что по сути Зеленский сказал из неправды на переговорах?
а то я не в теме, что он соврал или в каком моменте озвучил не правдивую / клевещащую информацию
а неважливо брехав він чи ні, інколи дурниці несуть більші загрози ніж брехня
якщо Вову батьки не навчили, то мали хоча б радники сказати, що
- всі розмови президентів і не тільки їх записуються, тому не можна говорити все, що тобі в голову прийде, хоча цього не можна говорити, навіть якби записів не було. Та й взагалі доросла людина має думати ніж говорити, і краще промовчати.
- не можна кляузнічати одному президенту на керівників інших держав, та й взагалі кляузнічати не можна. По-перше, це просто непорядно, по-друге, Європа вже перерахувала Україні все, що вона для нас зробила за 5 років (а тільки ніч пройшла). А ще ж Нормандська зустріч. З ким збирається Воваа протистояти Путіну? З Меркель та Макроном, яких обісрав злегка?
- що фраза про "мого" прокурора, то шедевр, і тепер хоч здохни, пояснючи, що я мав на увазі не те, що ви подумали, але люба дія прокурора буде сприйматися саме з цього боку - всі справи носять політичний характер.
- що чим більше ти починаєш виправдовуватися, тим скоріше ти тонеш, бо починаєш нести ще більше дурниць
- що президент, який підлещується до іншого президента, це приниження країни, а він не просто там комплімент сказав, який Трамп розумний.
Для Трампа наслідків ніяких, йому кожен скандал на користь, а нам репутаційні втрати. Вигладаємо ми зараз принизливо, смішно й жалюгідно.
До речі директор уберу навіть руку із кишені не витягнув, вітаючись за руку з Зеленським. А от Вова аж двома руками його вхопив. І якби це стосувалося лише Вову, то плювати, але це ставлення до всіх нас.