Не утрируйте. Если примут закон, будет комментарий к нему со всеми разъяснениями, тогда можно будет предметно поговорить и обсудить. А так-это просто пустое сотрясание воздуха.
поки що коментарів до нього нема ))
законопроект проголосовано у 1му читанні, тобто можна вносити правки до 2го читання, але дописувати чи викидати щось не можна
ну і таки дійсно я стібуся, бо тут почнуть захисники зараз шаблями махати, що ображаю нову владу. Я і не нападаю, я так тихо вже посміююся та чекаю.
ще трошки постібуся, але зразу зазначу, що у цілому, за винятком деяких моментів, я із бюджетом погоджуюся, вони дійсно зробили його нероздутим, реальним, без фантастичних обіцянок, так що в цілому вони молодці
але ж під час виборів обіцяли ііііінше ))
минула злочинна влада ввела була нову тарифну сітку для вчителів, але нова гарна влада грошей на це не передбачила зовсім, ні копійки на зарплати вчителям (про 4 тищі баксів згадувати?

)
про пенсії та прожиткові мінімуми писати?
армія вперше за 5 років без підвищення зарплати, навіть на відсоток інфляції не підвищать, а казали, що солдат має тищу євро отримувати
Проте
на заробітну плату податківцям + 2 млрд грн
на МВС + 100 млн. грн
Офіс президенту + 38 млн. грн
Суди + 510 млн грн, Верховний суд + 100 млн грн. Антикорупційний суд + 55 млн. грн
Генеральна прокуратура + 400 млн
ДБР + 791 грн = усього на них 2 млрд. грн
Дивні пріоритети у держави., не знаходите? ))