Ну вот автор этого опуса такой же латентный вор получается, ну как и большинство населения страны. Он бы сам так делал.
маєте сумніви, що у нас населення не проти крадійства як такого? ))
думаю, що добра половина при можливості щось поцупити, аби була можливість, потягнула би додому все - від паперу та ручки до мільйонів та вагонів.
ага, щоб у нас усе було і нам за це нічого не було, і щоб кум порішав ))
до речі автори того тексту відомі письменники, публіцисти та видавці брати Капранови, одні з перших, що почали популяризувати українську літературу.
Вот опять тупая манипуляция. Неотвратимость наказания большое дело.
у Китаї стріляють і шо? корупція як була, так і є ))
від бажання мати великі статки навіть смерть не відлякує. Відлякає простих людей від крадіжки телефону із чиєїсь кишені.
2-4х недельняя зарплата многих специалистов в разных сферах. Если человек живет за минималку, или даже за 3, его не стоит допускать к влиянию на благосостояние всей страны, потому как он и своё не способен исправить.
ооооо, зараз вам тут розкажуть, шо ви зажралися і не розумієте людей бідних, і що треба комусь санітарками та прибиральницями працювати ))
причина простая, чем раньше перевыборы, тем больше Слуга народа будет иметь свою квоту в парламенте, пока Зе на пике. А как известно, лучше кот в мешке, чем заранее извсетсные всякие ПББ, НФ, БЮТ,итд
якщо чесно, то поки не знаю, за кого голосувати,
точно у мій список не попадають регіонали під любими назвами,
точно не Слуга народу, я не знаю хто там і що там, кота у мішку не хочу
точно не Юлька
дивлюся на нові партії, які ростуть с громадських організацій, де я зна хоч когось, за ким можна було спостерігати останні п'ять років, але не впевнена ще
дивилася на парті Нефьодова, дивилася на Демсокиру, думаю ще