мне кажется больше корбана или филатова )))) не знаю ,чего они с Беней там горшки побили ... но они , пацаны, это делали с иронией , старались по крайней мере ... да и Бене мне кажется она тоже присуща ..
така манера у всіх, хто вважає себе головним та розумним, а решту обслугою ))
і якщо обслуга стає раптом паном, то зазвичай вона буде ще гірша. Зеленський тільки почав, ще не розпробував на смак усі принади влади.
але вже встиг кинути велосипед, сподобався йому лімузин,
сюди ж перекриття дороги
сюди ж аеропорти закриті, переплюнув навіть Порошенка з Януковичем
сюди ж манера розмови
далі буде
Читаю и удивляюсь, как можно критиковать данное видео? Неужели стараться пресечь коррупционные схемы- это ужасно плохо по-вашему?
з корупцією хамством не борються, карна справа - строк - тюрма, все, і можна це все зробити дуже ввічливо ))
собака, що гавкає, не кусає
А так я не рукоплещу , потому, что я вижу в этом просто, что Зеля возглавил по традиции коррупционные схемы.. но сделал это шумно, как любит его электорат .. чтобы ему угодить перед выборами ...
адназначна ))
пару днів тому пішла хвиля, на сайті президента опублікували, що розкрита корупційна схема, за якою якийсь віце-прем'єр мільярди крав. Все тривало один день. На наступний все стихло, навіть зник запис із сайту )) як думаєте чому? а ще на наступний день Розумков сказав, що Гройсман взагалі може очолити новий уряд ))
хлопці перебирають на себе всі потоки
правда, маю сумніви, що очолить їх Зеленський, думаю, що ніхто йому не дасть керувати грошима .. хоча побачимо