеко не всі виходять за межі, дозволені законом тій чи іншій групі ФОПу. Скільки у нас тих ФОПів, де обіг більше 3 млн грн/рік? ну і ще там є моменти.
Я про те, що спроба покарати когось, хто прикидається ФОПом, призведе до того, що цей неФОП все одно викрутиться, відкупиться, щось придумає, а справжні ФОПи або підуть у тінь, або накриються мідним тазом.
А що земля? По суті можете розповісти? В мене та чоловіка є декілька паїв, отриманих у спадок, що чекати? Якщо що, то вони оформлені належним чином )
у мене у самої є 3 га, і сама за обіг землі, але мені, наприклад, деякі моменти не подобаються.
Мені не подобаються ліміти у 200 тисяч га у руки, не подобається можливість купити нашу землю іноземцями.
Мені подобаються невеликі фермери у 2-5-10-100 га, які вирощують полуницю, яблука виноград, овечок/кіз ...