Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 256797 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Kurabiye

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #4935 : 08 Липня 2019, 13:48:02 »
До речі відповідь Зеленського на телемост Москва-Київ у п'ятницю мені сподобалася загалом,
театральне звичайно відео, але зміст цілком окей.

Smetana

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #4936 : 08 Липня 2019, 13:55:57 »
Да все не так..Одни докладывают "детским лепетом", а другие устраивают "показательный разнос". Это уже все было при советской власти.  Лукашенко тоже применяет такие методы руководства. Может это и правильно, но мне не нравится... :-\
та нормально все
как по мне даже мягко
Лукашенко за такое садит без права в дальнейшем занимать подобную  должность

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #4937 : 08 Липня 2019, 14:06:59 »
дуже вже Вова любить театральщину )) головне ж не те, як грізно він сказав їм звільнятися, а що буде на митниці за 5 років.
До речі до нового голови митниці Нефьодова Зеленський не має жодного стосунку )) це порошенковський назначенець, він займався системою Прозоро і не тільки нею. І конкурс був на голову ще до Зеленського. Побачимо чи вдасться щось змінити йому, хотілося б.
Але тут два моменти )) 5 років тому, коли теж кричали про нове життя і нову митницю, то митники трохи присіли, трохи злякалися, а потім через рік все стало як було.
а по-друге, побачимо реакцію наших форумчанок на позитивні зміни на митниці, коли, наприклад, прикриють можливість завозити одяг мішками з іноземних сайтів та закриють СП польсько-італійських продуктів.
Да и все остальное импортное нехило подорожает , потому, как начнет в лучшем случае ехать не в серую ))) от соски, помперсов  до телика ...

Сейчас многие бы рады возить в белую, да просто товар будет не конкурентен .. демпингуют его те, кто возит в черную .. серые схемы( это когда часть вбелую, часть вчерную) и то на грани фола тут позволяют зарабатывать 
в прошлом ogle)))

Ера

• Звезда форума
« Reply #4938 : 08 Липня 2019, 14:08:31 »
та нормально все
как по мне даже мягко
Лукашенко за такое садит без права в дальнейшем занимать подобную  должность

Садить должен суд, а не президент...
Мир не меняется, меняемся мы...

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #4939 : 08 Липня 2019, 14:09:11 »
Ну, а вообще, да ... нужно выходить вбелую ... но споживачам пересичным это в первую очередь не понравится ... будут кричать, что последние трусы снимают и заставляют покупать втридорого ...

в прошлом ogle)))

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #4940 : 08 Липня 2019, 14:14:52 »
Но ничего эти замены глав таможен не дадут - это замыливание глаз..

Нужно просто присоединится к базам стран .. и все .. так работают в любой цивилизованной стране .. общая база между таможнями .. наши этого не делают и не сделают ...

А у нас с Польши выехали трусы по 1 дол за штуку, 5 фур,  а к нам вьехали по 1 центу и одна фура ... растаможим по 1 центу ту одну фуру .. .. а ведь легко глянуть сколько было и почем..

И что сделает глава таможни ???^-^

Так работают все .. занижают инвойс и часть провозят вчерную огородами ..

А просто нужно глянуть сколько и почем выпустила страна , с которой едет груз .. и хоть обезьяну той главой посади .. все видно и четко и не нужно по кустам бегать .. база работает автоматически .. там только пересекло границу .. у нас уже светится сколько заплатить должны
« Останнє редагування: 08 Липня 2019, 14:19:07 від Круче всех »
в прошлом ogle)))

Ера

• Звезда форума
« Reply #4941 : 08 Липня 2019, 14:29:56 »
Но ничего эти замены глав таможен не дадут - это замыливание глаз..

Нужно просто присоединится к базам стран .. и все .. так работают в любой цивилизованной стране .. общая база между таможнями .. наши этого не делают и не сделают ...

А у нас с Польши выехали трусы по 1 дол за штуку, 5 фур,  а к нам вьехали по 1 центу и одна фура ... растаможим по 1 центу ту одну фуру .. .. а ведь легко глянуть сколько было и почем..

И что сделает глава таможни ???^-^

Так работают все .. занижают инвойс и часть провозят вчерную огородами ..

А просто нужно глянуть сколько и почем выпустила страна , с которой едет груз .. и хоть обезьяну той главой посади .. все видно и четко и не нужно по кустам бегать .. база работает автоматически .. там только пересекло границу .. у нас уже светится сколько заплатить должны

Вот, вот. А то похоже: бывал я в разных странах, и если захочу, то поздно или рано я всех разоблачу. Но никто не хочет и почему? :-\
Мир не меняется, меняемся мы...

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
« Reply #4942 : 08 Липня 2019, 14:59:45 »
Ну, а вообще, да ... нужно выходить вбелую ... но споживачам пересичным это в первую очередь не понравится ... будут кричать, что последние трусы снимают и заставляют покупать втридорого ...

Дак можно же и ставки адекватные сделать, и тогда и мотивации возить в серую поменьше будет, и на ценах не сильно отразится, и в бюджет больше капнет.

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #4943 : 08 Липня 2019, 15:11:28 »
Дак можно же и ставки адекватные сделать, и тогда и мотивации возить в серую поменьше будет, и на ценах не сильно отразится, и в бюджет больше капнет.
Ну, это нужно делать впервую очередь .. анонсировать это хотя бы... а у нас одно и тоже.. пришла новая власть- приперлась на таможню, всем пиз-н раздала.. своих поставили .. и 5 лет у нас все ок... до того момента как новые не придут и не начнут орать, что контрабанда оказывается в стране есть  :)) всех уволят своих поставят ..

А сделать что- то глобальное - не делают ..  про общую базу - молчок , снижение сборов - молчок ..

Так, что это все видео - очередная клоунада, вернее реальная уже клоунада , не эфемерная,  рассчитанная на людей, определенного склада характера ...

Где- то шо- то през сказал про нужные шаги в борьбе? Или его желания с ней бороться хватило только на то, чтобы узнать , что о кака невидаль айфон у чиновника высшего ранга есть  :))

И выборы через месяц  :fool:
в прошлом ogle)))

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #4944 : 08 Липня 2019, 15:15:26 »
Уволен за айфон  :D поставит нового безайфонного своего .. усе победили контрабанду.. вот такие победуны ..
в прошлом ogle)))

melka

• Звезда форума
« Reply #4945 : 08 Липня 2019, 15:30:45 »
Уволен за айфон  :D поставит нового безайфонного своего .. усе победили контрабанду.. вот такие победуны ..
+1

Funtic

• Звезда форума
« Reply #4946 : 08 Липня 2019, 18:39:07 »

Elena Korobkova
2 ч. ·
Шановні друзі, колеги! Зі ЗМІ Ви дізнались, що я написала нечебто написала заяву про виключення мені зі списку кандидатів у народні депутати ПП «Слуга народу». Так ось-я жодних заяв не писала. Написати заяву минулою датою я також не можу, а вчора на з’їзді голосували списком, відповідно і рішення з’їзду є незаконним. Навпаки, я підтримую Президента, підтримую його намагання змінити країну на краще, підтримую програму, з якою він йшов на вибори, але не підтримую олігархів та корупційні ігри, в які намагаються грати деякі члени команди Президента. Після того як мене запросили до команди Президента як експерта та фахівця у фінансовій сфері, я дійсно повірила в те, що можливо разом змінити країну на краще. Але після моєї принципової позиції як експерта стосовно Приватбанку, в гру включились старі олігархічні клани зі своїми шавками типа Дубинського і Ко, які намагались дискредитувати мене фейковими постами. Тільки не зрозуміло чого ці всі факти не були вскриті в 2015 році? Чого очікували? Відповідь - одна. Це все фейк! Далі почалось найголовніше-боротьба, щоб забрати в мене найцініше-мою 4-х річну донечку. Це повна маніпуляція найголовнішим в моєму житті. Але й на цьому не зупинились- почались погрози мені, родинні та моєму життю. Навіть в такому формулюванні: або її приберуть зі списка, або я приберу її фізично! Тому я звертаюсь до всіх з проханням захисти мене та мою родину!! Я звертаюсь до Президента, якому вірю, з проханням навести лад в середині партії та довести країні, що немає жодного впливу олігархів на нього та на рішення його команди! Я готова написати заяву, якщо мені про це скаже Президент!
Слава Україні!

Прошу максимальний репост!
https://www.facebook.com/ekorobkova1/posts/1907829139319313

Smetana

• Звезда форума
« Reply #4947 : 08 Липня 2019, 18:47:38 »
Садить должен суд, а не президент...
ой спасибо, вы мне поведали именно то чего я не знала

Funtic

• Звезда форума
« Reply #4948 : 08 Липня 2019, 19:08:00 »
Да и все остальное импортное нехило подорожает , потому, как начнет в лучшем случае ехать не в серую ))) от соски, помперсов  до телика ...

Сейчас многие бы рады возить в белую, да просто товар будет не конкурентен .. демпингуют его те, кто возит в черную .. серые схемы( это когда часть вбелую, часть вчерную) и то на грани фола тут позволяют зарабатывать
законодавство правоохоронці і підтримка мас - три складові необхідні для реформи на митниці. А на побутовому рівні масам вигідна контрабанда. Це як з тіньовими зп всі проти, але відмовлятись від неї не спішать.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #4949 : 08 Липня 2019, 20:10:05 »
законодавство правоохоронці і підтримка мас - три складові необхідні для реформи на митниці. А на побутовому рівні масам вигідна контрабанда. Це як з тіньовими зп всі проти, але відмовлятись від неї не спішать.
побачимо як закарпатці, які проголосували за Зеленського, будуть першими кричати: падлюки, не дають людям жити, без хліба лишили :)) якщо раптом кордони з митницею прикриють для контрабанди